Si-a pus cineva spoiler de Megane Rs pe Sedan?, unde, cum, pret!?
![]() ![]() ![]() |
Si-a pus cineva spoiler de Megane Rs pe Sedan?, unde, cum, pret!?
BoneHead |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ai citit tu bine acest thread si nu ai gasit nimic ? Numai prima pagina vorbeste concret de preturi.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
eu m am uitat atent acolo. dar tu te ai uitat mai atent aici???nu doar pretul ma interesa(si de acolo reiese ca peste tot este alt pret...iar pe mine nu prea ma ajuta asta, eu fiind din satu mare!?).nu este nimeni care sa l fi pus(spoilerul)..doar ca tres sa ajunga, ba ca i se pare nasol ca la 80 de cai sa pui spoiler de rs, ba ca nu stiu ce...dupa cum vezi mai sus, ma intereseaza si alte aspecte ale procedurii(de achizitionare, montare, plata etc.)a spoilerului!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
BoneHead |
![]()
|
nimeni nimik.....!?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FAC 94 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 March 08 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine m-ar interesa sa montez spoler de RS pe fata... daca afli ceva inaintea mea... posteaza aici
![]() nu mai scrie cu "k", "sh", "tz" ... This post has been edited by claus: 31 Mar 2008, 19:31 |
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedane/Authentique(imbunatatit) 1.6 16v 110cp
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te supara, dar pe Sedan beige poivre (culaorea asta o am si eu ep Bicorp) si cu jante de tabla o sa se vada foarte "rromaneste".
Daca vrei modificari sportive iti sugerez sa citesti topicul lui manuel: http://www.reno.ro/Renault-Megane-Sedan-t90119.html. Ca lista scurta uite aici idei de modificari exterioare: - deflectoare aer - geamuri fumurii - jante aliaj - eleron Sedan - faruri Xenon - etc Bara de RS merge exclusiv pe Bicorp si preferabil o culoare inchisa sau foarte "vie", beige poivre este o culoare "familiala". |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:10 |