dump valve kit pt dci
![]() ![]() ![]() |
dump valve kit pt dci
themadman |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|||
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
de stricat nu are ce sa se strice... De fapt e chiar invers, acest BOV protejeaza turbina.
ps: nu cred ca este cazul sa montezi asa ceva la un motor de 1.5 dci pentru ca turbina nu este solicitata atat de mult! Daca vrei doar pentru sunet... tot nu merita banii! ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pai sunetul e super marfa.
intr-adevar prea multi bani. dar ma bate gandul serios rau de tot. |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Toto blow off e tot aia cu dump?
ps: de aceeasi parere sunt si eu, nu merita banii doar pt fss ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
themadman |
![]()
|
hai ma ca ma descurajez
![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
BOV nu este tot aia cu dump valve...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
eu asa stiam... !!! care e diferenta intre cele doua?
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
dump valve reguleaza presiunea ... cand creste, se deschide clapeta (cred ca ii zice asa)... pana la urma asa stiam si la blow off
![]() bov se monteaza tot intre turbina si intercooler? |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
BASU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 27 December 05 From: Bucuresti ![]() |
turbina o sa aiba o viata mai lunga / o sa ai un "lag" mai mic cand schimbi vitezele /
trebuie mentionat ca la motoarele turbo diesel trubina functioneaza la o presiune mai mare decat la cele pe benzina... adica o sa faca un FSSssssstt mai puternic ![]() recent m-am interesat si eu de BOV pentru motor diesel si ma bate gandul sa pun si eu... dar trebuie $$$ ![]() cu bani care ii dai pe BOV, mai pui ceva si ii faci un remap si duci 1.5dci in 100cp acum depinde ce alegi tu... SUNET sau putere ![]() This post has been edited by BASU: 27 Mar 2006, 15:46 |
--------------------
'04 Renault
Megane Sedan 1.9dci
Privilege+sunroof '02 Renault Laguna 2 GT 1.9dCi 107cp+soft
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da chiar intrebare, ce sa alegi, putere sau un FSSSSS? Am vazut si eu filmuletul cu Seat Leon si m-a pufnit rasul, zau asa. Mai inteleg la Subaru Impreza WRX STi ca ai acolo un buton care arunca apa pe intercooler (sper sa fi retinut bine) si da bine la agatatul gagicilor, dar aia e si o masina potenta. Cum ar fi sa-mi pun eu la 1.5 dCi 80 CP sa faca FSSSSS... si tot cu 80 CP sa mearga.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
themadman |
![]()
|
cred ca incep cu sunetul ca deja am discutat pe mail cu francezii astia.
azi au reusit si ei sa adauge romania in lista ca sa putem cumpara. am incercat sa platesc cu visa dar aveau o deficienta pe site acolo si nu puteam sa duc la sfarsit operatiunea deoarece numarul de telefon nu era recunoscut in nici un fel. si pana la urma mi-au dat o metoda cu bank transfer. si sa vedem in cat timp vine acum. e programata si o remapare. ![]() in curand |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
mult succes! sper sa merite toti banii!
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
BASU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 27 December 05 From: Bucuresti ![]() |
themadman m-ai facut curios... poate pui si un filmuletz dupa ce o faci
![]() daca ii faci si remap atunci next stage BOV-ul erea ![]() |
--------------------
'04 Renault
Megane Sedan 1.9dci
Privilege+sunroof '02 Renault Laguna 2 GT 1.9dCi 107cp+soft
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
as vrea si eu dar vorba cuiva..ai 80 de cai si BOV
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
themadman |
![]()
|
si ce daca doar 80 cp si bov
|
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
ar fi fost tare sa aibe 65 cp...
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Nu e chiar asa:
- dump valve este o supapa care mentine presiunea in turbina la schimbarea vitezelor, pentru a garanta o presiune constanta a turbinei si a elimina cat de cat fenomenul de jet-lag si serveste in special la protectia turbinei, mentinand-o la turatii constante... - Blow off valve are de a face cu wastegate-ul, care elimina o parte din presiunea facuta de turbina, pentru a scadea riscul de saturare a motorului...BOV se monteaza in locul wastegate-ului original, pentru a mari presiunea de alimentare care intra in motor si implicit puterea, in detrimentul longevitatii motorului... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
themadman |
![]()
|
![]() si cum se monteaza dump valve kit? ca tot il platesc sapt. care vine. apropo ce haos.... astia vor 76e transport. |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
e scump transportul...
da-mi un mesaj privat si te ajut eu in cel mai bun mod posibil! ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003
- BOD
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
QUOTE(BASU @ Mar 27 2006, 04:44 PM) turbina o sa aiba o viata mai lunga / o sa ai un "lag" mai mic cand schimbi vitezele / trebuie mentionat ca la motoarele turbo diesel trubina functioneaza la o presiune mai mare decat la cele pe benzina... adica o sa faca un FSSssssstt mai puternic ![]() recent m-am interesat si eu de BOV pentru motor diesel si ma bate gandul sa pun si eu... dar trebuie $$$ ![]() cu bani care ii dai pe BOV, mai pui ceva si ii faci un remap si duci 1.5dci in 100cp acum depinde ce alegi tu... SUNET sau putere ![]() stii ce spui... ai perfecta dreptate, inca un amanunt este acela ca BOV pt benzina nu poate fi montat la diesel, de aici si pretzul mai piperat pt BOV de diesel, are in plus un contact pt pedala de aceleratie si o valva electromagnetica, cel de benzina e mai simplu dar incomplet pt a fi pus pe diesel... |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
sal si eu vreau sa pun dump valve pe diselache meu....poti sa-mi spui cu cat il cumperi tu?
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
loczero |
![]()
|
![]() loczero Group: Members Posts: 62 Joined: 19 December 12 From: CT ![]() |
nu mai scrie nimeni nimic aici ?
|
--------------------
Renault
Clio
2004
- CT-17-VIZ http://www.cliodci.net/
http://www.cliosport.net/ Renault Clio Hatchback 2004 1.5 DCI 60kw -> need more pwr |
|
dj_app85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 August 12 From: Constanta ![]() |
stie careva pe ce fir se leaga la pedala?mi-e imi da cu virgula.....e montat dar nu face fss cand trebuie...
|
--------------------
renault
megan 2 sedan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:59 |