tuning Rx4 1.9dci
![]() ![]() ![]() |
tuning Rx4 1.9dci
stanciu_cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 25 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Scenic RX4
2001
- b49gyy
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- optic : - kit de bull bar (fatza/spate si laterale praguri) cromat
- daca rulezi mai mult pe sosea opteaza pt niste jante pe 19'' cu pneu pe 35 maxim 40 si niste amortizoare ce dau o coborare de maxim 35/35 mmm, daca ai ganduri off-road (pot spune ca se comporta excelent!!!) poti opta pentru jante pe 17'' cu pneu pe 65, in ambele cazuri cauta jante de minim 8J fata chiar 9J pe spate, natural cauciucurile sa fie de 225 sau 235, vei simtii diferenta in stabilitate... tot pentru off-road iti recomanda un troliu care te va scoate din absolut orice incurcatura... - motor: - remapare stage 1 - recomand fara ezitare... imbunatateste tot fara a avea probleme la masina... vei avea un cuplu mult mai bun care se va simti din plin si la off-road si pe sosea. - toba finala sport cu 2 tipsuri pe extremitatile spoilerului - la interior... depinde de gusturile pe care le ai... spor la tuning... si ai mare grija la plecarile de pe loc... la RX4 ai tractiune permanenta 4x4 si daca nu stii sa o menajezi nenorocesti cardanul(rulmentul mai precis)... care costa ![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Unde poti sa face stage 1 la motor si cam cu cat creste cuplul?
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
2002/2008
- bh-77-avm Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu fac reclama, dar in Germania sunt foarte bine vazuti... au reprezentanta si in RO...
http://www.tcm-fahrzeugtechnik.de/ http://www.tcmturbo.com/ - daca intrii pe link-ul din D ai sa vezi preturile de acolo... sunt mari, la noi au adaptat preturile la puterea noastra de cumparare fara a scadea profesionalismul, remaparea se face f usor, oricand este posibila revenirea la starea initiala a masinii gratuit!!! - aici sunt datele cu motorizarile la care se face remapare, performantele inainte/dupa remapare, preturile din D, la noi e in jur de 320 EUR cu factura si 250 fara factura... luati legatura cu d-l DRAGOS VOINEA, reprezentantul din RO http://www.tcm-fahrzeugtechnik.de/Datenbla..._Datenblatt.pdf This post has been edited by cipman: 19 Jun 2006, 08:54 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sau, mai simplu, pe forum, la bursa, e topic facut de dragos voinea..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
stanciu_cosmin |
![]()
|
Multzam de info
![]() Un tuning ECU stage 1 am vazut ca mai toata lumea il lauda - deci cred ca o sa-mi fac si eu! (sper sa nu fie probleme - masina am luat-o la 100.000km din Franta si am facut pana acum 10.000 fara probleme); oricum am schimbat la ea cand am luat-o toate uleiurile + filtrele + curele (inclusiv distributie) ca sa fiu sigur - deci sper ca si su 'stage 1' sa nu bushesc motorul in urmatorii 4-5 ani. Cat despre sosea/off-road eu sunt un mare pasionat OFF-Road (si posesor de lada niva, cunoscatorii stiu de ce ![]() Mersi! |
--------------------
RENAULT
Scenic RX4
2001
- b49gyy
|
|
stanciu_cosmin |
![]()
|
A, si inca ceva: bull-bar/praguri nu ma intereaza aspectul si rezistenta; adica nu vreau in primul rand sa arate bine ci vreau sa fie solide (deci nu neaparat cromate etc. )
Iar cu rotile - din experienta mea de off-road pana acum eu zis ca jentile care el am acum 16" de TABLA sunt cea mai buna alegere ![]() |
--------------------
RENAULT
Scenic RX4
2001
- b49gyy
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- ai procedat perfect ca ai schimbat distributia... cat mai ieftin nu inseamna calitate... uneori si scump poate fi fara calitate, in mod cert ieftin e... ieftin
![]() - acum... daca faci offroad extrem (am niste amici care au un club si cam stiu ce inseamna ![]() ![]() bafta! |
--------------------
Renault -
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:37 |