Rapid vs. Steaua, Cupa UEFA
![]() ![]() ![]() |
Rapid vs. Steaua, Cupa UEFA
atacs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- -
2005 Renault Megane 2005 1.5 dCI
|
|||
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Steaua!Imi place si Rapidul
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
A daramat visul romanesc: finala steaua vs rapid
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
armata ultraaaassss ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu tot respectul pentru voi fratilor stelisti drumul vostru se opreste aici.
Jucati cu noi in Giulesti unde va rupem, iar pe Stadionul National stiti si voi ca nu dati gol. Priviti partea buna a lucrurilor, cel putin o echipa romaneasca merge in semifinale, o sa puteti sa ne tineti pumnii. FORZA RAPID! flagrapid1923transp5fe1sy0wg.gif |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Fortza Steaua !!!..Oare cu cine tin
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
imi pare al naibii de rau ca ne-am incadrat fix in 14% sanse de a juca impreuna dar n-avem ce face ! au fost 2 seri magice si demult nu m-am mai simtit asa de implinit. as fi vrut sa mearga amandoua mai departe.
asadar daca tot trebuie sa aleg, strig cu bucurie : top top top !!! ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mare pacat ca ne razboim intre noi..... oricum eu sint stelist si urez multa bafta Stelei!!!
FORZA STEAUA! Mereu Campioni |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
Ganditi-va la ... destin !
Daca va castiga , Steaua va juca cel mai probabil cu Midlesbourgh. Probabil ca in semifinala SEVILLA va juca cu Scalche04. Daca trece de echipa Engleza,STEAUA are mari sanse sa joace cu SEVILLA - la SEVILLA - dupa 20 de ani. STEAUA va castiga cupa UEFA in amintirea vremurilor de demult. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
rttt_gia |
![]()
|
Sa speram
This post has been edited by cmandrei: 18 Mar 2006, 23:05 |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Exceptand faptul ca...atunci cand ma mai interesez de "sportul" asta numit fotbal sunt stelist, cred ca va trece Steaua. Desi Rapidul are o echipa cum nu cred c-a mai avut vreodata, se vede de departe diferenta de valoare.
Oricum...indiferent cine se va califica, HAI STEAUA, HAI RAPID |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Indiferent care din cele 2 echipe va pierde imi va parea rau
![]() De tinut tin cu Steaua si cred ca au sanse mai mari sa se califice mai departe dar e pacat de munca celor de la Rapid.Sa elimini Feyenord,Hertha,Hamburg nu e orice. d3m3ntzial eu stiam ca finala Uefa se joaca pe Philips Arena care nu e in Sevilla Pacat ca o echipa romaneasca trebuie sa o elimine pe cealalta. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
steaua pan la moarte
|
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Eu sint neutru, dar din ce-am vazut pina acuma, steaua are o echipa mult mai solida si matura. Cel putin in meciul de la hamburg, rapidul a aratat o aparare complet romantica, (virgula) care nu prea are ce arata la nivelul asta al cupei UEFA. Noroc ca exista un buga, ca altfel ar fi jale.
Asa ca, hai steaua, ca asa avem sanse de o finala. |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Si eu sunt neutru si, desi imi place foarte mult de Razvan Lucescu, Steaua e o echipa mai omogena, cu mai multa experienta in Cupele Europene si, parca, mai agresiva decat Rapid. Cred ca Steaua pleaca cu prima sansa.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Steaua are echipa mai buna, dar Rapid are antrenor mai bun. Sper sa castige Rapid(desi nu tin cu nici una) ca ma enerveaza Olaroiu rau. Cred ca si eu as antrena mai bine ca el...
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
eh, romanul se pricepe intotdeauna la fotbal si la politica.
De ce zici ca antreneaza prost? Pana una-alta, a ajuns cu echipa unde a ajuns... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca el chiar antreneaza prost
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sandman_ |
![]()
|
Lasa ca stie Dinamo sa faca si sa tina de antrenori.
Nu contest ca Protasov sau Zenga au fost antrenori buni, care au imprimat un joc ofensiv, etc... Italia a tot avut jocuri descrise mai sus, cu 1 gol pe meci si nimeni nu i-a contestat antrenorii... De ce? pentru ca au avut rezultatele promise/cerute. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit urmatorul scenariu. Se zice ca ar cadea la pace Copos cu Becali ca una din cele doua echipe sa ajunga in semifinale si cealalta sa ia campionatul. Adica amandoi sa cumpere tot in Divizia A in defavoarea lui Dinamo si, eventual, Poli. Ati auzit si voi de asa ceva?
![]() |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
AEP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 July 05 ![]() |
mda...interesant scenariu...dar Rapid este cam in spate in divizia A.... si acu'... Dinamo si Poli chiar sa stea sa se uite cum pierd puncte? hm....
sau care e concluzia? ca se califica Rapid in UEFA si Steaua ia campionatul? eu il vad doar ca pe o fabulatie... |
--------------------
daewoo
cielo
hatch/99 Renault Laguna 1.9dCi Privilege 2004
|
|
sandman_ |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Fratilor, dupa meciul cu nationalul nu cred ca mai are olaroiu pe cine baga in teren. Desi acum 2 zile pariam pe steaua, cred ca acuma inclin spre rapid. Mai ales daca-l mai prind tot pe arbitrul ala in teren.... Nu-s stelist, da eu cred ca-i dadeam una in barba in timpul meciului.
|
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
cred ca va iesi razboi la meciul asta - parca vad ca ii suspenda uefa pentru razboiul civil care se va isca
|
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
atacs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 19 April 05 ![]() |
Sincer si mie mi-e frica de ce se poate intampla cu suporterii. Eu stau pe undeva pe langa stadionul National si cred ca dupa al doilea meci o sa ma duc sa imi pazesc masina, ca nici numar de B nu am
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- -
2005 Renault Megane 2005 1.5 dCI
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Pai nu rezolvi nimic daca stai linga masina sa o pazesti.
Cum se termina meciul fuga la masina si disparitia din Bucuresti.E mai sigur asa.Una dintre cele doua parti implicate oicum va fi suparata si pusa pe rafuiala. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
pablo |
![]()
|
semit ce-ai zis tu e oarecum adevarat dar acelasi joc il aveau si pe vremea lui Protasov.Sa nu uitam ca Steaua a avut ocazii de gol in toate cele 4 meciuri in care nu a marcat.Sint lipsiti de sansa nimic mai mult.
Cit despre arbitrul din meciul cu Nationalul ... ala ar trebui exclus din arbitraj.Numai el stie ce a fluierat si ce nu. EX:lui Radoi i-a dat galben (corect) pentru intrarea aia urita de la mijlocul terenului dar la o faza identica in careul lui National (talpa la nivelul capului la Iacob) a dat doar corner.Prin minutul 85 la centrul terenului l-a secerat pe Petre Marin impreuna cu fundasul Nationalului de linga el.Dupa mine de rosu. Bine ca nu a patit si el ceva |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragi microbisti,
Se apropie meciurile dintre reprezentantele ROMANIEI in CUPA UEFA, RAPID si STEAUA. Haideti sa lansam impreuna conceptul: FINALA ROMANEASCA A CUPEI UEFA. Ce trebuie sa facem? Sa sensibilizam opinia publica, sa facem din acest meci o sarbatoare a noastra, a romanilor, sa aratam Europei fotbalistice eleganta si solidaritate. Sa facem din acest eveniment un motiv de orgoliu si de mandrie romaneasca. Trimite mesajul tuturor prietenilor tai si in felul asta sa reusim sa atragem atentia mass-media asupra conceptului! FINALA ROMANEASCA A CUPEI UEFA: Evenimentul contine cateva actiuni simple dar cu mare impact: La inceputul celor doua meciuri sa fie intonat imnul national intr-o dovada de solidaritate a intregului stadion, dovedind, fara patima sau conotatii ieftine, ca dincolo de orice, suntem toti romani si suntem mandri de realizarea noastra, 2 echipe in sferturi; Jucatorii celor 2 echipe sa intre pe teren cu tricouri cu Romania peste tricourile de joc Fiecare spectator sa primeasca un stegulet sau sa fie indemnat sa poarte un insemn cu Romania, ca la meciurile nationalei Cele 2 galerii sa scandeze ROMANIA la inceputul meciurilor timp de 1 minut Fotografiile de inceput de meci sa fie facute impreuna ca si cum ar fi o singura echipa Presedintele TRAIAN BASESCU, conducatorii fotbalului romanesc sa vina la ambele meciuri imbracati cu tricouri ale nationalei Daca gasesti ideea interesanta, trimite tuturor prietenilor tai mesajul si contribuie la crearea unui eveniment unic, cu care nu ne vom mai intalni curand! HAI ROMANIA!!! Florin Jianu adVice Group Media PS: am postat aici o initiativa care mi se pare super. din pacate cred ca visam aiurea, mai ales dupa ce am vazut sambata ca au facut javrele rosii... sursa: http://www.advicegroup.ro/finala.html |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
QUOTE(d3m3ntzial @ Mar 17 2006, 11:36 PM) Ganditi-va la ... destin ! Daca va castiga , Steaua va juca cel mai probabil cu Midlesbourgh. Probabil ca in semifinala SEVILLA va juca cu Scalche04. Daca trece de echipa Engleza, STEAUA are mari sanse sa joace cu SEVILLA - la SEVILLA - dupa 20 de ani. STEAUA va castiga cupa UEFA in amintirea vremurilor de demult. Finala cupei UEFA se joaca intr-o singura mansa in Olanda la Einhoven si nu tur-retur. Deci nu are cum sa joaca Steaua sau Rapid la Sevilla. Eu sunt stelist dar nu ma voi supara daca va castiga Rapidul; imi place stilul Rapidului si atmosfera de la club (fara scandaluri,etc). Niculae e scula de jucator!!! |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:00 |