Probleme serioase cu RCA-urile, Traim in Ro si aste ne ocupa tot timpul!
![]() ![]() ![]() |
Probleme serioase cu RCA-urile, Traim in Ro si aste ne ocupa tot timpul!
BOG |
![]() ![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
desi nu cred ca am probleme, am zis sa verific, si nu functioneaza...sau imi prind eu urechile.
Mai este un camp de completat cu "data accidentului" (care accident ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
bmariusc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Pune si tu data de azi. Dar e pierdere de timp, parerea mea.
|
--------------------
Renault
Megane
1998 1,6E Megane 1 1,6E Hatchback
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu merge nici cu data!
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Pai depinde cant ti-ai facut RCA-ul si/sau pana cand este valabil.
QUOTE Ultimatumul a fost valabil pentru politele incheiate pana la finele anului trecut, cu valabilitate si dupa 1 aprilie 2006. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ciudat ii dai o data fictiva si iti spune ca la data introdusa autoturismul este asigurat la ... societatea xyz ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Inseamna ca la respectiva data fictiva esti/erai asigurat.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Am incercat si eu saptamana trecuta, cand am vazut anuntul la tv. Pe masina din semnatura am primit urmatoarele rezultate:
- la cautare dupa numar de sasiu (pe care am facut asigurarea): "aceasta serie nu exista" - la cautarea dupa nr. de inmatriculare (care a fost inainte pe o alta masina pe care am instrainat-o): datele erau cele ale vechii masini si ale vechii societati de asigurare. N-am de gand sa ma agit pt. ca sapt. viitoare trebuie sa-mi reinoiesc polita, de data asta si pe nr. de inmatriculare. Voi avea grija sa fie completat totul corect si o sa rog agentul sa faca distinctie intre O si 0 (zero) ca de aici cred ca provine greseala. O sa-l pun sa-l scrie pe 0 barandu-l pe diagonala, asa cum se obisnuieste in tehnica de calcul. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
la mine o mers.am pus data de azi la data accidentului.
|
--------------------
Honda Accord
ES
2007
- IS 01 DOR
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pe a mea nu o gaseste. In principiu polita e facuta de curand, poate nu au introdus-o pana acum. Dar nu vad de ce ar fi problema mea...dc imi fac vreo belea mor cu ei de gat
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la mine-a mers brici. pot sa rasuflu usurat
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
a mers - cica sunt asigurat
|
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
...faza e ca imi spune ca sunt asigurat la Astra SA, iar eu stiu ca am incheiat polita la ASIBAN
or fi aceiasi?! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
L-am testat si eu si la unele masini a trebuit sa caut dupa seria de caroserie, am incercat pe 4 si am gasit la 3.
|
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mie nu mi-a mers din prima, dar am facut precum semit si n-am lasat spatiu intre caractere si a mers.
Incepusem sa intru la banuieli, orice numar bagam nu mergea. |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Dupa seria de sasiu nu a gasit nimic in baza de date, iar dupa numarul de inmatriculare mi-a gasit asigurarea de la fosta masina, deoarece am pastrat numarul.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dubios.. mie imi spune ca sunt asigurat la omniasig.. si, polita e facuta la asiban
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
la mine asigurarea expira maine si am inchieiat si pe urmatoarele 6 luni. am verificat si surpriza placuta : e buna asigurarea si asta care expira si asta care o sa intre de pe 24 martie
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La cautarea dupa nr. de inmatriculare, a rezultat ca nu sunt asigurat. Pentru ca eu am facut RCA-ul cand am luat masina, avand numere provizorii nu a fost trecut pe polita de asigurare si nr. de inmatriculare, doar seria de caroserie.
Asa ca am cautat si dupa nr. de caroserie si am descoperit ca intradevar sunt asigurat. Asigurarea am incheiat-o pe 09.08.2005. M-am jucat putin cu "data producerii accidentului" si am observat ca pe 08.08.2005 nu eram asigurat - fapt conform cu realitatea. Am introdus data maxima posibila, 31.12.2007, si raspunsul a fost ca voi fi asigurat si la acea data, la aceeasi societate de asigurari (probabil ca acum se tine seama doar de data incheierii asigurarii, urmand ca data de expirare sa o introduca mai tarziu, cand vor avea timp). @cipman: seria de caroserie incepe cu: VF1KM0C0H, continuata de 7 cifre. In loc de asa-zisa litera "o" eu am introdus cifra "0" zero, si a mers, mi-a dat corect asiguratorul. Am introdus apoi in loc de cifra zero litera o, si mi-a spus ca nu exista asigurare pe seria de caroserie respectiva. Deci, cred ca la introducerea in baza de date, nu a existat litera o ci doar cifra zero. Incearca si asa, poate totusi nu ai probleme cu asigurarea. |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Merci Heron de info
La mine a mers la ambele dupa nr.inmatriculare si mi-a dat si corect |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In pricipiu baza nu e foarte bine pusa la punct.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Lamuriri despre baza de date CEDAM cititi aici.
Procedura de actiune in caz de neconcordante de informatii in baza CEDAM in cel de-al 2-lea post. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eu tot nu inteleg de ce trebuie sa ma agit eu pentru ceva ce trebuia sa se faca de catre asiguratori. Din moment ce am dat banul si am chitanta de asigurare si contractul ala sau ce este ... in rest nu mai este treaba mea! Acu stai si cauta (a mea inca nu e acolo, sper sa fie din cauza ca asigurarea a fost facuta in februarie) si da telefoane si plimba-te. Cine imi plateste mie timpul pierdut? Si min la telefon si nervii si alte cele. Dar asta e tara asta de rahat in care traim. Chestia aia cu denuntarea contractului e cat de cat ok, acelasi lucru e si la mobil si la alte servicii. Dar daca respectivul contract se termina (am facut asigurarea pe un an) - expira - mai trebuie sa il denunt? Teoretic nu ar mai fi nevoie. In fine... intr-un cuvant mi se face scarba de toti desteptii astia pe care i-am ales si care dau legi din ce in ce mai tampite
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sorin.aldea @ Mar 23 2006, 07:12 PM) Chestia aia cu denuntarea contractului e cat de cat ok, acelasi lucru e si la mobil si la alte servicii. Dar daca respectivul contract se termina (am facut asigurarea pe un an) - expira - mai trebuie sa il denunt? Teoretic nu ar mai fi nevoie. Atentie! Contractul nu expira. Doar polita expira. Atunci cand polita expira, ea inceteaza si trebuie incheiata una noua. Iar o noua polita trebuie incheiata doar cu societatea cu care s-a semnat contractul. Pentru a inceta contractul acesta trebuie denuntat. Repet: contractul e diferit de polita. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
din postul initial al lui Heron am inteles ca daca nu te gasesti pe net in baza aia de kkt iti trimite politia instiintare sa te duci la societatea de asigurari unde ai facut rca-ul si ca politia nu iti radiaza masina automat daca nu te gaseste acolo....deci cel mai rau lucru care se poate intampla e sa primesc instiintare....nu?!
corectati-ma daca gresesc, va rog!!!! |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina personala apare in baza. Cea de pe leasing nu.
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
aparea si cea de pe leasing..mie unul imi apare!
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Problema mare Domnilor cu RCA-ul asta..... am RCA pe primele 6 luni la ASIROM. si expira pe 28.04.06 .....ca sa continui la ac societate de asigurari....m-ar costa 1.694 fata de 1050 ron pentru primele 6 luni.....m-am interesat si la alte societati cam cat costa si cel mai "ieftin" este la ASTRA..880ron aprox...... problema intervine ca tb sa anunt cu 30 zile inainte ASIROM-u ca nu mai vreau sa fac polita de RCA la ei pentru urmatoarele 6 luni, se poate face si pe un an la ASTRA si costa 2050ron .....
Sfatul il intelegeti singuri! |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Motocicleta apare, Megane-ul Classic apare, Megane-ul II Sedan nu apare.
Idioti! Later edit by Tudor: supararea e de inteles, dar va rog fara semne obscene. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:14 |