Bande de talhari ataca soferii pe DN1
![]() ![]() ![]() |
Bande de talhari ataca soferii pe DN1
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Solutia ar fi sa nu opresti daca esti lovit de pietre..e bine de stiut.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Solutia este desfiintarea bandei cat inca nu a prins aripi prea multe, ca in curand nu se va mai multumi cu nimicuri si vor incepe actiuni mai de amploare, cu o structura bine organizata si sa te tii atunci ...
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Tara lu' peste
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Solutii sunt multe!Una legata de un UZI alta de o mineriada la locul faptei poate si una cu cativa nepotei mai mici care sa invete sa arunce cu pietre in tinta fixa/mobila (masina politiei)....offfff!O sa ajungem si noi ca in Bulgaria frate sa nu mai oprim noaptea pe DN-uri
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Sep 2006, 11:18) solutia este un AK si un cazan mare in care sa-i fierbi pe respectivii indivizi si pe rudele lor pana la gradul 4,5 - eventual preventiv! acum o chestie practica ... daca unii stiu si de unde au iesit...oare casele din curtile respective sunt facute din materiale ignifugate ? This post has been edited by avathan: 8 Sep 2006, 10:40 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
GOOD PIONT AVATHAN!Cu ocazia asta vedem si noi odata si pentru totdeauna cat de inifugat este fonominul asta dom-le!
Acum serios!Chiar nu mai iesim la liman cu tara asta...? RUSINE !RUSINE ! Frate dar politia romana o avea un forum?Adica undeva unde poti sa ceri o parere sau sa iti spui o nemultumire unei persoane autorizate?Eu zic ca ar fii un lucru super smecher!Nu spune nimeni ca sa scrii acolo si sa ti se rezolve problema ,dar barem sa ti se explice sau sa te indrume spre o oarecare rezolvare a problemei! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce mijto. da' macar ar putea sa arunce cuie pe jos sa faci pana si sa opresti, decat sa dea cu pietre. ca-i mai ieftin de vulcanizat o roata decat sa repari caroseria sau sa schimbi un geam
![]() oricum felicitari politiei romane pentru sistemele de supravghere a traficului si pentru miile de loganuri achizitionate. scenariu: pleci din bucale la ploiesti. te grabesti oleaca asa ca te ia radaru de la sistemu de supraveghere. apoi te bombardeaza tiganii cu chietre. te dai jos sa faci scandal si te iau la bataie. si uite asa ajungi la ploiesti si batut si cu masina bulita si cu amenda luata. ![]() si inca ceva: daca reusesti totusi sa lovesti si tu un tiganus, te alegi si cu dosar penal ptr vatamare corporala grava sau tentativa de omor. ca doar ei "e" multi si depun toti marturie impotriva ta :"omul alb a oprit masina si l-a luat la bataie p-ala micu din senin" ![]() This post has been edited by cristib: 8 Sep 2006, 11:02 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.378 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ma dar daca atunci cand cobori din masina apesi butonul de la inchiderea centralizata? In cazul asta ce fac? Iti sparg geamul?
Asa am patit io odata la semafor.mi-au sutit geanta cu sendwisuri din spate. M-am cracanat de foame in ziua aia.De atunci merg cu ea incuiata. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
wow.. foarte nasoala stirea asta ..
![]() mai ales ca maine e foaarte posibil sa am treaba pe la ploiesti .. ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Mai calm....si mai ales ceva mai multa atentie la limbaj...comentam situatia...faptul ca membrii benzii respective sint cetateni romani de origine rroma e partea a doua...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(HERON @ 8 Sep 2006, 12:38) E partea a doua pe dracu! Mi s-a acrit de astia !!! Pe unde te uiti vezi numai stiri d-astea..."un cetatean roman de etnie rroma" i-a dat cu toporu in cap vecinului ca sa-i fure sticla de tuica. Am ajuns sa ne fie frica sa mergem pe strada???? Ia mai da-i in %$#@#* !!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ieri am vazut ceva la stiri, nu eram atent...dar am inteles ca doi soferi s-au luat la cearta in Bucuresti, in trafic si unu a inceput sa traga cu pistolu
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
E clar!!! Ajungem ca-n Vestu Salbatic!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Andu stirea era asa -un cetatean roman voia sa iasa din parcare si franeaza ca venea o masina cu cetateni romani de etnie roma. Da omu sa plece dupa ce au trecut aia da aia enervati ca asta a avut tupeu sa incerce sa iasa din parcare l-au luat la omor. Asta si-a luat din masina pistolul cu gaze cal 10mm pt care aveaq autorizatie a tras 2 focuri in aer , aia nu s-au potolit si asa ca a tras in unu din ei. Si pentru atata lucru ( adica pntru ca voia sa iasa din parcare) tipu a ajuns la spital batut, masina un VW Beatle nou avea tabla indoita si zgariata si a mai ajuns si un cetatean de etnie roma la spital. Toate s-au intamplat la 200 de metrii de o sectie de politie si probabil vinovat or sa il scoata tot pe romanasul nostru.
Cat despre faza cu DN1 nu ma indoiesc ca e adevarata, se intampla si in Bucuresti la semafoare mai ales daca esti femeie singura in masina |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
trebuie "filati" cetatenii care arunca cu pietre si fura. urmariti cu atentie si apoi "saltati". ar trebui descris mai clar si cu cazuri concerte ; mai multe detalii.
solutia cu mitraliera sau focul nu ofera o rezolvare( din nefericeire ). oricum ar fi bine de " rezolvat " situatia asta in care ma intreb ce grad de implicare are militia din Balotesti. ma scuzati acuma se numeste aitilop. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
degeaba ii salta politia pt ca tiganii aia care arunca cu pietre in masini sunt minori si nu au ce sa le faca.
![]() articolul este adevarat, se intampla foarte des acest gen de atac pe dn. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cum nu au ce sa le faca, bre? Daunele cine le plateste? Ia sa ii scuture pt reparat zgaibele de pe masini si sa vezi ce se intampla!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
dauna o plateste cel pagubit. Nu au ce sa le faca.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
mai exista centre pt reeducarea minorilor? scolile de corectie sau cum se numesc ele?
cum adica nu au ce sa le faca? daca un copil omoara un om ? chiar nu pateste nimic? This post has been edited by han_1.6 mpi: 8 Sep 2006, 15:27 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
pastrama |
![]()
|
Bataie cat cuprinde. Sa vezi cum se linistesc baietii.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Exista si niste legi! Partea proasta este ca nu sunt aplicate! De ce? Pentru ca politia doarme! Si este al dracului de scump somnul asta al politiei!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Radduu |
![]()
|
Da, exista dar fug tiganusii din ele
Singura solutie ar fi sa dai in judecata familia respectivului tiganus, dar.....nimeni nu cred ca vrea sa stea prin judecatorii degeaba. This post has been edited by Radduu: 8 Sep 2006, 15:30 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Solutia este filmarea sau fotografierea 'atacului' si trimiterea materialului la o televiziune dintr-o tara UE care nu ne inghite, ca au ei grija sa popularizeze materialul. Un raportor pentru Romania la UE nu cunoasteti ? Prinde pe urma Politia o viteza ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
Da maaaaa...
In timp ce-mi dau aia cu cataroaie in cap io sa stau sa-i filmez, nu? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Radduu |
![]()
|
Din cate am auzit , au fost prinsi de cateva ori puradeii astia de catre politie dar fiind minori le-au dat drumul.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
parintii sa poarte toata vina ca nu ii supravegheaza, si cred ca exista lege pt asta
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
pastrama |
![]()
|
Corect! Da cine sa aplice legea aia? A?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Parintii?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
QUOTE(han_1.6 mpi @ 8 Sep 2006, 16:30) deci le dam foc? serios... hai dati mai multe detalii eventual fotografii cu locurile de unde ies copilasii rrrromi . mi se face greata de atatia tigani care ne fac rau. puteti sa ma injurati sau sa ma dati afara din acest forum dar cetatenii romani de etnie rrrrrrroma vor ramane la fel : exemplari . c) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. Se va intampla in mod sigur daca mai continui.....Am inteles ca multa lume e "sensibila" dar problema trebuie tratata cu calm... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 13:44 |