detector radar, a devenit legal
![]() ![]() ![]() |
detector radar, a devenit legal
rombu |
![]()
|
||
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Raspunsul se afla in intrebarea ta.
Fii si tu mai perseverent.Inarmeaza-te cu rabdare si ai grija sa nu strici ceva. Eu asa am facut la megane dar era classic.A mers f usor. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
bun! am rezolvat~
pt doritori.. etapele sunt: 1. se deskide capacul cotierei si se declipseaza capacul d eplastic dinspre manerul franei de mana, si se scoate cu totul, 2. o data vscos acesta, se poate trage usor inspre spate, de toata traversa care contine suportii de pahar si bricheta, (in prealabil ar fi bine sa trageti in sus acoperamantul -mansonul- de la schimbator) 3. o data ridicata si traversa, aveti acces la firele care duc la bricheta cel negru e MASA galben e PLUS si bleu e luminita cea galbena eu m-am legat de plus si masa , iar pe plus am inserat si un comutator pe care il am undeva sub aceasta consola, ca in caz de garcea in apropiere sa opresc complet detectorul eu l-am bagat IN cochilia de deasupra indicatoarelor de bord. ea este goala pe interior, asa ca detectrul intra foarte usurel... va detecta benzile K si Ka adica cele d eradar, dar evident nu cele laser (din cate am inteles in romania nu avem asa ceva) |
--------------------
Renault
Megane 2
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai grija sa nu ai parbriz atermic ca atunci nu va detecta nimic.... sau va fi foarte tarziu...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
rombu |
![]()
|
n-am !
clima manuala rulz! |
--------------------
Renault
Megane 2
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
va recomand Cobra XRS-9700 ! e super bun si la un pret bun. 450 Ron la Seleliu (pretenii nostri) din reclama de pe forum. pe mine m-a scapat de nenumarate ori!
succes! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca nu ingheata iarna, ala e
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Atunci astept sa vina iarna
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai un pic Luciane !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
parbrizul atermic nu inseamna ca nu ingheata sau ca nu se abureste.
este facut pt a elimina efectul de sera din masina. parbrizul este facut din doua straturi de geam, iar la cele atermice intre ele e o folie de protectie. folia asta nu e pe 100% din suprafata. pe laterale si in dreptul oglinzii interioare este o portiune hasurata si acolo nu e atermis, deci pe acolo poti folosi detectorul |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
N-am prea inteles de ce trebuie sa desfaci ornamentul ca sa ajungi la firele de alimentare ale brichetei ? Antiradarul tau nu are "stecher" care intra chiar in bricheta?
|
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ceea ce monteaza el nu este antiradar, ci detector de radar.
Antiradarul este interzis oriunde in lume. Binenteles ca are stecher pt bricheta, dar el il monteaza permanent pe masina si il ascunde, deci vrea ceva mai discret si comod decat solutia din fabrica... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci, ce detector de radar, la un pret corect imi pot achizitiona si de unde?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu mi-am luat Cobra XRS 9775 pe la 450 RON de la Sigma Computers de pe Stirbei Voda. Sunt super multumit de el. "Miroase" toate radarele si are si busola.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Miroase, miroase, dar de la ce distanta?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Exemplu concret: pe langa Tg-Jiu nu mai stiu exact localitatea oricum ma indreptam spre o pestera la un moment dat se cobora un deal si militienii erau la baza dealului pe colt la cam 100 m de semnul "localitate". Detectorul m-a avertizat din varful dealului si am tinut-o la viteza legala..am evitat amenda..deci si-a facut treaba. Distanta aproximativa..cam 600m. Nu prea stiu cum functioneaza detectorul asta ca avertizeaza de la distanta de aprox 200-300m chiar daca militienii au radaru orientat in sensul opus. Eu am mai scris si revin: sunt foarte multumit de el raport calitate/ pret.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Stie cineva la ce foloseste modul de detectie POP?
VG-2 este pt radarele actuale,POP am inteles ca ar fi pentru pistolul laser. Oricum,se poate alege ori VG-2 ori POP...care din ele e mai "rapid"? Ma refer la Whistler Pro 3450. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
VG2 nu-ti mai foloseste la nimic, cel putin in Romanica
![]() VG2 este bun acolo unde nu e voie cu detectoare (in alte tari de-acu) ca il ascunde de eventualele detectoare de detector ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
tocmai mi-am comandat un BLACK SPIDERZZ BZZ100 la 90 $.
mi s-a parut cea mai rentabila oferta.... daca stie cineva ceva nasol despre marca asta va rog eu sa imi spuneti sa il trimit inapoi. multumesc |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
paulp |
![]()
|
Eu am auzit lucruri bune despre Black asta, dar am preferat Bel
![]() Oricum, utilizeaza-l cu cap ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
pana la urma sunt legale detectoarele?
pe antena 3 la stiri ziceau ca raman ilegale orice dispozitive de perturbare si detectare a radarelor |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sunt legale DETECTOARELE RADAR, adica aparatele ce, dupa cum le spune si numele, doar detecteaza si anunta prezenta in zona a undelor radio emise de aparatul radar, fara a perturba in nici un fel emisia sau reflexia undelor.
Sunt ilegale ANTIRADARELE, adica dispozitivele ce bruiaza aparatul radar prin emisia de unde radio in aceeasi frecventa sau frecvente apropiate...dealtfel si comercializarea acestora este ilegala si, prin urmare, ar trebui sa fie mai greu de gasit (cred) ![]() This post has been edited by track3r: 3 Dec 2006, 18:45 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
recomandati-mi si mie un detector bun in max 500 ron. care ati auzit ca ar fi mai bun in banii astia. multumesc
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
BEL 795 - LINK 1 LINK 2 - raport calitate/ pret excelent, performante apropiate de modelele mult mai scumpe, mai putine briz-brizuri
WHISTLER SRT-30R - aceeasi sensibilitate X si K, mai slab in Ka (din pacate au cam aparut si la noi radare in Ka) - LINK Review despre detectoarele astea: LINK - sunt considerate cele mai bune detectoare sub 100$ - la ei ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Cum imi pot da seama daca am parbriz atermic sau nu?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
paulp |
![]()
|
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
multumesc frumos , cred ca o sa imi fac cadou de mosu
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:27 |