Serie vopsea clio symbol - URGENT!
![]() ![]() ![]() |
Serie vopsea clio symbol - URGENT!
bonk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
deschizi usa dreapta fata si pe stalp ai o placuta ovala.. vezi ce scrie pe acolo..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
moromete |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 8 September 05 ![]() |
stalpul dreapta fata - placuta ovala - al treilea rand - primul grup de caractere
|
-------------------- Cleeeo symbol, dec.2004 1.4,16v 101CP full (jenti tabla)
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
Astea sunt majoritatea culorilor de pe clio 2
Blanc Glacier OV369 Bleu Roy OV460 Rouge vif OV727 Gris boreal MV632 Gris iceberg MV640 Noir Nacré NV676 Vert steppe NV191 Bleu Cyclade TEF47 Rouge cerise NV713 Vert Vertigo NV901 Gris hologramme NV603 Bleu Methyl NV432 jaune soleil TED30 Bleu Odyssée TED44 Bleu nautilus TED48 Rouge de feu TEB76 Vert abysse NV903 Gris agathe TEB65 Vert Ocean TED92 Bleu Dynamo OVJ45 Gris Titane MV647 Noir doré OV267 Orange Sanguine TED38 Bleu Artic TEJ41 Bleu mondial D43 Jaune Sirus TEJ37 Pour rappel : OV = Opaque Vernis ; NV = Nacré Vernis ; TE = Teinte effet |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
bonk |
![]()
|
multumesc mult...am gasit seria si vopseaua a iesit super
|
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|
rmada |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 29 September 05 ![]() |
Poti sa-mi spui unde ai facut-o si cam cat a costat?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 Clio Symbol 1.4 8v, 2002, 90.000 km
|
|
bonk |
![]()
|
am facut-o intr-un service care este specializat pe tinichigerie auto si vopsitorie...in reprezentatnta renault din tg-jiu sarea toata lucrarea de 300 RON ... Totul a costat aprox 200RON, cu vopsea pe calculator si fara pic de chit in aripa
|
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
1999
- GJ-05-...
|
|
reptyla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot sa-mi vopsesc si eu capota la masina ( toata ) ? Am primit iarna trecuta un bulgare de gheata pe ea... am reparat-o dar atunci am vopsit doar portiunea cu pricina.. Tot incerc sa gasesc undeva unde sa o fac mai ieftinache... dar exista o proble.. nu gasesc vopsea originala ( made in Turkey ) . Am fost la Serus si mi-au cerut 7 milioane.. doh
![]() Merci, Bafta |
-------------------- Renault Clio 3 2009
1.6 16V / 45.000km (01/04/2013) |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ca service de tinichigerie e bun Dab Auto Service, nu mai tin minte ce site aveau, mai cauta pe tot forumul ca s-a mai discutat de acesta. Nu garantez ca e ieftinache dar e calitache. Vopsea presupun ca trebuie sa aiba dealerii, adica sa faci comanda.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@reptyla: Vezi ca pe autocolantul cu seria de caroserie lipit pe stalpul usii dreapta, primul grup de litere si/sau cifre din stanga pe randul al 3-lea reprezinta codul de culoare al masinii.
Dupa acest cod, iti poti procura vopseaua necesara si de la alt service cu vopsitorie...se face pe loc nuanta ta, binenteles sa aiba calculator de amestec. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
SAu te poti duce in targ la Vitan unde se afla un magazin special de vopseluri,e o tipa si iti face orice vopsea pe loc,ti-o pune ori in spray ori in cutie pt pistol,eu la Logan am avut o mica julitura,si nu am vrut sa stric casco am cumparat un spray care mi l-a facut pe loc albastru marin si alt spay de lac si nu mi-a venit sa cred ce frumos a iesit nu se cunoaste deloc ba chiar stralucea mai tare portiunea aia si asa am dat cu lac ambele praguri si au iesit mai misto decat facute de astia de la Colibasi care sunt criminali ce vopsea subtire poate sa aiba loganul pe el si fara grund nimic tabla goala .
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva un loc prin Bucuresti mai ferit asa , o parcare o ceva unde pot vopsii niste praguri? Le-am luat la polizor ca incepuse sa dea rugina si am zis sa nu inceapa mai rau.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai facut bine ca ai curatat rugina dar daca nu tratezi tabla inaintea vopsirii o sa continuue corodarea chiar sub stratul de vopsea.
Pentru tratament tabla foloseste orice inhibitor de rugina....apoi poti sa aplici vopseaua in parcarea izolata. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca am tratat tabla.S-a tratat cu o solutie de la Nigrin s-au asteptat 12 ore, punctele de rugina care au mai ramas au devenit negre.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:00 |