Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alarma pt. Megane 1, Eventual CONSTANTA

CristiX
post 8 Aug 2006, 22:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut. Detin un Megane 1 din 2001, 1.6 16v care nu are alrma din dotare, vreau sa ii pun o alarma si nu stiu exact ce model. Am vazut fel de fel de alarme dar nu stiu la ce anume sa ma decid. Daca e cineva din CONSTANTA care are o idee si ma poate indruma catre un atelier specializat pe asa ceva.. ii multumesc, oricum, orice parere e binevenita !
multam

--------------------
Renault Megane 1 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Madriann
post 9 Aug 2006, 07:10
Post #2

Membru autentic

From: Tunisia

"...In Constanta avem: NECO STAR SERVICE SRL, STR.TEPES VODA 31 BIS, tel.: 0241-546.130..."

E chiar a doua sau a treia casa pe dreapta, cum intri pe Tepes Voda dinspre Trocadero (faci stanga la Casa de Cultura, apoi inca o data stanga).

Am fost la ei, mi i-a recomandat FALCON. Au alarme Maat si Viper, manopera e in jur de 1 mil, sunt foarte rapizi si seriosi. Daca vrei sa-ti pastrezi telecomanda masinii, alegi Viper 330 (eu unul asa am facut, dar nu-ti recomand...trebuie sa fii langa masina sa armezi/dezarmezi alarma....mai bine era cu pager....dar si mai scump smile.gif ).
Succes wink.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
CristiX
post 9 Aug 2006, 19:35
Post #3

Membru incepator

QUOTE(Madriann @ 9 Aug 2006, 08:10)
"...In Constanta avem: NECO STAR SERVICE SRL, STR.TEPES VODA 31 BIS, tel.: 0241-546.130..."

E chiar a doua sau a treia casa pe dreapta, cum intri pe Tepes Voda dinspre Trocadero (faci stanga la Casa de Cultura, apoi inca o data stanga).

Am fost la ei, mi i-a recomandat FALCON. Au alarme Maat si Viper, manopera e in jur de 1 mil, sunt foarte rapizi si seriosi. Daca vrei sa-ti pastrezi telecomanda masinii, alegi Viper 330 (eu unul asa am facut, dar nu-ti recomand...trebuie sa fii langa masina sa armezi/dezarmezi alarma....mai bine era cu pager....dar si mai scump smile.gif ).
Succes wink.gif
*

Multam pretene. O sa trec zilele astea pe la ei.

--------------------
Renault Megane 1 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 16:39
Dacia