Combaterea analfabetismului, cum sa scriem mai corect...
![]() ![]() ![]() |
Combaterea analfabetismului, cum sa scriem mai corect...
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
De acord, sint multi care numai romaneste nu scriu, ma refer nu la "mirc" ci la greseli grave, "mesaje snur"-cum le spunea un coforumist, lipsa semnelor de punctuatie, dezacorduri, incoerenta. Risca sa inabusa forumul mai tare ca "mirc"-ul.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Este în regulament; ce spui tu se poate încadra la 2d.
Da' n-ai să poți alfabetiza un user pe un forum ca al nostru... ![]() Din păcate. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Da, se poate incadra cumva.
"d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor." Daca "mircul" este interzis, despre calitatea mesajului doar se pune accent. Daca modificam in sensul "Nu se admit nici mesaje snur sau greseli gramaticale grave" il putem trata ca pe mirc. Cu alfabetizarea, nu, dar macar o forma a mesajelor. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da, e buna ideea. M-am saturat sa-mi belesc ochii ca sa inteleg ce vrea sa zica cate unu mai turmentat.
Ar fi bine sa se modifice regulamentul in privinta asta. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ia cautati voi un piculet pe forum .. sa vedeti cam de cand exista un subiect similar
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Sep 2006, 18:13) ia cautati voi un piculet pe forum .. sa vedeti cam de cand exista un subiect similar ![]() Ca să vă scutesc căutările, uitați aici. E inițiat de mine. ![]() Și mai sunt... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
so, acilisea se cam inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:08 |