Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bobina si alimentare MEGANE 2 DIESEL, Ati avut probleme ?

Ati avut probleme pana acum cu bobina sau cu sistemul de alimentare (pompa, injectoare etc.)pe MEGANE 2 ?

Da, cu turbina am avut probleme. [ 1 ] ** [3.85%]
Da, cu sistemul de alimentare (pompa, injectoare) am avut probleme. [ 2 ] ** [7.69%]
Nu, nu am avut probleme cu nici una. [ 23 ] ** [88.46%]
Total Votes: 26
Guests cannot vote 
turbo20010
post 22 Apr 2006, 21:14
Post #1

Membru

Group: Members

Dupa exemplul polului care se referea la bobina benzinarelor MEGANE 2, ii rog pe DIESELISTI sa reactioneze la 2 intrebari :
1. Ati avut probleme pana acum cu TURBINA de pe MEGANE 2 ?
2. Ati avut probleme pana acum cu SISTEMUL DE ALIMENTARE (injectoare, pompa de injectie etc.) de pe Megane 2 ?
Eu nu pot vota, deoarece sunt abia in asteaptarea unui Megane DIESEL biggrin.gif

This post has been edited by turbo20010: 22 Apr 2006, 21:18

--------------------
Toyota Avensis 2.0 D4D 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
turbo20010
post 24 Apr 2006, 18:32
Post #2

Membru

Nu pot sa cred...
Chiar nu exista pe forum nici un Megane 2 DIESEL ?

--------------------
+
morph
post 24 Apr 2006, 19:46
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce nu crezi? Nu vezi ca ti-au votat 9 persoane si nici una nu a avut probleme cu subiectii poll-ului?

Oricum, daca erai mai harnic si citeai mai mult forumul, observai ca nu au fost probleme d-astea.

--------------------
fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006
VW Polo Happy 1,2 HTP 2006
+
turbo20010
post 24 Apr 2006, 20:13
Post #4

Membru

Sorry, ma asteptam si la comentarii din parta celor care au votat. Cand am vazut ca nu sunt comentarii, nu m-am mai uitat si la situatia voturilor.

Cat despre partea de "vrednicie", vreau sa spun ca am citit in mare tot forumul si, intr-adevar, nu am descoperit probleme majore la MEGANE 2 (atat la turbina cat si la sistemul de alimentare). Doar unul a avut am impresia probleme (i-a crapat turbina la 15000 km), insa si din neglijenta in exploatare.
Insa atunci cand pleci de la Hyundai (din cauza nesimtirii dealerilor), unde aveam garantie 5 ani, si vii la Renault, mi se pare normal sa-mi iau toate masurile de precautie si sa intreb (chiar daca masina este deja comandata si trebuie sa vina).

Si cred ca acest POLL (daca se pastreaza situatia voturilor) ii va ajuta pe toti cei nehotarati sa se indrepte spre Renault, in detrimentul altor producatori care trateaza cu nesimtire clientii.

P.S. Nu vreau sa critic masinile de la Hyundai (cred ca sunt foarte bune si fiabile, producatorul HYUNDAI-KIA ocupand locul 7 in lume la vanzari), dar sistemul de vanzare si dealerii lasa foarte mult de dorit.

--------------------
+
nacht
post 25 Apr 2006, 09:44
Post #5

F U H R E R

Daca ti s-a parut ca ai fost "tratat cu nesimtire", pregateste-te de ceva mult peste ce ai patit pana acum la alti producatori....acum ca "te-ai indreptat catre Renault" biggrin.gif

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
Meganer
post 25 Aug 2006, 13:19
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu am votat "nu am avut probleme", dar am facut doar 15k cu masina. Sper sa merg la fel in continuare wink.gif

--------------------
renault megane 2005 estate
Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 17:53
Dacia