Probleme la injectie [rezolvat: reprogramat ECU], nerezolvate in Germania
![]() ![]() ![]() |
Probleme la injectie [rezolvat: reprogramat ECU], nerezolvate in Germania
spd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 3 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|||
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ia-o mai usor, te intelegem ca esti nervos, dar cum am mai spus si in alte ocazii cred ca e vorba si de noroc, daca iti iei toyota nu e vreo garantie ca nu ti se va intampla ceva similar la ea
![]() recunosc ca reno nu e vreun standard in ceea ce priveste fiabilitatea ![]() plus ca o fi si de la combustibil, poate...zic si io ca e o varianta ![]() apropos io's fan honda ![]() imi pare rau ca ti-ai stricat concediul din cauza asta, sa bat in lemn sa nu mi se intample si mie ca plec in concediu intr-o saptamana ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
spd |
![]()
|
Eu sunt cu a 3-a problema in service.Acum o luna mi-au schimbat ambreiajul,la 10.000 flansele,bieletele pielea din interior e musama, plus ca masina a fost lovita cand mi-au livrat-o, deci nu mai poate fi vorba de calitate.
E posibil sa fie si de la motorina cu toate ca alimentez doar de la OMV dar macar sa spuna ca trebuie schimbat injetoarele, pompa de injectie sau motorul sau portbagajul sau rotile sau masina. Asta a fost a doua masina de la Renault si cu siguranta ultima. Concediu placut si fara incidente. salutare This post has been edited by cipman: 7 Sep 2006, 11:02 |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
spd |
![]()
|
Tocmai am fost sa-mi iau masina de la service,teoretic problema a fost rezolvata,au
reinsatalat programul pe calculatorul central deci o treaba de 15 min a durat 10 zile. EXCELENT, SUPER, FELICITARI |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:51 |