Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

zgirietura adinca bara fata

xorx
post 17 Aug 2006, 15:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members

din pacate gust si eu din binefacerile tarisoarei noastre... am o super zgirietura primita in parcare pe bara fata, chiar sub far.
Pare ca este zgiriata cu un fier sau oricum ceva foarte dur, in nici un caz cheie sau o alta masina pt ca zgirietura este in forma de V si este foarte-foarte adinca (adica lipseste plastic binisor din bara...)
Acum intrebarea.. bara asta se chituieste ca sa incarce zona lipsa sau trebuie schimbata??(evident nu am chef peste 3 luni sa sare vopseaua.. etc) Asta ca sa stiu cind ma duc la asigurare cum ma cert cu aia.
Inca ceva, a vopsit cineva la Cobalcescu ca e aproape de casa (cred ca au un singur sediu pe linga Cismigiu..) si ma bate gindul sa ma programez acolo.

merci de replyuri

--------------------
Renault Influence 1,6
Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviurosioara
post 17 Aug 2006, 20:00
Post #2

Membru autentic

Bara schimbata, mai ales daca ai casco. Vopseste la Serus, parerea mea.

--------------------
Renault Megane Sedan 2005
Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
+
Meghitzanul
post 17 Aug 2006, 23:12
Post #3

***** 4 ISOFIX

From: Bucuresti

Din experienta mea cu firmele de asigurari cred ca nu ti-o schimba nimeni decat daca e crapata sau turtita.

Chiar daca e zgarietura mai adanca eu cred ca e bine sa lasi tot bara aia (care se va repara fara probleme) din simplul motiv ca are deja culoarea care trebuie pe ea. O bara noua si nevopsita va necesita o vopsea ceva mai groasa care va fi un "deliciu" pt pietrele care vin de la rotile masinilor din fata.

Sa ai grija sa nu ai 'prelingeri' de vopsea....iar acest fenomen poate aparea in cazul in care se insista cu prea multa vopsea prin unele locuri.....adica exact ceea ce iti spuneam mai sus.

La capitolul service de data asta sunt de acord cu liviu tongue.gif adica recomand tot Serus.

This post has been edited by Meghitzanul: 17 Aug 2006, 23:22

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
nacht
post 18 Aug 2006, 00:14
Post #4

F U H R E R

E de schimbat, parerea mea. Bara, ca si aripile si bara spate sunt din "plastic" asa ca ma indoiesc ca o chituire va tine f mult.
Nu merge la service-urile renault. Sunt atatea alte optiuni...

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
Solon
post 18 Aug 2006, 07:48
Post #5

Membru autentic

Nu-i da nimeni schimbare bare pentru o zgarietura decat cu mare scandal.Dar poate sa incerce.Recomand Cobalcescu, vopsitorie impecabila.Nu recomand Serus la vopsitorie ca sunt varza.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
r&d
post 18 Aug 2006, 07:52
Post #6

Membru autentic

Nu o schimba decat daca e necesar. Sunt o multime care le repara cu fibra de sticla si tine lucrarea mult si bine. Dupa ce o dau baietii jos nu o sa o mai puna niciodata cum a fost la inceput.
Vechea Laguna am gasit-o lovita in parcare, si bara fata avea o crapatura verticala de ~5cm. Cei de la Allianz au dat inlocuire fara probleme. Apoi am regretat, bara fiind montata putin stramb, aparatorile de noroi de sub aripa deformate ca sa se aseze dupa noua pozitie, farurile de ceata au fost puse de mantuiala... si toate astea le-am vazut in timp, dupa ce am semnat receptia.
Asa ca a fost o placere ca dupa 1 an sa mai schimb odata bara fata. De data asta am urmarit mai bine lucrarile, si au iesit aproximativ ok. Dar nicidecum ca si din fabrica.
Sfatul meu, nu schimba bara daca nu este neaparat necesar.

--------------------
Volvo S40 2.0T4 200cp 2001
Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
+
alin2245
post 18 Aug 2006, 12:40
Post #7

Membru incepator

From: Petroșani

Salutare! si eu am schimbat bara fatza, da nu au fost nici un fel de probleme este ca noua si vopseaua este ca cea de pe masina, iar procesul de vopsire si toata reparatia nu a fost facuta la un service Renault. Sunt multumit de cum au lucrat baietzii de la service si nici nu am stat dupa ei. Mentionez ca a fost schimbata pe CASCO.

--------------------
renault megane 1 2001. Bicorp
Mnegane 1 Bicorp, Pivilege, 1.6 16V 110CP,albastru, 2001
+
xorx
post 18 Aug 2006, 14:15
Post #8

Membru incepator

merci de replayuri...
hmm.. vad ca parerile sunt impartite
probabil ca daca cei de la allianz dau inlocuire o sa o inlocuiesc, fie si numai pt ideea de a vopsi aia din service bara inainte si sa merg doar sa o monteze si stau si eu linga ei sa vad ce fac.
cit despre serviceuri, sigur trebuie sa merg la renault ca masina este inca in garantie si vreau sa pastrez garantia la vopsea in continuare (am avut o dicutie d'asta la o alta masina... ca cica daca vopsesti masina in alta parte pierzi garantia la partea vopsita.. oarecum normal)
la serus am inteles ca e cam la noroc cum iese masina.. sunt oameni care sunt multumiti dar si unii care injura ca li se cojeste vopseaua dupa vopsire.. asa ca merg la cobalcescu ca macar nu am auzit nimic nasol de ei.

--------------------
Renault Influence 1,6
Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
+
dmc
post 18 Aug 2006, 21:05
Post #9

Membru autentic

Vopsit bara fata pe CASCO la Serus si deja la cam 1 an mi-a sarit vopseaua de pe ea, asa ca nici eu nu as recomanda Serus si din cate am auzit cam si ceilalti dealeri Renault sunt varza.

Din pacate nu stiu alt loc unde poate fi vopsita bine si la preturi mai normale.

--------------------
Renault Megane II 2004 - 1.6 115
Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 13:32
Dacia