Big problem...R19
![]() ![]() ![]() |
Big problem...R19
Cla-Udi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel Corsa
1,2, 75CP
2001
|
|||
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
Salut,
Dupa parerea mea, cauzele pot fi: sonda de temp (asa cum ai spus si tu) si/sau sonda lambda. Ar trebui sa te duci la un service sa-ti masoare atat sonda de temp cat si lambda. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Motorasul pas cu pas e imbicsit. Curata-l!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cla-Udi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 April 06 ![]() |
Am schimbat sonda de temperatura si tot asa merge.Sonda lambda are legatura cu temperatura?De fapt ce rol are sonda asta?Pot parea idioate intrebarile astea pentru unii dar sunt incepator in ale mecanicii...Un mecanic mi-a zis ca poate de la instalatia de gaz sa fie problema, sa se faca un amestec gaz+benzina...Ce parere aveti de chestia asta?
|
--------------------
Opel Corsa
1,2, 75CP
2001
|
|
Nea Vizanu |
![]()
|
![]() SUPERMEMBRU Group: Members Posts: 121 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti-Brancoveanu ![]() |
Ala nu e mecanic. Vezi postul #3.
|
--------------------
Renault
18 GTS
- B 77 YVA
1983 4X4 VW Passat 1.9TDI 147CP (personala)
Symbol 1.5dci full (a parintilor) VWaginist infiltrat printre RENO-isti |
|
reno-Narcis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 06 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu la 19-le meu acelasi motor cred de 1.4. La mine era problema la delco, nu era reglat cum trebuie. De obicei cand turezi motorul prea tare se deregleaza... sfatul meu sa vorbesti cu un mecanic bun sa regleze..."platina" cred ca ii zice.
|
--------------------
Renault
19
1991 GTR Renault 19 Phase 1 , 1397cc 1.4-Cleon, 1991, 5x CP. (ELF 10/40W Competition)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 18:05 |