Premiera mondiala: Opel Antara
![]() ![]() ![]() |
Premiera mondiala: Opel Antara
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
frumos n-am ce zice dar cat o costa o dotare mai decenta?! sa vedem la inceputul anului viitor...mi-as cam lua una daca nu as fi rupt in fund
![]() trebuie sa ma apuc iar de trafic de droguri, damn ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Va pleca cu siguranta de cel putin 20.000 CIP......si, probabil, va fi in concurenta si cu modelul din aceeasi clasa pe care il pregateste Reno.
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce frumos!M-am indragostit.
Un fel de Volvo Xc 90, este? Hai ca seamana rau la linie! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
mie-mi aduce a Tucson iar stopurile seamana putin cu ... clio3
![]() mai multe poze |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Super arata. Poate o sa apara si faimosul alfa romeo kamal ca tot se ascuteste competitia la clasa asta.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
mie mi se par umflate cu pompa masinile astea, ar trebui sa le faca mai suple putin ca doar sunt masini se strada, nicidecum de teren accidentat. parca sunt niste copii dolofani. imi place din punctul asta de vedere x3.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 17:45 |