Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Timonerie noua R Super 5, timonerie (tija in special) stare buna

dodoPan
post 15 Sep 2006, 14:21
Post #1

eres

Group: Members
From: Bucuresti/Constanta/Brasov

Nu am gasit la Unix. Caut disperat macar tija noua sau in stare buna, deoarece mie mi-a indoit-o un prieten harjaind-o pe o bordura inalta. Nu-mi mai intra bine in viteza, cel putin in Ia si aIIa, deoarece s-a modificat spatialitatea tijei. (Are un joc mare la bila)

Nu ma-ndur s-o ciocanesc pe-a mea, banuind fortele si rigiditatea la care e supusa in mod normal de utilizare.

Deci, daca cumva stiti sau puteti sa-mi comandati timoneria, as aprecia. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, scap de un stress inutil.

Daca stiti de asemenea de unde sa iau un scut de motor, as fi si mai linistit. wink.gif

PS: am incercat la dezmembrari pe M.Bravu, n-am gasit decat o timonerie in stare f. proasta, indoita tija si mai mult decat a mea wacko.gif

--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valir5gts
post 15 Sep 2006, 14:36
Post #2

Membru autentic

daca gasesti un scut sa ma anunti si pe mine,ca se pare ca sunt cam rare.si la drumurile noastre merita.mai incearca pentru piese pe sos. giurgiului la nr 30 parca.

--------------------
renault super5 1987
+
R1der
post 19 Mar 2007, 06:44
Post #3

Ride For a Life Time

From: In spatele tau

incearca cu tija la Panreuss eu d-acolo mi-am luat acum 1 saptamana ceva legat de timonerie si au avut

--------------------
N-am si Suzuki GSX - B Riesling de mers la plimbare
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 15:09
Dacia