Cererea pentru masina la schimb a fost acceptata
![]() ![]() ![]() |
Cererea pentru masina la schimb a fost acceptata
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Ar fi bine de spus si unde te-ai adresat si unde ai depus cererea.
Sa fii atent la tot ce semnezi cand iei masina de schimb, la cum arata si ce-i lipseste. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si eu as mai avea o curiozitate: dupa cate zile ai despus cererea, si cand ai primit raspuns? (la ce interval de timp)?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
liviurosioara |
![]()
|
M-am adresat in scris catre Renault-Nissan Romania, am depus solicitarea chiar la registratura de pe calea Floreasca, Bucuresti.
La solicitare mi-au raspuns astazi, 11 octombrie, iar cererea am depus-o pe data de 5 octombrie, deci dupa 6 zile. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc frumos pentru raspuns!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
liviurosioara |
![]()
|
Sa nu te gandesti ca doar am depus o cerere gen "va rog frumos sa-mi dati masina la schimb", ci una argumentata juridic si care face parte dintr-un demers mult mai amplu al meu pe care am sa-l impartasesc cu voi la momentul potrivit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Duyu |
![]()
|
Daca ai timp...poate ne faci si noua o "copie" dupa cerere...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
liviurosioara |
![]()
|
Ideea pe scurt e urmatoarea: cererea ptr masina la schimb a fost precedata de o alta solicitare privind restituirea contravalorii autoturismului pe motiv de 3 defecte in prima jumatate a garantiei. S-ar putea sa conteze in intreaga ecuatie.
In cererea propriu-zisa ptr masina la schimb am amintit ca autoturismul stationeaza in service de 10 zile, ca telefonic mi s-a comunicat o data estimativa pentru reparatie de 1 noiembrie, deci aproximativ 38 zile masina va sta imobilizata in service. Apoi am precizat cadrul legal, respectiv art. 24 din HG 394/1995 republicata, care prevede ca reparatia se va efectua in maxim 10 zile de la inregistrarea reclamatiei. Am mentionat ca imobilizarea masinii pe o durata indelugata imi aduce prejudicii cuantificabile banesc si am cerut sa mi se puna la dispozitie un alt autoturism pana la finalizarea reparatiilor. Probabil lumea e convinsa ca am ceva cu Renault Romania... Sa va explic si punctul meu de vedere: daca te lauzi ca ai cel mai mare numar de masini de import vandute in Romania, cu o cifra impresionanta de 30.000 pe an, ar trebui sa ai bunul simt ca importator sa asiguri un stoc suficient de piese de schimb ca sa nu-ti bati joc de un client a carui masina sa zaca in curtea service-ului o luna pentru ca reperul nu este pe stoc si trebuie comandat in Franta. Iar chestia ca imi apar repetat probleme, sa nu pot pleca cu masina in concediu, desi are abia 10 luni de la cumparare... Asta mai poate fi numita masina? Cata incredere sa mai am in ea pe viitor? Dar in importator sau concern? This post has been edited by liviurosioara: 15 Oct 2006, 22:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Felicitari!
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
si de la mine, foarte bine ca ne-ai spus, si poate publici si o copie a cererii ca poate incet incet o sa reusim sa ii aducem la normal cu pumnul daca nu se poate cu vorba buna
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
PIF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 31 October 04 ![]() |
maine ma duc sa iau masina de schimb. cererea mea a fost acceptata. In sfarsit!
oricum pentru a obtine ceva de la ei trebuie perseverenta si cerere scrisa, nu vorbe la vocea clientului. |
--------------------
-
-
- Megane sedan 2.2 1.5 dci 100cp - 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:08 |