Zgomot ceasuri de bord
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ceasuri de bord
cata70 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|||
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
la a mea face doar turometrul
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
S-or fi dezmortit piticii din bord ! Pana acum le-a fost frig si au stat la adapost, dar acum au inceput sa umble.
N-o fi pompa de carburant care se amorseaza? |
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
cata70 |
![]()
|
Sigur nu se aude de la pompa electrica...asa cum am spus,ca niste rotite in miscare,odata cu activarea/''ridicarea ''celor doua indic.precum si dupa ce iei contactul si ''coboara''
|
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
3xtreme |
![]()
|
Fraier incepator Group: Members Posts: 100 Joined: 31 January 06 ![]() |
Asa se auzea la mine la supernova, cand puneam contactul. Si coincidea cu ridicarea indicatoarelor... Si m-am dus la service si mi-au aratat aia. Adica au pus ei contactul si eu am ascultat de afara si... aveau dreptate. Asta nu inseamna ca si la tine e la fel, am vrut doar sa-ti dau o parere despre ce-am patit eu similar. Bafta cu piticii din bord atunci !
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme dCi 65 CP/Scenic II 1.5 dCi 85 CP
2004 / 2007 Clio II bicorp Extreme 2004, 1.5 dci 65 cp
|
|
cata70 |
![]()
|
Se aude doar de la indicatorul temp.(cand e rece ,deci nu se ridica, nu se aude)La service mi-au spus ca e in regula iar zgomotul se aude deoarece s-a ''intins''o rezitenta(nu stiu cum vine asta...)
3xtreme,oricum iti multumesc ! |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
aia de la service iti zic orice sa scape de tine, mai ales cand esti in garantie
|
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Atat timp cat acul indicator al temperaturii lucreaza corect...poti doar sa rogi zgomotul sa plece
![]() Am sa ascult si eu atent la punerea contactului cu motorul cald, cand se va ridica acul daca emite vreun zgomot. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am si eu o intrebare, la voi se aude vreun zgomot dupa ce luati contactul? Astazi am sesizat un "clantanit" dupa ce iau contactul. De la ce poate fi? clantanitul este scurt si se aude doar cand iau contactul ( iau contactul acele se lasa in jos, se aude acel zgomot si acele din bord se mai ridica putin)
|
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Asa face de cand o am ... si parca imediat dupa ce am oprit "se aseaza ceasurile de bord"
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
da acel zgomot se aude atunci cand "se aseaza ceasurile de bord", multumesc de raspuns cmandrei
|
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 14:08 |