Problema electrica, Megane I instrument panel
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica, Megane I instrument panel
dnb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mazda / Renault
6 / Megane
2004 / 1999 e-trotineta
|
|||
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Am vazut ca si in Suedia este la fel cand pui contactul se aprind becurile pe faza de intilnire.
Vezi intii daca nu cumva ai vreo siguranta arsa. Sa nu fie un releu blocat ..... In partea de sus a blocului de sigurante , se desface capacul ( masca + butoanele de reglare pozitie far + iluminare + etc. cam tot pe acolo se monteaza si alarma , daca ai montata vreuna ) si vezi daca nu cumva au adaugat citeva relee pe acolo, verificale sau schimba de proba cu altele de acelasi tip ( ai unele rele in compartimentul motor langa aripa stanga , o cutie de plastic neagra la care trebuie sa-i scoti capacul si sa nu uiti de unde ai scos releul sa-l pui la loc apoi .... Eventual da-mi o adresa de mail sa-ti trimit instalatia electrica , este de 5,52 mb fisierul. Bafta This post has been edited by dcsiki: 26 Jul 2006, 12:04 |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
dnb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 March 06 ![]() |
Sigurante nu sunt arse. Am si masurat resistetele cu si fara contact pus si nu pare a fi nici un scurt.
![]() Adresa de mail unde poti trimite schema electrica este dragosnb @ gmail.com.com Trebuie sa scoti spatiile de langa @ si ultimul .com Intre timp am dus-o la service si au conectat-o la tester dar se uita oamenii cum ma uit si eu la ea. Solutia lor: sa demonteze si sa inlocuiasca prin ghicire. Le-am multumit si am spus ca prefer multimetrul. Intre timp am vorbit si la alt service si ei spun ca s-ar putea sa fie un releu. De asta aveam nevoie de o schema sa vad pe unde sunt ascunse. Multumesc |
--------------------
Mazda / Renault
6 / Megane
2004 / 1999 e-trotineta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:27 |