Sfat evacuare dCi, Sfat evacuare dCi
![]() ![]() ![]() |
Sfat evacuare dCi, Sfat evacuare dCi
Miker |
![]()
|
||
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|||
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce ai face acest lucru?
Vrei sa sperii alarmele masinilor parcate? |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
E diesel... nu face mult zgomot fara finala... de fapt nu prea face deloc... pentru un sound cat de cat sportiv trebuie o toba sport...
|
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
Oky deci in concluzie singurul lucur unde dauneaza este la ITP ?
![]() |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
@tt@ck |
![]()
|
Cam da.
Insa nu cred ca vei avea probleme nici acolo daca masina nu scoate fum. Eu am pus masina pe tester si fara finala si cu finala si a iesit ok. Numai ca la mine zgomotul era cam mare... |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Oooof!
Scoti toba finala de la un 1,5dCi de 60CP si va rezulta ce? Tot un 1,5dCi de 60CP, dar in afara legii! No offence! Crezi ca merita? Crezi ca va crede cineva dupa sound-ul "sport" ca e altceva decat o masina ieftina, populara? This post has been edited by florindu: 5 Jun 2006, 17:02 |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Miker |
![]()
|
@florindu nu am avut nici o intentie pt sunet pur si simplu eram obligat sa-mi fac evacuare dubla si cea mai ieftina solutie a fost prin scoaterea tobei finale nu am avut intentie de sunet sau de cai etc etc doar pt evacuare dubla pt design pt bara spate o diferenta MINORA de sunet este acum si atasez si 2 poze cu traseul si cu bara spate ca sa intelegi de ce am fost nevoit sa fac asta
Attached thumbnail(s) IMAGE_00120.jpg ( Size: 196.06k ) Number of downloads: 690 IMAGE_00123.jpg ( Size: 135.42k ) Number of downloads: 737 |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Ai fost obligat?Vezi ca la diesel mai bine nu scoti nimic de la evacuare ca trebuie sa-si pastreze reculul ca sa aiba toata forta sa invarta turbina.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
De ce ai fost obligat?..nu mai incapea cea veche...sau de ce?
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
sputz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca de design-ul spoilarului..
|
--------------------
Renault Clio
Clio Fidji 1.5 dCI
2006 Clio Fidji 1.5dCi 65cp Albastru Otoman aprilie 2006
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
O intrebare: ce s-ar intampla daca la o masina pe benzina as pune tobe pentru diesel.Afecteaza in vreun fel evacuarea?Care sunt diferentele la evacuare intre benzina si diesel?
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
@tt@ck |
![]()
|
Si care ar fi scopul acestei "modificari"?
Eu sincer nu vad de ce ai pune tobe de diesel pe un benzinar. Daca vrei evacuare mai buna la un benzinar aspirat ii faci circuit cu tobe si catalizator sport... |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
|
|
Miker |
![]()
|
deci:
1. Sa inteleg ca totusi dauneaza ceva masinii pt ca am skos finala ? 2. Daca-i caut toba pt DIESEL si o montez la mijloc si nu la final are ceva? |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Eu am citit pe un site de tuning ca la turbodiesele mai bine nu scoti nimic de la evacuare si o lasi pe cea originala ca ii dereglezi reculul si asta poate sa faca ca turbina sa nu mai dea randamentul optim.Deci eu inteleg prin asta ca evacuarea la aceste motoare este mai gatuita(nu gasesc termenul) decat la un motor aspirat.Nu cred ca are nimic daca ii montezi finala la mijloc doar sa se pastreze normele ca si la cea originala.
This post has been edited by sorin: 22 Jun 2006, 00:54 |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Miker |
![]()
|
Giiz deci sunt un mare prost ? ceva de genul . . . DECI CE POT FACE ACUM CACI AM ARUNCAT-O PE CE ORIGINALA
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Pai in situatia asta poti sa-ti arunci masina in prapastie si sa ceri bani de la asigurari (daca ai asa ceva!!!)sa-ti dea una noua (masina nu toba !!!)...fara toba aia masina este ,,terminata dpdv psihic si fizic'' !!!
![]() ![]() This post has been edited by cmandrei: 22 Jun 2006, 09:37 |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Miker |
![]()
|
@RCS merci de sfat o sa-l urmez
![]() PS> Tobele standard de la LOGAN si SOLENZA sunt made by borla |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Voiam sa pun toba intermediara de la un diesel pentru ca o are cineva si e moka.Asta era singurul motiv.In concluzie nu ar fi indicat sa pun asa ceva pe un benzinar????
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
@tt@ck |
![]()
|
Pai, ma repet, nu vad ce lucru pozitiv ar putea sa genereze montarea acestei tobe pe masina ta.
La un benzinar ii pui tobe de benzinar... sau nu ii pui deloc ![]() |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
@inalbi : vezi ca daca intermediara aia e de 21 diesel, s-ar putea sa nu se potriveasca fizic pe masina, dat fiind ca motoarele sunt amplasate diferit. Daca e insa de diesel 1.9 (putin probabil), merge fara probleme, sunt la fel. Eu am pastrat linia de esapament de la benzina (sport) cand am schimbat motorul cu unul diesel...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Mario8119 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 17 April 06 ![]() |
QUOTE(Miker @ 22 Jun 2006, 01:52) Giiz deci sunt un mare prost ? ceva de genul . . . DECI CE POT FACE ACUM CACI AM ARUNCAT-O PE CE ORIGINALA Sau poti sa faci ca in imaginea avatar pe care o ai ![]() Offtopic . Frate-meu are un peugeot 406 fara finala (asa la luat) 2.0 HDI 101 cp si tin sa spun ca am mers cu ea si sincer nu se infige ca clio al meu (din semnatura). cu toate ca e diferenta mare de motor si putere deasemenea. Acu nus ...de fapt nu cred ca e de la toba. Dar ce ar putea sa fie ? o fi vechimea (2001) ...toba ? sau ce sa fie? ca parerea mea ca diferenta se simte calumea. |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 DCi Renaul Clio Symbol Fidji 1.5 DCi, 80cp
|
|
Miker |
![]()
|
QUOTE(Mario8119 @ 13 Jul 2006, 15:39) Sau poti sa faci ca in imaginea avatar pe care o ai ![]() Offtopic . Frate-meu are un peugeot 406 fara finala (asa la luat) 2.0 HDI 101 cp si tin sa spun ca am mers cu ea si sincer nu se infige ca clio al meu (din semnatura). cu toate ca e diferenta mare de motor si putere deasemenea. Acu nus ...de fapt nu cred ca e de la toba. Dar ce ar putea sa fie ? o fi vechimea (2001) ...toba ? sau ce sa fie? ca parerea mea ca diferenta se simte calumea. sincer eu am 12 000 km pe a mea fara modificari de performanta si am un tovarash tot cu un dci tot cu 12 000 km dar eu schimb la 3000 + rpm el merge in schimb numai la consum max 2300 rpm si am facut schimb si si-a dat seama si el si eu ca a lui e mega puturoasa si aceeasi motorina |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Mario8119 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 17 April 06 ![]() |
Sincer si eu am intiparit in minte conceptul asta din batrani care s-a format de la renumita dacie la care facei rodaj in adevaratul sens al cuvantului . Era ceva de genul 'cum o inveti asa merge' si zicea ca in rodaj nu trebuie sa mergi numai cu 80 trebuie sa-i mai dai si o vit maxima sa se uzeze motorul la viteza respectiva. plus erau dacii puturoase la care stapanul merge la consum si intradevar erau dacii sprintene cu stapani cu talpa grea. Iar eu la achizitionare renaultului clio am pus in putin in practica ideea respectiva si anume....din cand in cand (nu mereu poate o data pe saptamana ) depasesc 4000 rpm (nu o singura data pe o distanta mare ma refere ...ca schimb la peste 4000) in rest depide si de mult ma grabesc...daca se poate merg la consum ...de ex daca ma duc ma intorc de la servici....daca ma grabesc sau daca sunt cu mai multi prieteni cu masini pe sosea sigur ajung la 5000 rpm. Eu zic ca e benefica chestia mai ales daca nu e exagerata.....se curata supapele injectoarele etc ...si se mentine motorul putin sportiv...asa zic eu ....daca e contraziceti-ma. Si tu imi confirmi ideeile preconcepute pe care le am....si nu numai tu si inca multi altii. Vroiam sa stiu daca asta e un aspect mitic sau daca are si o parte teoretica ,logica ??? Voi ce ziceiti?
|
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 DCi Renaul Clio Symbol Fidji 1.5 DCi, 80cp
|
|
Vali 1997 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 July 06 ![]() |
Nu stiu daca poti s-o obisnuiesti sa mearga intr-un anumit fel dar sigur trebuie s-o mai si turezi din cand in cand . Eu cel putin asa fac si nu s-a stricat nimic din cauza asta . Oricum este mai bine dacat sa mergi subturat .
|
--------------------
Ford
Focus
2.0 TDCI 163 CP 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:30 |