Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema

Ov
post 21 Apr 2004, 12:44
Post #1

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

voiam sa postez la forum/probleme, dar topicul vad ca e inchis (sa nu mai fie oare probleme? na ca sunt icon_twisted.gif ).

Deci, ma enerveaza la culme, ca la mine, indicatorul de mesaj necitit apare total aiurea. Adica: intru dimineata bine mersi, vad topicurile necitite, ma apuc, citesc - scriu, etc. La un moment dat (o patesc in fiecare zi), imi dispar toate indicatoarele alea, ca si cum as fi citit toate topicurile noi (si nu dau din greseala "marcheaza toate topicurile ca fiind citite"). Enervanta rau treaba, ca nu stiu unde am ramas si ma apuc sa o iau la ghici, dupa ora.
Alta treaba interesanta: la un moment dat termin de citit toate topicurile, si cand ii dau click pe index, pt refresh, imi apar unele ca fiind necitite. Cand ma uit la ele, sunt defapt unele pe care le-am citit. Acum am patit o chestie si mai interesanta. Am postat intr-un loc si dupa ce am dat click pe index, topicul respectiv era marcat ca necitit, desi eu eram ultimul care postase tongue.gif

ceva sugestii, lamuriri? ... sau "asa face toate"? :roll:

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AC
post 21 Apr 2004, 13:32
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Iasi

Subscriu la problema lui Ov.

--------------------
Dacia 1310 TX
+
sstanescu
post 21 Apr 2004, 13:34
Post #3

Membru autentic

Si eu am patit-o de cateva ori. Si cum am avut perioade mai ocupate, am intrat o singura data la o zi/doua, citeam doua posturi si hop, gata, mi le marca pe toate citite..

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
driverx
post 21 Apr 2004, 14:05
Post #4

--- Membru cu ralanti ---

Sau ce e enervant la culme, ca iti vezi lista de topicuri necitite, o lasi un timp si dupa aia revin sa le vad si cand dau pe imaginea aia rosie sa vad ultimul post....zice ca nu am mesaje noi.....enervant

:shock:

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
alex
post 21 Apr 2004, 14:06
Post #5

Membru autentic

Group: Admin

Pai in momentul cand inchizi browser-ul (sau expira sesiunea dupa o ora de inactivitate) posturile noi sunt PA.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
driverx
post 21 Apr 2004, 14:07
Post #6

--- Membru cu ralanti ---

O alta problema care incepe sa apara din nou sunt cele legate de conexiunea cu mysql. crapa de nenumarate ori

:shock:

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Ov
post 21 Apr 2004, 14:18
Post #7

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

Pai in momentul cand inchizi browser-ul (sau expira sesiunea dupa o ora de inactivitate) posturile noi sunt PA.

Da, dar nu inchid browser-ul, si nici nu il las o ora neatins ca sa ma scoata. Stiu asta. E bifata si aia cu autentificare automata, dar tot il mai apuca spumele.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
sstanescu
post 21 Apr 2004, 14:34
Post #8

Membru autentic

As zice ca se pierde sesiunea uneori. Eu am patit-o de cateva ori in mai putin de 5 minute. Coincidenta cel mai probabil, insa mie mi s-a intamplat exact atunci cand aveam mai mult decitit dupa o zi in care nu am intrat. Dupa primul topic citit (maxim al doilea), cand am dat back, m-am trezit ca nu mai e nici unul la posturi la care s-a raspuns de la ultima vizita. Poate din cand in cand, functie de probleme, se restarteaza serverul web (din nou, am constata ca sunt momente in care nu mai livreza nici o cerere pentru 30 sec-1 minut) si pierde sesiunile? O privire prin log-uri ar putea sa desluseasca misterul...

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
FLEX
post 21 Apr 2004, 14:36
Post #9

Membru autentic

Se intimpla ceva nashpa ... mi-a disparut un topic de la Diverse, ala cu "Conservare oldtimer ..." ... ce s-a intimplat: am raspuns la un mesaj, am dat "trimite", mi-a aprut nu stiu ce mesaj de eroare ... OK!, am dat back pe IE, am mai trimis o data ... toate bune, numai ca aparem cu 2 mesaje identice; ca omul normal, am zis sa sterg ultimul din cele 2 mesaje proprii identice ... apare confirmarea cu DA si NU, apas DA ... trevce ceva timp si zice: "nu puteti sterge decit mesajele proprii, apasati aici pentru a reveni la subiect" ... bineeeee ... apas pe "aici" si ... surpriza: nu mai exista topicul!
Ce mama ciorilor o mai fi si asta?

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
bogdan_o
post 29 Apr 2004, 15:34
Post #10

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

ca sa nu mai deschid al topic imi spun si eu pasurile. Deci
- uneori da eroare la timiterea mesajelor (mysql) si uneori mesajele le trimite (daca deschi din nou topicul imi vad mesajul) dar nu intotdeauna.
- o chestie ciudata mi se intampla de la un timp. Sub avarar, unde ar trebui sa apara online si offline, desi sunt logat (in partea de sus imi apare casuta cu iesire [bogdan_o] apar ca offline si atunci am cele mai multe probleme cu timiterea mesajelor.
- in rest, aceeasi pb cu mesajele care ar trebui sa apara ca citite.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
maddan
post 6 May 2004, 13:54
Post #11

Speedy Gonzales

De ce e offline acest forum atat de des, mai precis zilnic, dimineata, pana dupa-amiaza????
Am tzeava la serviciu, deci nu e de la mine problema! Si atunci? De ce crapa atat de des? :shock:

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
bogdan_o
post 6 May 2004, 14:35
Post #12

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Pai vad ca de vreo 2 zile si eu am aceeasi problema. Nu are cum sa fie de la net, ca am cablu si restul site-urilor merg bine.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
ciobanu petre
post 6 May 2004, 19:44
Post #13

Membru

From: Ploiesti

subscriu.

--------------------
Dacia Logan Laureat1,4 - -
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd August 2025 - 22:22
Dacia