intrebare RCA
![]() ![]() ![]() |
intrebare RCA
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.235 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(aqua @ 3 Jul 2006, 16:50) daca am avut pana acum 2 zile rca la asirom, si acum am luat o polita noua la astra....care ar fi problemele? contract la astra nu am,am doar polita aia cumparata de la tarabe, contract am dar e cel pe asirom, daca am doar polita fara contract pot avea probleme undeva?merci Am inteles de la un agent de asigurari (deci nu garantez ca am dreptate) ca nu e nici o problema, Astra o sa vireze banii tai de RCA la Asirom. In md normal nu trebuia ala de pe strada sa-ti ia banii, dar nu comentam. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
exact asa am facut si eu...m-am mutat de la asirom la astra si cu 30 zile inainte am trimis fax pentru a informa asirom ca renunt la RCA la ei si mi-au dat un numar de inregistrare. Apoi cand m-am dus la Astra (nu la tarabe) mi-au cerut acel numar ca sa verifice ei la Asirom.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
- B-xx-XXX
2005 Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Am si eu o mica intrebare! Am avut RCA la Asitrans care a expirat in luna Mai, daca vreau sa schimb societatea de asigurari si sa fac un nou RCA, prin Octombrie sa zicem, trebuie sa-i mai instiintez pe cei de la Asitrans? Sau pentru ca au trecut atatea luni si o sa mai treaca, nu mai am nici o treaba cu ei?
Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru linistea ta, poti sa-i instiintezi, mai ales ca ai tot timpul la dispozitie. In practica insa, daca tichetul RCA vechi a expirat, se poate incheia un nou tichet RCA la oricare asigurator, fara hartie de renuntare la cel vechi si fara alte probleme. Singura "problema" este ca intrarea in vigoare a politei are loc dupa 3 zile de la data incheierii si achitarii ei.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Am masina luata in leasing...iar RCA-ul imi expira in luna August!As dori sa stiu daca trebuie sa ma duc eu personal sa fac alt RCA sau il fac cei de la firma de leasing si mi-l factureaza mie!?
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
care e treaba ca iti trece astra banii in contul asirom?daca nu ai denuntat contractul cu asirom? apropo mi-a venit hartie de la police ca imi radiaza masina daca nu-mi fac rca....naspha
sorry, am gasit si am citit ce-mi trebuia, de mutat sau de sters postul, merci This post has been edited by aqua: 19 Jul 2006, 13:41 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Am observat ca acum la RCA ti se da si o anume vignieta?La masina de firma,care este luata in leasing am primit asa ceva,dar la a mea persoanala,am uitat sa intreb si nici nu mi s a dat....nu ca as avea ce face cu ea,oricum nu o lipeam in geam,tot chitanta ramane sfanta,voi ati primit o?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
nu s-au dat vigniete, cel putin pt persoane fizice. era un zvon ca se vor da de la inceputul anului 2006, dar a ramas doar un zvon
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(Havoc @ 19 Jul 2006, 13:35) Am masina luata in leasing...iar RCA-ul imi expira in luna August!As dori sa stiu daca trebuie sa ma duc eu personal sa fac alt RCA sau il fac cei de la firma de leasing si mi-l factureaza mie!? Trebuie sa-l faca cei de la leasing si n-ar fi rau sa-i instiintezi in prealabil, asa ca sa n-ai emotii... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
2 intrebari:
-am facut rca pe 6 luni (februarie-august) la o soc. de asigurari. Pt. rca pe celelalte 6 luni (august-februarie) trebuie sa merg tot la acelasi asigurator sau pot merge oriunde? - cam cat o sa ma coste rca-ul (motor 1.4, perioada 6 august 2006- 6 februarie 2007) tinand cont ca prind si aproape 2 luni din 2007 (aproximativ of course, ca difera de la unii la altii). Acum am RCA la Omniasig si pt feb - august am dat vreo 850.000 rol. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am primit atit vigneta cit si TICHET DE CONTROL, masina fiind proprietate personala! Vigneta se lipeste-n partea dreapta a parbrizului (sus, in fata pasagerului), tichetul se tine in talon.
This post has been edited by Marty: 20 Jul 2006, 13:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
[quote=GoGu,19 Jul 2006, 23:56]
2 intrebari: -am facut rca pe 6 luni (februarie-august) la o soc. de asigurari. Pt. rca pe celelalte 6 luni (august-februarie) trebuie sa merg tot la acelasi asigurator sau pot merge oriunde? Dupa noile reglemantari in domeniu, poti merge la alt asigurator dar trebuie sa faci o notificare celui actual cu vreo luna inainte de expirarea politei. |
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu mai trebuie sa faci nici o notificare. S-au schimbat schimbarile
![]() [URL=http://www.hotnews.ro/articol_52761-CSA-a-modificat-legislatia-in-domeniul-politelor-RCA.htm]CSA a modificat legislatia in domeniul politelor RCA [/URL] |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
- CJ-01-GHC
1907 toamna
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Si eu am facut RCA in aprilie 2006 si am primit si vigneta pt. lipit in dreapta sus pe parbriz
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 21 Jul 2006, 09:27) Nu mai trebuie sa faci nici o notificare. S-au schimbat schimbarile ![]() CSA a modificat legislatia in domeniul politelor RCA Nu pot sa cred....si eu care m-am stresat sa trimit fax...sa imi dea numar de inregistrare pentru fax-ul trimis....acum au scos....probabil si-audat si ei seama cat de stupizi sunt |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
- B-xx-XXX
2005 Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Stie cineva daca se poate face RCA pe cateva zile? De ex. din 15 Decembrie pana la sfarsitul anului.
Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Tudor |
![]()
|
RCA se poate incheia pe o perioada de:
- 12 luni pentru orice auto - 6 luni pentru orice auto - 1 luna doar pentru auto inmatriculate temporar (cu numere rosii) |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Tudor, spune-mi si mie ceva: cand depui actele pentru numere negre trebuie sa ai RCA pe minim 6 luni sau e ok sa ai RCA-ul pe 1 luna(inca valabil), incheiat la data obtinerii numerelor rosii?
|
-------------------- |
|
Tudor |
![]()
|
Nu stiu sigur daca merge si cu RCA-ul pe 1 luna, dar personal nu cred. Eu am mers mereu cu RCA pe 6 sau 12 luni.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:20 |