Reguli pentru introducerea mesajelor, Cititi inainte de a scrie un mesaj !!!
![]() ![]() ![]() |
Reguli pentru introducerea mesajelor, Cititi inainte de a scrie un mesaj !!!
cipman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|||
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Cipman asta cu limitarea citarii partiale ale mesajului celui caruia ii raspunzi eu nu o gasesc corecta pentru ca unii dupa ce intr-un sfarsit isi dau seama ca au scris o prostie o sterg si apoi topicul nu mai are continuitate plus ca tu nu mai ai o dovada ca au scris prostii.
This post has been edited by sorin: 15 Sep 2006, 09:08 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Cazul pe care-l descrii este cu totul si cu totul particular si sper sa avem cat mai putine situatii de acest gen. Din 100 de citate, mai putin de 1% se incadreaza in situatia descrisa de tine. In schimb, in cam 70% dintre cazuri moderatorii editeaza mesajul pt. ca e vorba de un raspuns imediat dedesubt, alte vreo 10% sunt citate care nu era necesare, tot cam atat se puteau rezolva cu adresarea directa (exemplul cu Costica de mai sus), 5% puteau fi rezolvate cu citat partial.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Stefusph |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 December 21 ![]() |
: Buna ziua. Am un Nissan xtrail t 32 și la o sapt după ce am schimbat uleiul și toate filtrele mi au apăru t multe erori in bord dar după ce opream masina si rămân asa. Am fost la service si la teste a apărut eroare de apa in motorina. I a șterge eroarea si acum s apărut iar. S a mai întâmplat la cineva??
|
--------------------
Nissan Xtrail T 32
Nissan Xtrail T 32
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:22 |