Instabilitate pe drum drept, tinuta de drum ingrozitoare
![]() ![]() ![]() |
Instabilitate pe drum drept, tinuta de drum ingrozitoare
valiusbug |
![]()
|
||
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|||
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
mi se pare de domeniul fanasticului ! imi vine greu sa cred ! poate e o senzatie data de servo nevariabil !
|
--------------------
a
a
a
|
|
valiusbug |
![]()
|
![]() posesor reno Group: Members Posts: 105 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
stiu ca e greu de crezut dar ne intalnim si ti-o dau sa te convingi....
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
La geometrie ai iesit bine zici? sa nu cumva sa se fi deformat puntea spate
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
La puntea spate m-am gandit si eu. Modus-ul de servici a avut axul rotii stanga spate stramb, de la proptitul masinii intr-o bordura si comportamentul masinii era identic cu al masinii tale.
Ca sa nu mai zic pe drum acoperit cu zapada, de la 50 km/h era complet imprevizibila. Cu o geometrie a puntilor ar trebui sa te lamuresti imediat. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
Eu am mers odata cu o Skoda Fabia care avea cauciucurile de iarna montate aiurea. Adica nu respectasera sensurile de rulare si mersesera cu ele asa destul de mult. Pe langa faptul ca se auzea o bataie de parca mai aveai putin si-ti sar rulmentii, era destul de greu s-o tii drept pe strada. Nu stiu daca e chiar ca la tine, dar se poate ca si cauciucurile sa aiba o parte din vina, pe langa alte probleme. Amortizoarele uzate iar iti dau senzatia de balans pe drum...
|
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
valiusbug |
![]()
|
masina nu a fost lovita in bordura, jantele sunt drepte iar cauciucurile sunt noi. in plus, "fenomenul" a aparut brusc, in mers, pe un drum fara gropi. astept vizita in service programata pt azi si revin cu amanunte
|
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Barile de torsiune cum sunt?
De obicei ele se slabesc/rup asa brusc si dintrodata... Masina nu sta vizibil mai inclinata(lateral sau pe spate)? |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu are nimic din ce s-a discutat aici,atunci ce o fi?
Nu exagerezi un pic?Orice masina se mai clatina cand bate vantul. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
valiusbug |
![]()
|
nu exageram nici un pic. se pare insa ca am avut noroc. inainte de vizita in service, am cerut si parerea soferilor de la firma unde lucrez. toti au zis exact ca si voi, ca probabil exagerez. unul singur mi-a spus ca a avut o problema similara la un fiat si cauza a fost... un tampon de motor. la prezentarea in service, dupa verificarea directiei si suspensiei mecanicii m-au privit cu compatimire si au zis ca exagerez si ca nu poate fi de la tamponul de motor
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba ca un tampon de motor sa-ti dea senzatia de instabilitate pe drum drept mi se pare cam greu de digerat. Nu ma pot gandi decit la bucsile bara stabilizatoare si bucsa de teflon din caseta de directie. Parerea mea
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Eu as da vina pe cauciucuri MAI ALES ca-s noi, or avea un defect de fabricatie...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
valiusbug |
![]()
|
pt alx - cauciucurile sunt noi si au fost echilibrate si verificate si nu au nici o problema. pt razvici - tot ce tine de directie suspensie, etc fusese verificat si schimbat amortizoare si bucsi punte spate. oricum chiar daca e greu de digerat explicatia, instabilitatea a disparut dupa schimbarea acelui tampon...
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Eu unul am senzatia asta de instabilitate de cate ori trec de pe ford (cu servo hidraulica, mai tare) pe reno. Din cauza supraasistarii directiei (care pe mine ma enerveaza, dar pe nevasta-mea o fericeste) trebuie mai mare atentie la manevrarea volanului.
Poate ai avut ceva defect la servo si abia acum functioneaza 100% si de aici senzatia. E o idee, doar... |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai fratilor...n-a zis omul ca dupa ce-a schimbat tamponul ala i-a disparut senzatia?
Ce-aveti cu el? ![]() Si mie mi se pare ciudat comportamentul dar, asta e. S-a rezolvat....nu mai face. Lasati-i bucsele si cauciucurile in pace ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Intr-adevar, senzatia e groaznica cand ai un tampon de motor dus si poate sa duca la sitiatii din astea, mai ales daca masina este mai usoara, cum e cazul Clio-ului.
Eu la 21 am patit la fel, cand plecam de pe loc parca se ridica masina pe rotile din spate, iar in curbe nu era prea fericita...Si e totusi o masina mai mare si mai grea decat Clio. |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
valiusbug |
![]()
|
merci b06
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
1,4 8v 2000
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oFF topic: la mine la megane (2004) a inceput sa traga stanga cam evident...nu e o senzatie..am umflat cauciucurile la presiunea ideala..nu dau in gropi..de la ce ar putea sa fie?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
tampoanele de la motor si respectiv bieleta cv nu au cum fizic sa iti influenteze stabilitatea la viteze mari sau mici ! troscaie bubuie face ca toti dracii da cu stabilitatea nu are de-a face ! numai daca toate cele 3 sunt rupte poti sa zici ca se misca motorul dintr-o parte in alta la viraje mai tari si iti da aceeasi senzatie cu vanul lateral ! dar cum la tine numia unul era rupt si cum la toate masinile tampoanele sunt astfel concepute incat sa stea si rupte mie mi se pare imposibil ! bine ca ai rezolvat dar eu asa ceva nu am mai vazut auzit etc !
|
--------------------
a
a
a
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
la viteze mari - zgomot motor acceptabil
dupa 130km/h >> mi e cam frica - nu mai simt masina prea controlabila ...asa ca ma bucur doar de consum, daca de performante nu |
--------------------
renault
clio
- B - xx -xxx
1.5 65cp 2005 clio 1.5dci 65cp
|
|
aero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 25 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce componente au fost schimbate la autoturism, de fenomenul este inca activ?
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:13 |