Logan adus din Ungaria, mai ieftin ca la noi
![]() ![]() ![]() |
Logan adus din Ungaria, mai ieftin ca la noi
Matei |
![]() ![]()
|
||
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Pai si nu platesti TVA-ul in vama la noi? Cei care au scris articolul trebuiau sa scrie si cum se calculeaza TVA-ul la valoarea masinii in vama si eventuale accize.
Stiu ca e mai ieftin sa aduci din Ungaria dar nu doar din cauza TVA-ului, pe care oricum il dai partial in vama romana. Asta daca vrei sa inmatriculezi masina ![]() Pe de alta parte ungurii au niste taxe imbecile de inmatriculat masini si, ca sa compenseze, Dacia au facut pret special pe Logan in Hu. Mai departe, modelul ala ieftin ieftin de la ei (am vazut si eu o gramada in Oradea cu hartie de vanzare in geam si numere Hu de export) are anvelope de un sfert de palma latime si alte smecherii de astea. Una peste alta, in nici un caz nu iesi cu 1000 mai ieftin de la ei. Iesi mai ieftin, adevarat, dar nu cu atat. Articolul e formulat gresit si omite "criminal" sa spuna ca platesti TVA cand il introduci in tara. |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry17191880
Poate va intereseaza ce s-a discutat si aici. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:12 |