Chinezii vor vinde..camionete in SUA!
![]() ![]() ![]() |
Chinezii vor vinde..camionete in SUA!
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ne-au invadat cu tzoale, jucarii, unelte si alte produse de slaba calitate din aproape toate domeniile imaginabile, acum vor sa ne bage pe gat si masini...
Am vazut la TV o prezentare a CUV-ului HOVER al GWM (Great Wall Motors) cu super dotari si un pret foarte foarte mic. Design-ul tipic asiatic asa ca nu m-a incantat foarte mult. Dar totusi, fiabilitatea ?!?! |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sua e demult invadata de chinezarii si japonezarii....mai ales masinile japoneze fac ravagii pe acolo...de cele chineze nu stiu...au ajuns sa faca mari reclame prin orase cu BUY AMERICAN
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
e stiut faptul ca americanii au o mare afinitate pentru masinile nipone, s-au impus demult, dar treaba cu china e noua si vad ca nu se gandesc doar la America ci la toata lumea. chair sunt curios sa vad niste impresii despre acest Hover si sa vad si cat succes o sa aiba la noi avand in vedere pretul foarte tentant: ~16 000e DDP !!!
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe aici apare 16500 CIP. Asta inseamna ca sare de 20.000 cu toate taxele
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Daca chinezii vor reusi sa vanda camionete americanilor, care asa cum stim toti umbla cu ditamai "vapoarele" pe sosele, pentru mine sunt niste zei in materie de comert.
Bravo lor... |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
S-a mai intamplat odata, de fapt incepand din anii '80 cand in america au intrat importuri masive de masini japoneze. Si de atunci o duc bine si frumos japonezii la cate masini le-au vandut americanilor.Nu ar fi imposibil, mai ales ca i-au invadat "penny-mart"-urile pe americani. Ar mai fi si pretul petrolului care creste, iar Detroitul care se incapataneaza sa produca masini cu consum fulminant.
Off-Topic:daca continua China asa, si in alte domenii, se schimba fata lumii. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 07:39 |