Car Audio pt Logan, Mac Audio - va rog un sfat
![]() ![]() ![]() |
Car Audio pt Logan, Mac Audio - va rog un sfat
clau lcf |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) DEH_4700MP.jpg ( Size: 23.16k ) Number of downloads: 176 97_Audio_DVD_16_2_idprd91.jpg ( Size: 7.61k ) Number of downloads: 124 100_Audio_DVD_2_16_idprd99.jpg ( Size: 8.32k ) Number of downloads: 134 151_Z_4200_idprd7.jpg ( Size: 7.75k ) Number of downloads: 107 70_Hyper_Bass_230_idprd19.jpg ( Size: 13.11k ) Number of downloads: 123 438_USB_5483_idprd.JPG ( Size: 30.17k ) Number of downloads: 57 |
||
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
HU e slabut.. parerea mea.. mergi pe Alpine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Bun, deci sa o luam in ordine:
HU Pioneer OK Boxe Mac Audio NOT ok, iti recomand Infinity, Alpine sau JBL. Mac audio sunt supra evaluate de catre producator deoarece ei le testeaza puterea la 14.4 V. Toti ceilalti testeaza la 12 V. Amplificatorul Mac Audio sa zicem ca e ok, mai bine ar fi sa pui un amplif separat pentru woofer. Daca tot mergi pe Mac Audio, modelul Z2200 ar fi mai mult decat suficient pentru un woofer respectabil. Cat despre woofer.. lada aia nu imi inspira mare incredere. Incearca un jbl P1220 in incinta bass reflex sau un kicker, la Falcon au promotie la ele. La 4 milioane iti iei un super woofer Kicker. Hai sa incerc sa iti fac si eu o configuratie. Toate produsele sunt luate cu preturi de pe www.be-loud.ro. Au preturi foaarte bune. HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Playe...INE/CDE-9848RB/ Difuzoare fata+spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6012i/ Amplif woofer: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoa...d/Hot_Rod_2500/ Woofer: JBL P1220 de la Tornado, be-loud nu au asa ceva (costa cam 6 mil fara incinta, incinta nu stiu sigur sa iti zic cat e, depinde de volum si configuratie) sau Kicker SoloBaric S10l5, S12l5. Sunt sigur ca S10l5 iti va indeplini toate dorintele in ceea ce priveste bassul. E vreo 3.8 mil acum la promotie la falcon (fara incinta) nu stiu daca s-a incheiat promotia, incearca sa te interesezi. Pretul per total e undeva pe la 25 mil, dar eu unul zic ca se merita. Tu stii de ce fonduri dispui, deci doar tu poti face alegerea. Iti recomand sa asculti mai multe sisteme, si dupa aceea sa cumperi. Bafta |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
mihaitache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 1 July 05 ![]() |
Salut, cei de la Be loud au si altele chiar daca nu sunt pe site. Dati un email si cereti un pret pentru orice produs de car audio, sigur au pret mai bun.
Au orice produs JBL / Infinity / Alpine / Pioneer la orice ora. Mac Audio nu mai exista momentan pe nicaieri. Nu se mai importa de cateva luni in Romania si deocamdata nu se stie nimic sigur. Trimiteti o intrebare oricum... Pentru bugete similare, aruncati un ochi si la Magnat. |
--------------------
Dacia
Solenza
- b33dsj
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
<care difuzoare ati alege : Magnat sau Alpine ?>
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
infinity reference
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
De SAL stie cineva ceva? Mi sa facut o configuratie care ajunge la 21 de mil.
This post has been edited by clau lcf: 11 Jul 2006, 09:19 Attached thumbnail(s) 06541.jpg ( Size: 15.96k ) Number of downloads: 36 04959.jpg ( Size: 9.69k ) Number of downloads: 25 04721.jpg ( Size: 6.25k ) Number of downloads: 25 04608.jpg ( Size: 11.1k ) Number of downloads: 35 product194.jpg ( Size: 10.08k ) Number of downloads: 28 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
DLS pe componente cu statia Z4400 e o combinatie reusita.
JBL mai merge ca difuzor de bas, Mac in niciun caz. Ce-am avut stiu, de restu nu-mi dau cu parerea. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu am folosit difuzoare SAL pe boxe de camera si suna foarte bine. Testeaza si vezi daca iti place cum suna. Oricum 21 mil mi se pare mult.
Nu te astepta sa se compare cu JBL sau Infinity, totusi... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Daca ai 22 mil de ce nu incerci si GZ sau Audison+Hertz? sunt peste Mac, Magnat...
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(mihaitache @ 10 Jul 2006, 19:09) Salut, cei de la Be loud au si altele chiar daca nu sunt pe site. Dati un email si cereti un pret pentru orice produs de car audio, sigur au pret mai bun. Au orice produs JBL / Infinity / Alpine / Pioneer la orice ora. [...] Am dat un mail si am intrebat de un CD/MP3 changer VDO si nici nu s-au ostenit sa-mi raspunda... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Incearca la www.car-sound.ro ! Este fost asociat b-loud... Ce mi-a facut mie: fire, woofer, statie - 700lei! Si se aude beton!
Nu stiu cati dintre oamenii care recomanda JBL, Infinity au montate asemenea sisteme pe masina... Omul nostru vrea sa auda masina bubuind, nu sa se complice cu 2000 de euro! Eu recomand prima configuratie! Mac Z e suficienta pt 2 woofere.. Asta e mai important - sa se pupe statia cu wofferul.. Cat despre HU: daca are iesire de statie, MP3, reglaje pe woofer si iti place cum arata tie, cumpara! Atata timp cat nu scrie Domotec sau Eurotec sau eu stiu ce firma de pe vapor, e OK! Attached thumbnail(s) IMG_5799.jpg ( Size: 248.43k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
clau lcf |
![]()
|
Multumesc pt sfaturi, dar mi-am luat alta masina la care nu am degand sa umblu. E deajuns ce are ea. Rog moderatorii sa stearga topicul, Daca mai foloseste cuiva,sa il lasati. Numa bine.
|
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
eu nu prea inteleg de ce cum cineva isi pune un amplificator mai puternic isi pune direct si un condensator!E PUTIN CAM MULT AS SPUNE!Mai ales de 1,5 farazi!La ce configuratie ai tu acolo nu prea ii vad rostul.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:40 |