Diverse probleme Megane I 1.4 16v
![]() ![]() ![]() |
Diverse probleme Megane I 1.4 16v
YoYo_man |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2008/2.0 diesel Ionut
Megane I 1.4 16v |
|||
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
mie nu mi se pare consumul mare, eu iau si chiar 12/100 dar e de 1600 motorul. Da si tu o raita pe la service. Ce zici ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
YoYo_man, ai trei topicuri "lipicioase" in aceasta sectiune: Reguli de introducere a mesajelor, consumuri de carburant si indemnul sa folosesti functia de cautare.
Asa ca, lasand la o parte ghiveciul pe care l-ai facut in topic: 1. ai topic pe tema consumului la 1.4 2. ori nu te-ai obisnuit cu ambreiajul ori e defect; cei care erau deja obisnuiti cu masina si, la un moment dat, s-au confruntat cu situatia asta au schimbat ambreiajul (kit ambreiaj = disc de ambreiaj, placa de presiune si rulment de presiune); cauta pe forum ca s-a mai discutat. 3. dintre cele peste 10 cauze (locuri) din care poate proveni bataia cum ai vrea sa cada cineva fix peste locul cu pricina? mergi la un service si cere o constatare pentru batai in mers pe puntea fata (sa controlezi si stanga si dreapta, tot dai banii); pe forum gasesti tot felul de relatari de batai, de la bielete si bucsi ale barei stabilizatoare si pana cadrul fata dar nu-ti foloseste la nimic. 4. poate fi legat de punctul 2 sau de raspunsul meu la pct. 2; mai exista relatari pe forum si e data si o explicatie, chiar eu am dat. Imi pare rau dar voi inchide acest topic. Ramane doar ca un exemplu de "cum nu trebuie sa ...." |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:36 |