Siguranta conector furtune rampa de injectie, Unde gasesc sau ce pun in loc?
![]() ![]() ![]() |
Siguranta conector furtune rampa de injectie, Unde gasesc sau ce pun in loc?
Madriann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
hmmm ..mergi la dacia in mangalia acolo cu putini bani rezolvi tot stiu cum sunt mesterii din ct(carora le-am dat 1 mil spaga sa aiba grija de masina dupa un accident si ei mi-au mai lovit-o inca o data in service)...stiu cum sunt cei din mangalia...
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Pey...nu fac 40 km pentru un stift de plastic....o sa incerc pe Poporului....ma gandesc ca, poate la Supernova, Solenza sau Logan, au acelasi sistem...
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
si eu m-am gandit la fel
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
Madriann |
![]()
|
Cam asa arata ce caut eu...e cea din dreapta. Poate v-a ramas de la vreo reparatie... .Cum va spuneam, am rezolvat-o cu un colier, s-ar putea sa tina mai bine decat originalul,dar nu-mi plac improvizatiile.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e mai bine cu colierul pus de tine; daca ai temeri incearca la dezmembrari auto si sigur ai sa gasesti ceva asemanator!
|
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:47 |