Ora de vara
![]() ![]() ![]() |
Ora de vara
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
trebuia sa-mi amintesti ca am dormit mai putin cu o ora, si azi era sa intirzii la serviciu (doar era noapte cind m-am trezit, 6.30)
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si eu tot la 6:30 m-am trezit si asta m-a enervat cel mai tare, ca era inca noapte.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
de ce sa pun gmt+3 cand e gmt+2 parca ?!?!?! doar serverul nu ia ora de la mine din calculator ..... pune ora serverului .... nu ti se pare cam ciudat .... nu te supara alex pe mine ...... mi se pare ciudat !? :shock:
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Problema nu este cu ora server-ului. Server-ul are setata ora corect. Conteaza cum interpreteaza engine-ul forumului ora. Deci, seteaza-ti in profil GMT+3 si scapi de probleme (forumul nu stie de daylight changing). Nu are nici o legatura cu ora din calculatorul tau de acasa.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 12:22 |