casti audio
![]() ![]() ![]() |
casti audio
coocky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|||
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
nu stiu de unde poti lua la noi (ar trebui sa se gaseasca pe undeva), B&W. Vezi oferta lor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
am vazut nu demult intr-un catalog UltraPro un sistem de casti 5.1 cu subwoofer separat. spuneau ca are cate 3 difuzoare pe fiecare parte plus inca unul special pentru vibratii. nu-l mai vad in oferta lor pe site dar am gasit ceva aici. ai si caracteristicile lor in partea de jos
![]() pretul era in jur de 60e fara TVA daca nu ma insel. o alternativa mai accesibila ar fi asta, cu controlul volumului si al vibratiilor. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Dute la magazinul Muzica si cauta ca sunt staduri unde gasesti produse Sennheiser.
Un coleg si-a luat de aici http://www.video-s.ro/ |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
@eminescu0
Mersi, singura chestie este ca nu prea am auzit multe despre sisteme audio TEAC..., par mult prea mult niste casti multimedia, si nu am incredere in profunzimea sunetului... @Alex04 am fost la ei, am un coleg de birou care si-a luat acum exact aceeasi chestie, am si eu o pereche de sennheiser 447, stiu ce pot castile lor si sunt incantat, dar in acelasi timp un sistme altec lansing imi incanta urechile acasa cu un sunet bestial... de aceea sunt curios sa fac o comparatie cu castile de la altec lansing... sau daca cineva are si a putut face comparatie... This post has been edited by cmandrei: 27 Feb 2006, 13:21 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 18:48 |