Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Job la Renault Nissan Romania SA, Cu cine concurez? Eu tin cu ursul

Nicotine
post 31 Aug 2006, 21:09
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

http://bestjobs.neogen.ro/?1=1&bj_nl_m=job...908&idcluster=1

Daca o iesi o chestie, cred ca imi dau jos stickerul. biggrin.gif

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
claus
post 1 Sep 2006, 00:42
Post #2

private spice

pt un post de contabil la dacia sa dai jos bunatate de sticker ? sad.gif
oricum.. iti tin pumnii biggrin.gif

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Nicotine
post 1 Sep 2006, 08:36
Post #3

Membru autentic

E in cadrul departamentului contabilitate Renault.
In fine se pare ca n-am succes in automotive ca la leul galic n-au ramas impresionati.

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
Laurentziu83
post 1 Sep 2006, 08:40
Post #4

Membru autentic

Da pe cine intereseaza ce sticker ai pe masina? Ce, e masina de serviciu si ti-au dat-o ei?
Eu de-a draku tin sticker si suporti de numere de la DaewooClub pe Clio, sa moara toti de ciuda. laugh.gif

--------------------
. . .
+
padre
post 1 Sep 2006, 08:55
Post #5

Il padrino

"Oferta (bonusuri, beneficii):

- Mediu de lucru international
- Conditii de lucru moderne, la standarde internationale
- Parcurs de integrare pentru noii angajati
- Oportunitati de dezvoltare profesionala"

Vrajeala nesimtita romaneasca:
- Mediu de lucru international - adica sefi straini, in cazul asta francezi, astia sunt printre cei mai tampiti (mai tampiti ca francezii sunt doar grecii si turcii);
- Conditii de lucru moderne, la standarde internationale - adica mocheta, termopan, poate o cafea dimineata;
- Parcurs de integrare pentru noii angajati - adica training de initiere la job, care oricum este obligatoriu si de bun simt, ca doar nu ar trebui sa stie toata lumea cum e sa lucrezi la Dacia si ce trebuie sa faci;
- Oportunitati de dezvoltare profesionala - cateva cursuri, eventual din alea la care te pune sa semnezi ca mai stai cativa ani in companie, altfel trebuie sa platesti. Poate daca muncesti din greu si stai peste program in mod curent sa te alegi cu o promovare mica acolo... sa te faca sa stai si mai mult peste program.

Eu prin bonusuri, beneficii inteleg:
- masina de serviciu, pachet salarial motivant, prime trimestriale/semestriale etc., abonament gratuit la o sala de fitness si spa cu staif (vezi Vodafone - Marriot), servicii medicale gratuite pentru angajat si familie la o clinica buna, telefon de serviciu, etc.
In afara de masina de serviciu (care de obicei se da celor care au un job de conducere) restul sunt chestiuni de bun simt si se pot aplica oricarui angajat de rand.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
richie
post 1 Sep 2006, 10:05
Post #6

The Right Member

Psihologie "ieftina" folosita de astia mari.....
In realitate promovarea ti-o faci in ritmul in care vor ei, nu in cel in care ai putea tu, pentru ca nu-ti ofera destule informatii....
Sefii te taxeaza de cate ori au ocazia, mai ales daca esti istet si se simt amenintati...
Ai dreptul garantat de constitutie de a munci pe rupte.
Si mai ai dreptul de a-ti lua suturi pentru greselile altora.

Era sa fac greseala de a ma duce intr-o companie internationala, nu atat de mare (ca numar de angajati) dar cu aceeasi mentalitate. Bine ca am refuzat la timp. E adevarat...a avut si actuala conducere grija sa raman.....wink.gif

I hate big companies.... Prefer una mica cum e asta...in care toti suntem o mare familie, in care am destula libertate, in care vin dimineata pe la 9:45, cand programul incepe de la 10...si in care daca vreau pot pleca mai repede, sau pot lipsi vreo 2...3 ore daca am o treaba.. Mai sunt si director dar asta nu are nici o importanta pentru punctele prezentate mai sus biggrin.gif. Si mai am si masina....si oarece salariu...

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
morph
post 1 Sep 2006, 11:05
Post #7

Membru autentic

- Mediu de lucru international - adica sefi straini, in cazul asta francezi, astia sunt printre cei mai tampiti (mai tampiti ca francezii sunt doar grecii si turcii);

ihi biggrin.gif
- masina de serviciu, pachet salarial motivant, prime trimestriale/semestriale etc., abonament gratuit la o sala de fitness si spa cu staif (vezi Vodafone - Marriot), servicii medicale gratuite pentru angajat si familie la o clinica buna, telefon de serviciu, etc.
In afara de masina de serviciu (care de obicei se da celor care au un job de conducere) restul sunt chestiuni de bun simt si se pot aplica oricarui angajat de rand.

Masina si bonus tine exclusiv de postul ocupat (vanzari, conducere), restul sunt de bun simt pentru orice firma medie.

--------------------
fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006
VW Polo Happy 1,2 HTP 2006
+
Fanu
post 3 Sep 2006, 16:55
Post #8

Membru

Acu, scuze fata de contabili, ca le detest meseria....

Dar contabilitatea nu e un job care sa "ceara" masina de servici si telefon mobil. Nu de alta, dar nu te deplasezi nicaieri (sau cel putin la mine in firma e un sofer care face totul), banca e pe internet, nu vorbesti cu clienti... ce pana mea trebe mobil? Sa vorbesti cu Sofica si Getutza despre telenovela de aseara? Si sa te duci cu masina in Carrefour la pranz sa mananci ceva? Heh...

--------------------
Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
+
flotl
post 3 Sep 2006, 21:02
Post #9

Membru autentic

From: Tulcea

QUOTE(Fanu @ 3 Sep 2006, 18:55)
Acu, scuze fata de contabili, ca le detest meseria....

Dar contabilitatea nu e un job care sa "ceara" masina de servici si telefon mobil. Nu de alta, dar nu te deplasezi nicaieri (sau cel putin la mine in firma e un sofer care face totul), banca e pe internet, nu vorbesti cu clienti... ce pana mea trebe mobil? Sa vorbesti cu Sofica si Getutza despre telenovela de aseara? Si sa te duci cu masina in Carrefour la pranz sa mananci ceva? Heh...
*

E adevarat ca unele elemente din pachetul salarial nu au legatura directa cu responsabilitatile, dar sunt modalitati de a atrage un angajat si sunt niste beneficii care nu sunt impozitate precum salariile.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
Nicotine
post 4 Sep 2006, 08:53
Post #10

Membru autentic

Voi cumva lucrati toti in vanzari?
Caci numai pe la Sales ceilalti colegi sunt priviti ca niste Ovearheads, a caror singura menire e sa reduca contributia la margin.
Dar e nevoie si de departamentele suport:
vinzi dar sti cum vinzi? Discountul pe care il are clientul X nu cumva arata o prietenie nu tocmai ortodoxa cu patronul de la X ?

--------------------
, etrieri vopsiti rosu
+
neumann
post 4 Sep 2006, 09:48
Post #11

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(flo8200 @ 4 Sep 2006, 00:02)
...sunt niste beneficii care nu sunt impozitate precum salariile.
*

Dar care ar trebui impozitate conform Codului Fiscal in vigoare. Si "beneficiile in natura" se impoziteaza, doar ca romanu' e obisnuit sa fure (ma rog, in cazul de fata nu e vorba de hoti, ci doar de niste gainari marunti). Cati dintre cei cu masini de serviciu declara kilometrii facuti in interes personal? Nicaieri in lumea civilizata mersul cu masina la servici si inapoi nu reprezinta altceva decat folosirea in scop personal, si, in consecinta, este taxata ca atare. Si de-asta n-o sa vezi dube sau masini de distributie parcate in fata blocului.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
richie
post 4 Sep 2006, 09:57
Post #12

The Right Member

Eu intr-adevar, lucrez in vanzari. In mod normal, fac pre-sales, sau asa numitul suport tehnic. Dar ma ocup si de vanzarile efective si inca destul de mult.

Si nu, celelealte departamente nu le vad ca pe niste Overheads, e normal faptul ca fiecare departament are rolul lui bine definit si bine stabilit si fara de care nu merge treaba ca lumea. Dar, intr-adevar, nu vad ce nevoie ar avea un contabil de masina de servici sau de telefon de servici. E vorba de nevoie....nu zic sa nu i se dea atata timp cat firma isi permite iar lucrul asta e vazut ca un bonus suplimentar.

Cat despre discounturi....pot fi prietenii neortodoxe (cele mai rare), se pot departaja clientii in functie de volumul de achizitii pe care le face...mai sunt si alte considerente.
Eu, mai dau discounturi si dupa...."fata omului". Imi e drag de pustii care in loc sa stea la coltul blocului cu o tigara manufacturata in coltul gurii, incearca sa faca ceva util. Pe astia ii ajut cu draga inima.

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 12:07
Dacia