SUPER R 19 ? sunt slabe masinile frantuzesti?, un motor de sute de mii (000.000)
![]() ![]() ![]() |
SUPER R 19 ? sunt slabe masinile frantuzesti?, un motor de sute de mii (000.000)
deceneu |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 October 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) 12092006_004_.jpg ( Size: 162.67k ) Number of downloads: 313 |
||
--------------------
Renault Ph2
R 19
- B-91-VHO
1.2 RN
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1.4e-ul meu l-am dat la 350k si inca mai merge de 2 ani (l-am mai vazut prin oras). nedesfacut vreodata, nereparat, doar intretinut.
Sa te bucuri de masina si multi km fara probleme! Daca te porti tu frunos cu ea se va purta si ea frumos cu tine! P.S. poti sa faci o poza manualului sau sa imi spui ce editura il face, te rog? ETAI, L'expert auto, haynes altcineva? P.P.S ce naiba a patit capota aia? a prins oarece grindina?! Bandoul ala lateral il gasesti usor si ieftin la dezmembrari! Mai delecteaza-ne cu poze! This post has been edited by R19/16v: 8 Oct 2006, 23:23 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
deceneu |
![]()
|
He-he, cu masina asta este o poveste intreaga.imi trebuia a doua masina in familie si am cumparat-o acu 8 ani si juma cu 600.000 lire italiene(cam 600 de marci) cam in scarba ,deoarece baba care o avuse inainte avea catel .Nu spun cat am curatat par din ea,era toata grindinata,dar am avut un fix.Am vrut-o pe asta caci avea motor mic si eu aveam de facut atunci cam 60-70 km/zi,avea 120.000 km la bord.Si asa incepe povestea, de atunci incoace fac in jur de 40.000km pe an.Pana aici nimic special,dar eu nu stiu ce inseamna mecanic cu masina asta in sensul de motor ,cutie si transmisie.Am schimbat la ea pana acum :
-ambreiajul care patina (pierdea ulei pe la un semering,parca), -discuri de frana pe fata de 2 ori, -3 seturi de distributie(curea,intinzator), -schimb uleiul la 15.000 km(sintetic mereu si nu pun niciodata aceeasi marca de ulei) -am facut saboti pe spate acu un an -anul trecut in Germania a cazut alternatorul si l-am pus nou(m-a uscat) Stiu ca va trece acum prin cap: Asta e nebun si ne lauda un bidon de masina.Dar nu este asta ca mai am una ,noua chiar(Mazda 6 diesel sport) insa Renault-u;l m-a cucerit cu incapatanare de magar tot macina si macina kilometri.Sunt cativa ani buni de cand am luat-o la inima.Am facut Europa cu ea de cateva ori bune (15.000 km in concediu), nevasta si prietenii spun ca nu-s normal,caci am masina noua si eu umblu cu bidonu ca ultimul boschetar.Dar este mai puternica decat mine senzatia care o am,vreau sa vad cand se rupe! Anul trecut cablul de la kilometraj sa rupt la 554.000 km.Asta acum un an si eu de atunci am mai facut doua drumuri in Italia cu ea. Vroiam doar sa stiu daca a-ti mai auzit de asa ceva? |
--------------------
Renault Ph2
R 19
- B-91-VHO
1.2 RN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Admirabil domnule! Bravo tie! Tine-o tot asa! Musai schimba-i cablul!!
This post has been edited by R19/16v: 9 Oct 2006, 21:37 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
pune-i domne alt cablu...sa vedem si noi pana la cat ajunge.poate faci vreun record ceva.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
deceneu |
![]()
|
Salut
Acum sa va spun si adevarul..A mers cam 20% din km in Romania (in concediu),deoarece eu nu stau in tara.Banuiesc ca se datoreaza si acestui fapt( drumuri bune fara gropi,benzina buna,lipsa de praf si mai ales atentie la stilul de mers (de evitat demaraje la stop si alte prosti din astea,borduri,sine de tramvai,etc. Si inca ceva(pt asta am si tinut-o),testata la drum lung 100-110 km/h consuma 5.5l,ceea ce la un rezervor de 55 litri nu este rau deloc( aprox. 1000km autonomie) Ultimele doua seturi de bujii i-am pus Bosch cu 4 electrozi (originale)pe care le recomand la toti,deoarece ofera o combustie cu mult superioara celor normale, simti la acceleratii si la repriza ca nu mai dardaie(in treapta a 5-a la 1700 rpm are 45km/h), faci cam 80-100.000 km cu ele,daca ai reglata bine injectia si sistemul de alimentare.Inainte si dupa iarna dau cu spray-contact sau Svitol toate fisele de bujii si bobina. Evitati sa aveti contacte oxidate : se pierde curent= combustie proasta si de aici incep altele.Este important la un motor Otto . P.S. Este Haynes manualul,am bagat si poza la la galerie,dupa cum am mai spus masina a fost batuta rau de grindina . daca aveti intrebari sau nedumeriri va stau la dispozitie. Vive Renault si multa bafta Attached thumbnail(s) 09102006.jpg ( Size: 134.22k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Renault Ph2
R 19
- B-91-VHO
1.2 RN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th August 2025 - 23:13 |