Despre Injectoare, Cine a schimbat, ce trebuie stiut ?
![]() ![]() ![]() |
Despre Injectoare, Cine a schimbat, ce trebuie stiut ?
Madriann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Sa inteleg ca nu a curatat nimeni injectoarele pana acum?
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
CristiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 6 August 06 ![]() |
Nu cred
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
miticam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 January 06 ![]() |
Am intrebat si eu pe la service cind se schimba sau se curata injectoarele dar mi-au spus ca nu este necesar daca masina merge.
Ieri am dat de bucluc: megan-ul I al meu de 6 ani vechime nu-si mai tine turatia, fie se tureaza singur , fie la stop se opreste motorul singur. Stie careva ce se intimpla? Bujiile le-am schimbat acum 20000km adica la 40mii. nu-mi da impresia ca ar fi de la bujii sau alceva legat de alimentare pentru ca nu tremura. Poate stie cineva ce este de facut. Mor cind ma gindesc ca daca sun la service ma programeaza peste 2 saptamini |
--------------------
renault
megane I
2000 1.6 8V
|
|
Madriann |
![]()
|
Chestia cu variatiile de turatie ar putea fi de la sonda lambda. Cu injectoarele...nu stiu ce sa spun, masina mea merge excelent de la 15-20km in sus (adica dupa ce schimbi tr. a II-a), dar la relanti inca mai am probleme. Ma gandeam ca, la turatii mici, o fi vreun injector care nu pulverizeaza cum trebuie, dar nu am verificat inca.
Ar mai fi traseul de aer...la mine a ajutat ceva... Citeste si AICI, poate te ajuta cu ceva. |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:41 |