scaun dreapta reglabil pe inaltime, ma enerveaza pozitia inalta a lui
![]() ![]() ![]() |
scaun dreapta reglabil pe inaltime, ma enerveaza pozitia inalta a lui
atoma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe ce site ai vazut? ca si pe mine ma scoate din sarite "problema" cu scaunele inalte
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
l-am rezolvat eu... l-am demontat si am scos de la burete spre sezut toate cablurile de sustinere... o sa-l las cateva luni sa se lase putin si apoi leg de capete eu niste cabluri mai dure si le las putin lungite... in 3 luni o sa am scaunul ca nou mult mai jos
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Si pe mine ma enerveaza scaunul din dreapta....zici ca esti la dentist
![]() Putin mai jos ar fi fost OK. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Care e problema cu scaunul dreapta ? Eu stiam ca in Ro volanul e pe stanga !
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
atoma |
![]()
|
zilele astea in constanta m-am urcat intr-un megane cc..super scaune...se lasa mult mai jos decat cele de la sedan si bicorp... si cel din dreapta are reglaj pe inaltime
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
alin2245 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 December 05 From: Petroșani ![]() |
Salut!
eu am reglaj pe inaltime la ambele scaune pentru masina din semnatura. Scaunele se lasa destul de jos zic eu. |
--------------------
renault
megane 1
2001. Bicorp Mnegane 1 Bicorp, Pivilege, 1.6 16V 110CP,albastru, 2001
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Ro Val 1972
Eu cand ma urc in dreapta in Megane, am rau de inaltime. Serios, e deranjant daca stai tu ca sofer in dreapta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Pozitia la volan e f. inalta, nu m-as fi asteptat ca intr-un sedan sa stai aproape ca intr-un monovolum. E comoda in oras, dar eu sunt obisnuit MULT mai jos.. In prima secunda in care m-am suit la volan am cautat disperat levierul de coborat scaunul, din pacate situatia nu s-a schimbat prea mult... Bine ca nu sunt prea mare, la 1.78 deja ma simt ca-n Scenic, ce naiba nu au facut si ei o pozitie mai joasa...
This post has been edited by di0: 15 May 2006, 22:36 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Subscriu....enervanta rau.
Si la Megane si la Clio. Singurul Renault pe care l-am condus si are o pozitie umana e Laguna. Ce naiba....daca vrei pozitie inalta, iti inalti scaunul....nu? |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
diosrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 March 05 ![]() |
Ce sa-l inalti, ca daca il dai la maxim eu aproape ating plafonul cu capul si repet, nu sunt inalt deloc
![]() ![]() ![]() f. buna ideea lui atoma, cred ca o sa fac si eu asta, pt ca in afara de faptul ca e inalt, mai e si tare, si dupa ceva condus ma dor picioarele, undeva mai sus de genunchi, din cauza presiunii exercitate de scaun... Si chiar nu am cum sa-l dau mai in față, ca sa-mi stea picioarele flexate sa nu mai ating scaunul in zona de mai sus de genunchi. Mai ales stangul, cand apas la maxim ambreiajul ma deranjeaza. Nu prea sunt ergonomice mizeriile. In Scenic (ala vechi, adica Megane 1) erau MULT mai bune ![]() This post has been edited by di0: 20 May 2006, 08:44 |
-------------------- Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
se pot schimba scaunele?... sa fie mai joase si sa ai ba si airbag-ul?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
QUOTE(ktmbull @ 9 Dec 2006, 03:18) eu nu inteleg care e problema voastra?ce are la voi scaunul din dreapta de a face cu volanul sau partea acestuia?pur si simplu scaunul din dreapta este foarte inalt!?ce e cu volan pe dreapta etc ca nu inteleg!?sau voi ce ati inteles cand s a zis ca scaunul din dreapta e foarte inalt? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Moama noroc ca ne-am luminat, acum am aflat, scaunul din dreapta nu e in stanga si volanul din stanga nu e in dreapta si dreapta nu e in stanga cu toate ca stanga am auzit ca e mai departe de inainte decat dreapta.
Eu stau in masina in partea stanga, aia cu volanul ca sa nu existe dubii, foarte rar in dreapta atunci cand consum ![]() ![]() Asa ca scaunul nu a fost niciodata o problema. PS. Acum ai inteles? era o gluma. Sa nu-mi zici ca deoarece nu consumi bauturi alcoolice nu prinzi glumele astea. ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Lestat_2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 December 06 ![]() |
Intr-adevar scaunul din dreapta foarte incomod ... parca stai pe WC . Eu unul nu sunt multumit nici de pozitia soferului .... mi-ar placea mult mai jos . Dak aveti si alte solutii ar fi excelent...pe mine unul ma intereseaza mai mult scaunul soferului.
Am condus multe masini....... scaunul soferului la megane e FOARTE sus. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 Confort Expression 1.6 16V
|
|
BoneHead |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 July 06 From: Satu Mare/Cluj ![]() |
mey ktmbull, ce glumet esti tu:).vad ca tu la 5 dimineata aveai chef de glume....sau ti ai dat seama care e stanga si care e dreapta...oare ai consumant si inainte bauturi alcoolice!?hmmm.....ma rog, eu ,,ma minunam"ce ati avut de comentat ca a zis omul ca e inalt scaunul din dreapta!?nici acum nu vad rostu posturilor cu volanul!?ce importanta are cand bei tu, cand stai in dreapta, cand in stanga, cand conduci, cand conduce prietena sau socru sau soacra!?pur si simplu e inalt scaunul din dreapta. eu am impresia ca tu ai inteles ceva de genul ca ncristi conduce de pe partea dreapta, cu o mana pe volan, cu cealalta pe la pedale, si schimba cu stiu eu ce!?ma rog, am glumit si eu:)
ps:ce ai zice sa incerci sa stai in dreapta si cand nu bei, sa vedem daca esti deacord ca acel scaun e prea sus!k? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Megane Sedan, 1.5 dci 100cp
|
|
ktmbull |
![]()
|
Eu stau in stanga in masina, in majoritatea timpului, din acest motiv nu ma deranjeaza scaunul din dreapta. Rostul acelor posturi era de a destinde atmosfera, o gluma pe care eu am accentuat-o prin replay-ul meu, daca se considera ca am depasit limita un moderator putea s-o stearga.
PS. Ora nu e buna, nu mai avea impresii. Gata ca acum chiar suntem pe aratura. |
--------------------
Renault
|
|
atoma |
![]()
|
sal all...e am deschis acest topic acum ceva vreme... din pacate masina nu o mai am ... dar noua...care este clasa mai mica are ambele scaune cu reglaj pe inaltime
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
la inaltimea mea ( 1,70 ) cred ca scaunele sunt perfecte!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
atoma |
![]()
|
tot 1,70 am
![]() |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Si pe mine ma supara reglajul la scaunul soferului,e sus si tot mi-se pare sus,cred ca are legatura cu siguranta masinii,cu cat e mai sus scaunul cu atat creste siguranta.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Deci, pentru cei care nu au scaun pasager fata reglabil pe inaltime exista vreo solutie?
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Intr-adevar pozitia e cam inalta dar sincer eu nu vad nici o solutie viabila de rezolvare a acestei probleme.Am citi la inceputul postului de ceva adaptoare...sincer nu cred...sfideaza logica pentru ca in momentul cand adaugi ceva sub scaun il inalti nu il cobori.Eu am vazurt scaun de Megane dat jos si nu prea vad ce ai putea face...repet o solutie cat de cat pactica... ca asa ai putea sa te apuci sa desfaci tapiseria,sa inlocuiesti eventual buretele sau sa tai din scheletul scaunului dar nu prea vad cum ar iesi bine plus trebuie tinut cont de air-bagul lateral si multe altele...asa ca privim lumea de sus
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Pana acum am adoptat solutia "cat mai pe spate" si spatarul si scaunul cu totu' .... dar e impropriu
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
asta-i solutia
![]() sa ma sune care-i interesat. dau la schimb pe scaun de megane ![]() Attached thumbnail(s) wood03_1_400.jpg ( Size: 23.44k ) Number of downloads: 745 |
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
are si incalzire? ca aerisire vad ca are
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
dggy |
![]()
|
se rezolva si incalzirea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
adrian mgn |
![]()
|
doar e de lemn nu ?
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
dggy |
![]()
|
Da. Incalzire pe baza de chibrit. Si poti face si gratare la el
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:28 |