Modus 1,5Dci 80Cp
![]() ![]() ![]() |
Modus 1,5Dci 80Cp
pdaniel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
modus
2005
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Diesel-urile vandute de la inceputul lui 2006 beneficiaza de revizii din 10 in 10.000 de km. Modus-ul tau daca e facturat in 2005 trebuie sa faca revizia la 15.000 km sau la un an daca nu ai efectuat acesti km.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
pdaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 26 November 05 ![]() |
Asa este, am intrebat astazi la Serus. Dar muream de nerabdare aseara sa aflu. Merci.
Astia de la cobalcescu mi-au spus ca ma costa in jur de 7 mil cu 3 filtre schimbate + motorina. La Serus nu aveau idee cat costa. Au zis ca nu s-a dus nimeni pana acum la ei si nu prea stiu. |
--------------------
Renault
modus
2005
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Atentie: filtrul de motorina de Modus dci 82cp costa 4.800.000. O revizie cu schimbatul acestui filtru nu are cum sa coste 7 milioane.
Eu am facut revizia la Sibiu (da, m-am dus special din Buc sa ies mai ieftin) si m-a costat asa: 90RON filtru ulei + manopera Am cumparat din Carrefour 5l ulei Elf Excellium 5w40 ~140RON Nu am schimbat filtre polen si aer deoarece nu era nevoie, m-am convins cu ochii mei. Mai puteti adauga 80-100 RON motorina pana acolo. Filtrul de motorina se schimba la 30k km. In Occident se schimba la 60k km. Deci este OK. This post has been edited by alx: 14 Aug 2006, 12:22 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:06 |