Feriti-va de criblura!
![]() ![]() ![]() |
Feriti-va de criblura!
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
Ce naspa.. criblura asta e nasoala rau, dar asta e, n-ai ce-i face !
|
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
m-am distrat si eu cu criblura la ultimul drum in afara
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am auzit tot felul de zgomote prin Bucuresti,zonele unde se lucreaza "intens",dar nu le-am dat prea multa importanta,pietrele sar la orice masina. La astea ale noastre e problema mare cu inaltarea din arcuri si amortizoare ca nu au nici un pic de stabilitate in curbe stranse,iar pe drum denivelat se balanseaza din greu....
Oricum dupa ce te obisnuiesti cu ea,nu o sa-ti mai dai seama. ![]() Roata sigur ai strambat-o intr-o groapa,nu aveai cum prin pietris! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu am doar o julitura pana la tabla.
|
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu tocmai am schimbat parbrizul!
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Ce sa ma mai feresc de criblura , am vopsit spoilerul fata de 2 ori si capota o data , acum iar trebuie sa le vopsesc , asta e Romania , tara criblurii si a pietricelelor... cea mai tare , mergeam singur pe drum cat vezi cu ochii , aveam cam 180 km/h si din senin o piatra in parbriz, fisura , cred ca era semn de la Dumnezeu
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
cristirenault, a aruncat Dumnezeu cu o pietricica in tine sa nu mai gonesti ca nebunul cu 180 km/h... pesemne ii esti simpatic, da' nu in asa hal incat sa aiba nevoie de tine acolo sus ...
![]() |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Am patit-o si eu. Dragul si micutul nostru nostru primar s-a trezit sa puna criblura la iesirea din cluj spre dej luni pe la 1-2 dupamasa, cind circulatia e cam ca in bucuresti la iesirea spre ploiesti vinerea dupamiaza. Eu aveam un drum pina la baia-mare (le-as zice citeva la toti mistrii transporturilor postdecembristi si i-as pune sa umble numai pe cluj-baia-mare sau bistrita cu jipanele lor
![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
TinCup |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj666 @ 16 Sep 2006, 13:24) E cumplit de enervant sa vezi masini serioase tirindu-se pe criblura cu 30-40 si nemernici cu dacii care abia mai stau inchegate trecind cu 80-90. Io pe astia i-as impusca, cind ma gindesc ca numa parbrizu meu e de 2-3 ori mai scump ca masina lor. Le inteleg ura de clasa, da eu zic ca-i si nesimtire. Eu nu las pe nimeni sa ma depaseasca pe criblura.. ies pur si simplu pe contrasens si dupa ce se apropie nesimtitul putin de mine si vede si el cum e sa inghiti pietricele toti iau piciorul de pe acceleratie si merg cuminti in spatele meu, pastrand distanta. |
--------------------
Renault
Megane II
bicorp, 2004 Megane II Bicorp Confort Dynamique 1,5 dCi 80 CP 2004
|
|
CristiX |
![]()
|
Am mers si eu prin criblura chiar recent (azi) dar nu am patit nimic din ce ati zis voi. Mi-au sarit o gramada de pietricele pe masina sau sub masina, dar nu a intrat nici una la roti... am mers chiar si cu 100/h de ma flesuiau aia de pe contrasens ca ii dau prea tare
![]() Eu am jenti d-alea de tabla, sa fie asta un motiv ca nu a luat pietre pe la roti pe unde va plangeati voi? |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Danezu @ 15 Sep 2006, 20:47) Exact, janta nu se deformeaza decat la socuri. Trebuie mers usurel, asta e. Si tine-ti putin apasat parbrizul cand vine vreun destept cu viteza de pe contrasens. @CristiX: las-o mai moale cu viteza pe criblura, daca nu esti singur pe sosea. Nu vrei sa stii cum e sa primesti o pietricica dintr-asta de la vreun dement care merge pe contrasens, ca sa nu mai zic ce carne-n frigider ii bagi dupa asta. |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Probabil e o problema doar la facelift.Cind au dat jos discurile la rotile din spate protectia de tabla a discului are pe margini o bordura de circa 2-3 cm(guler)si pe spate nu au intrat,dar pe fata e doar tabla fara guler astfel ca intre ea si disc e un spatiu de 1-2 cm pe unde banuiesc ca au intrat acele pietricele .Dupa cum am spus la service in disc pe inelul interior am gasit 7-8 pietricele dar au fost mult mai multe ,cred, initial !!!!!Ce nu inteleg e ca....bun..au intrat dar de ce nu au mai avut loc sa iasa
![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 18 Sep 2006, 16:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
CristiX |
![]()
|
Iti imaginezi ca nu am mers cu viteza decat cand eram singur sau la distante mari unul de altul. Ma refeream la faptul ca nu am patit nimic pe la roti cum zicea cineva mai sus.
Ok? |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Parca ziceai ca te fleshuiau cei de pe contrasens...in fine, ai prins ideea.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu 100km/h pe criblura nu prea ai ce pati la roti, poate pe la ce e pe langa ele...
Apropo, ai trecut pe langa vreun biciclist, caruta, pieton? Cam ce crezi ca s-ar fi intamplat, ca astia stau prost la capitolul parbriz, vopsea, tabla. Cum zicea si Laurentiu... poate ai prins ideea. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stati bre ca il flash-uiau sa-si arate respectu'
![]() Am si eu o mica gaurica de la o mica pietricica care s-a nimerit fix in parbrizul meu pe DN1. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu in 80 si ceva de mii de kilometri de cand am permis n-am avut nici o crapatura in parbriz, am avut o singura ciupitura la matiz, dar nesemnificativa, trei varfuri de ac adunate.
Ce e dubios acum la Clio e ca parbrizul arata de parca as fi prins nu criblura, ci nisip, la stergatoare nu se ia. |
--------------------
.
.
.
|
|
JULLYEN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 June 06 ![]() |
Nu se intampla doar la Reno sa auzi zgomote ciudate la roti dupa ce ai mers pe criblura!Am mers zilele trecute pe un drum cu criblura cu masina de serviciu(Skoda Octavia) si dupa 20 km masina facea ca o caruta; am scos de la amortizoare 2 pumni de pietris; nu sunt vinovate masinile, ci noi, ca platim rovignete!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 1.5dCi
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Subscriu la ce a spus Jullyen...acum o luna a plecat sotia spre Galati...m-a sunat ca face masina ca toate alea...ba ca se aude la roata dr.fata,ba pe centru,nici ea nu stia sa-mi explice cum si ce sa aude...
A doua zi am fost in service sa vad ce avea...un pumn de criblura era adunat sub scut si pe unde se mai putea...bine ca nu mi-a mai sarit pe parbriz ca oricum e "impuscat". |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
compteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 15 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru protectie impotriva criblurii/zgarieturilor, se poate monta pe masina (capota, spoiler) un fel de autocolant meserias de la 3M, transparent. Si dupa 1 an il dai jos, si ai masina ca noua. Sau cand o vinzi.
Nu stiu cat o costa, dar tare bine mi-ar fi prins mie inainte sa-mi foloseasca pasarile alea nenorocite masina pe post de buda.... ![]() ![]() This post has been edited by compteam: 4 Jan 2007, 22:58 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.1
2005 Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon
|
|
lille |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 November 06 ![]() |
salut
am un renault megane sedan 2.2, 2006 dec fix dupa o luna, mi s-a intimplat sa patesc o chestie ciudata am simtit la un moment dat un zgomot asurzitor, un fel de 'tzuitz'...ca si cum ar agatza ceva am sunat la renault asistance, am descris problema si mi s-a spus de la telefon ca ei banuiesc ca ar fi intrat o pietricica intre discurile de frana de la o roata, si aparatoarea de tabla. au venit in 10 minute ( ![]() au dat jos roata au scos pietricica au pus roata la loc total: 57.5 RON (575mii) pt ca cica nu e o problema legata de garantzie, nu conteaza ca masina e noua, in garantzie..si ca tre sa platesc (de fapt mi-au pus de la telefon cat ma va costa, daca e vorba de ceea ce banuiau ei) eu stau intr-un cartier de case. si urc in fiec zi un deal pietruit, de vreo 30m. f incet..cu I-a.eu banuiesc ca aici mi-a intrat pietricica aia nenoricita problema e ca azi, la 3 zile dupa ce am patit-o prima oara, s-a intimplat din nou! de data asta, fiindca tocmai ajunsesem acasa, m-am descurcat singur.dat jos roata, scos pietricica, pus roata la loc. totul oki. evident..era alta roata.prima oara a fost dr fata, acum a fost st fata am sunat la ei si le-am descris problema. mi-au zis ca nu au ce face, ca aparatorile alea sunt standard ( e vorva de tabla care protejeaza discurile de frana) dar ca daca vreau, pot face programare la service la ei, sa verifice..masina (sa sun maine la dealer..si sa aflu daca ma costa ceva sau nu, dar probabil sigur costa) intrebarea mea e..vi s-a mai intimplat asa ceva? cum pot evita asta? in afara de a nu mai urca acel deal, care e circulat de atatea masini..de cei care locuiesc in acest cartier. precizez ca e vorba de un lux privilege, cu jantele care vin standard (alea cu multe spite...curacao parca). sa fie tipul de janta de vina? banuiesc ca peitrecel sunt aruncate print janta... nu circul cu viteza, si repet..e un drum pe care urca atatea alte masini... Multumesc. |
--------------------
Renault
Renault
2006 Lux Privilege
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am remarcat de cateva zile un loc pe botul maret al masinii, chiar unde se termina stema renault si incepe acea nervura centrala - loc in care a sarit vopseaua (sau lacul, ce o fi, ca e tot negru dedesubt). Noroc cu masina ca e neagra
![]() Oare cu ce sa dau pe acolo? Am observat de asemenea ca daca mergi cu soarele in fata, parbrizul luceste ca cerul instelat noaptea. Acelasi fenomen si la Megane. Ma intreb de unde naiba? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Si unde se gaseste folie din aia 3M?
|
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
2006 1,5dCi 80CP We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am mers prin criblura prin diverse locuri minunate ale patriei noastre dragi si mi-a afectat vopseaua in diverse locuri (in special pe capota dar si pe laterale) in unele locuri cred ca a ajuns la tabla.
am vazut la plaza romania un renault (laguna parca) care scartaia ingrozitor de la pietre la discuri. toata lumea intorcea capul dupa el. ![]() intrebarea este: cum se pot rezolva aceste mici gauri in vopsea? se pot face pe casco? cu ce as putea sa le acopar ca sa nu apara rugina? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu le-am acoperit cu o pensula "fina" si cu vopsea (logic) facuta pe culoarea masinii. Daca te uiti atent se vede ca ceva s-a facut pe alocuri, dar nu ma deranjeaza.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:23 |