RENO USERS CLUB, Infiintarea unui club al utilizatorilor
![]() ![]() ![]() |
RENO USERS CLUB, Infiintarea unui club al utilizatorilor
Reganu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daaa.. siiiguuur
ideea e buna.. doar ca punerea in aplicare.. nu prea e posibila.. ca sa nu zic ca .. la cate cluburi sunt in romania.. unu' in plus sau minus.. nu cred sa conteze chiar.. tu ai vazut ce beneficii/reduceri au oamenii din tarile cu apa calda .. ? de ex.. cei din clubul 205 gti drivers din anglia au o gramaaada de reduceri... nu fac parte asa aiurea dintr-un club.. doar sa fie un sticker in plus pe masina.. cum e la noi pana mea.. in ultimul timp .. au rasarit cluburile astea "de masini" .. ca ciupercile dupa ploaie |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Reganu |
![]() ![]()
|
![]() Nu vad de ce nu ar fi pusa in aplicare? Prin constiutirea clubului s-ar crea un fel de monopol al utilizatorului, care ar putea,daca nu dicta, macar influenta comportamentul prestatorului de servicii( Dealeri, Ateliere Service). Ia sa ne ducem noi la Serus/ Ipso si sa zicem ca reprezentam 10 000 posesori de Renault si dorim: discount, abonament, masina pe perioada reparatiei,etc. Daca nu, mergem le ceilalti. La o scara mai mica, eu am patit ceva similar: Am fost intai la Meridian Vest. Nu am primit nimic extra. Am fost apoi la Serus. Am studiat oferta, apoi am zis ca am "trecut" si pe la Meridian Vest. Nici nu am terminat vorba, ca agentul m-a asigurat de montarea gratuita a unei alarme de 200E. A doua zi ma suna tripul de la Meridian: ii zic eu de oferta de la Serus, la care el imi spune ca la ei asta era implicit, si el ofera si un set de covorase. La IPSO nu am mai ajuns. Chiar eram curios ce mai oferea si asta, probabil o culoare,ceva. Concluzia: concurenta intre dealeri exista si poate fi exploatata in beneficiul utilizatorului. Dar daca plecam de la inceput pe ideea ca nu se poate, nu facem nimic. Reganu' Optimistu' |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca mergi la Ipso si ii ameninti ca te duci la Serus crezi ca ai mari sanse de reusita? nu stiu daca e chiar asa usor... ideea in sine e buna
bafta LE: cand vine vb de vanzarea unei masini, ai sanse f mari de reusita, chiar e indicat sa faci asta, insa la service & co nu prea vad cum This post has been edited by rttt_gia: 14 Sep 2006, 13:48 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Reganu |
![]()
|
Eu sunt convins ca sunt reale sanse de reusita.
Una este sa te duci de unul singur, si cu totul altceva sa reprezinti cateva mii de utilizatori. Ii poti aduce in situatia sa te caute ei pe tine sa iti propuna diverse facilitati. Singurul risc este ca ei sa reactioneze si sa se organizeze intr-un fel de cartel, dar la noi nu prea tin astea, din cauza lacomiei. Te rog sa ma crezi ca in alte domenii sistemul functioneaza. Daca se face User Clubul, voi descrie exact situaia de care vorbesc. Reganu' |
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Ideea este foarte buna si intradevar ar fi singura solutie impotriva celor mari de la Reno Ro , chestia e ca trebuie facut totul foarte clar cu un fel de STATUT in care sa fie trecute toate aspectele , trebuie platita o cotizatie si in cazul in care un membru al acestei "organizatii" are o nevoie sa existe un numar de telefon unde sa poata suna si sa primeasca sfaturi si sprijin cum sa procedeze, neaparat un jurist-avocat care sa poata apara drepturile organizatiei in caz de proces.
Una peste alta , e clar ca asa am fi puternici si am putea rezolva ceva. Insa e greu in Romania asa ceva , imi permit sa spun ca nu avem noi cultura asta de a ne apara drepturile, drepturi pe care multi dintre noi nici nu le cunosc... de ex. la lege zice ca daca cumperi un produs ( o masina de spalat de ex.) ai dreptul sa o duci inapoi in 48 de ore daca produs nu corespunde asteptarilor sau cerintelor tale , nu mai zic ca daca e defect au obligatia sa ti-l schimbe pe loc nu sa te trimita cu acel produs in service.... |
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Un simplu "club" nu ajuta cu nimic. Trebuie sa aiba personalitate juridica (transformandu-se in "asociatie"). Si astfel de asociatii sunt chiar utile. Pe de alta parte, cand e vorba de cotizatii, din proprie experienta iti spun ca astfel de proiecte mor inainte de a se naste. Apoi, trebuie gasit un sediu social si pe cineva care sa aiba suficient de mult timp liber incat sa se ocupe de treaba asta. Asa ca sunt mult mai multe lucruri de clarificat...
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as plati cotizatie... si sigur avem avocat/juristi printre noi
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Semit, te iau asistentul meu?
![]() |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:04 |