Sfaturi si informatii, Bacau-Brasov-Transfagarasan-Targoviste
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi si informatii, Bacau-Brasov-Transfagarasan-Targoviste
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
In mod sigur nu ai cautat bine, cel putin nu pe daciaclub.ro... La fel ca multi altii, in loc sa pui mana sa rasfoiesti 5 minute site-ul, vrei ca, cineva sa-ti faca rezumate PE TRASEUL TAU. Ia incearca sa citesti tu ce au scris altii, sa-ti recompui din posturile lor traseul tau si poate in viitor sa aduci si ceva contributie, post factum...
PS: de la Bacau la Magura drumul e sigur super bun... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cu il incalzeste ma ca e bun drumul Bacau-Magura? Is 20 de kiloetri din atatea sute, nu stiu daca il poate consola cu ceva. Si daca un drum pe ici pe colo cu gropi si cu 2 benzi, ce trece prin multe localitati, cu serpentine poate fi numit drum super bun, da, sunt de acord.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Ma scuzi, da mesajul tau ma face sa rad... Poate daca mai citesti odata tot reply-ul incep sa cada si fisele...
PS: "..." |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
WOW,chiar nu stiam ca drumul pe Magura e bun
![]() This post has been edited by Racky: 17 Jul 2006, 09:32 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
dan_cristian2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 October 04 From: Craiova ![]() |
Un posibil traseu:
(ai ce vedea si timp de 7-8 zile) 1. Bacau-Brasov Fagaras Balea Casacada - Balea Lac-Baraj Vidraru-Curtea de Arges, Rm Valcea, Calimanesti-Caciulata (posib. cazare)+Man Cozia, Voineasa, Lacul Vidra, Obarsia Lotrului Petrosani, Tg Jiu (la 15 km Runcu + cheile Sohodorului), Baia de Fier (Pestera cenzuratrii, Pestera Polovragi, Man. Polovragi, Cheile Galbenului) - la 15 km Novaci+Ranca, Rm. Valcea 2. Bacau, Brasov, Bran-Rucar, (+Pestera Dambovicioarei, Cheile Dambovicioarei)... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1,4 MPI, sept 2004
- DJ 69 TDK
|
|
ursul-alb |
![]()
|
QUOTE(Racky @ 17 Jul 2006, 10:32) Infine,dupa comportamentul unora vad ca n-o sa primesc nici un raspuns la intreabarea mea,asa ca ma duc in oras si cumpar un ghid turistic,ca nu am chef s-a ma cert cu unii pe forum.... Bravo, ai prins ideea; oricum, nu ti-ar fi stricat nici sa cauti pe daciaclub.ro... Cat despre faptul ca unii poseda un simt al umorului echivalent cu 0, e intratabil. Poate ma repet, recititi... Cat despre goana dupa posturi, eu chiar cred ca sunt exemplul cel mai potrivit... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:23 |