cam ce ... spaga ar trebui sa dau
![]() ![]() ![]() |
cam ce ... spaga ar trebui sa dau
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Pe mine ma intereseaza mai degraba o suma orientativa si persoana potrivita, decat detalii generale din care rezulta ca se da spaga in service-uri. Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
vali79m |
![]() ![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Frateeeeeeeee dar de ce trebuie sa pleci cu ideea ca "trebuie sa dau spaga".Chiar in tarisoara asta mica a noastra nu mai merge nimic decat daca se da spaga???
Eu unul persoal pana anul trebut am dat spaga.....dar am constatat ca mai mult rau fac decat bine prin spaga aceea pe care o dadeam. (eu eram bine iar ceilalti corecti dupa mine nu faceau nimik, caci il invatasem eu cu spaga pe "amaratul "de ingineras) NU SPAGA Propun ca orice tentativa despre ideea de spaga in acest forum sa fie stearsa. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu dai nimănui nimic. N-am dat niciodată și mi-au vopsit-o beton de fiecare dată.
Nu încurajăm asemenea practici pe forum. Motivul pentru care unii mecanici pretind mită este tocmai faptul că există clienți care acceptă acest lucru. Se închide. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:15 |