problema
![]() ![]() ![]() |
problema
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Subscriu la problema lui Ov.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit-o de cateva ori. Si cum am avut perioade mai ocupate, am intrat o singura data la o zi/doua, citeam doua posturi si hop, gata, mi le marca pe toate citite..
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sau ce e enervant la culme, ca iti vezi lista de topicuri necitite, o lasi un timp si dupa aia revin sa le vad si cand dau pe imaginea aia rosie sa vad ultimul post....zice ca nu am mesaje noi.....enervant
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pai in momentul cand inchizi browser-ul (sau expira sesiunea dupa o ora de inactivitate) posturile noi sunt PA.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O alta problema care incepe sa apara din nou sunt cele legate de conexiunea cu mysql. crapa de nenumarate ori
:shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pai in momentul cand inchizi browser-ul (sau expira sesiunea dupa o ora de inactivitate) posturile noi sunt PA. Da, dar nu inchid browser-ul, si nici nu il las o ora neatins ca sa ma scoata. Stiu asta. E bifata si aia cu autentificare automata, dar tot il mai apuca spumele. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
As zice ca se pierde sesiunea uneori. Eu am patit-o de cateva ori in mai putin de 5 minute. Coincidenta cel mai probabil, insa mie mi s-a intamplat exact atunci cand aveam mai mult decitit dupa o zi in care nu am intrat. Dupa primul topic citit (maxim al doilea), cand am dat back, m-am trezit ca nu mai e nici unul la posturi la care s-a raspuns de la ultima vizita. Poate din cand in cand, functie de probleme, se restarteaza serverul web (din nou, am constata ca sunt momente in care nu mai livreza nici o cerere pentru 30 sec-1 minut) si pierde sesiunile? O privire prin log-uri ar putea sa desluseasca misterul...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Se intimpla ceva nashpa ... mi-a disparut un topic de la Diverse, ala cu "Conservare oldtimer ..." ... ce s-a intimplat: am raspuns la un mesaj, am dat "trimite", mi-a aprut nu stiu ce mesaj de eroare ... OK!, am dat back pe IE, am mai trimis o data ... toate bune, numai ca aparem cu 2 mesaje identice; ca omul normal, am zis sa sterg ultimul din cele 2 mesaje proprii identice ... apare confirmarea cu DA si NU, apas DA ... trevce ceva timp si zice: "nu puteti sterge decit mesajele proprii, apasati aici pentru a reveni la subiect" ... bineeeee ... apas pe "aici" si ... surpriza: nu mai exista topicul!
Ce mama ciorilor o mai fi si asta? |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu mai deschid al topic imi spun si eu pasurile. Deci
- uneori da eroare la timiterea mesajelor (mysql) si uneori mesajele le trimite (daca deschi din nou topicul imi vad mesajul) dar nu intotdeauna. - o chestie ciudata mi se intampla de la un timp. Sub avarar, unde ar trebui sa apara online si offline, desi sunt logat (in partea de sus imi apare casuta cu iesire [bogdan_o] apar ca offline si atunci am cele mai multe probleme cu timiterea mesajelor. - in rest, aceeasi pb cu mesajele care ar trebui sa apara ca citite. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
De ce e offline acest forum atat de des, mai precis zilnic, dimineata, pana dupa-amiaza????
Am tzeava la serviciu, deci nu e de la mine problema! Si atunci? De ce crapa atat de des? :shock: |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai vad ca de vreo 2 zile si eu am aceeasi problema. Nu are cum sa fie de la net, ca am cablu si restul site-urilor merg bine.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ciobanu petre |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 52 Joined: 8 November 02 From: Ploiesti ![]() |
subscriu.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat1,4
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 22:22 |