Hyundai se va fabrica in Cehia, apare un concurent serios pentru Logan
![]() ![]() ![]() |
Hyundai se va fabrica in Cehia, apare un concurent serios pentru Logan
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
ar fi extraordinar. cei de la Hyundai fac masini bune si ieftine. taxele ne omorau pana acuma...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate,nu stiu ce draq avem dar ne ocolesc producatorii de auto de m-au spart!
Oare se cere o spaga prea mare de la guvern? ![]() Ce au cehii in plus fata de noi, corcituri jegoase! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce scria mai sus, ei cauta o zona defavorizata, pt. scutiri de taxe din partea statului, subventii pt creearea de locuri de munca etc!
Este si asta o strategie! Fabrica noastra de la Craiova, mi se pare ca e a coreenilor, si acestia cer o suma exorbitanta de bani pe ea! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce nu e toata Romania o zona defavorizata?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca atunci cand Renault a investit la Dacia a primit exclusivitate pe o perioada destul de mare, asa ca nu cred ca vom vedea curand alt fabricant in Romania.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Solon |
![]()
|
Poate am fi avut o sansa avand in vedere ca daewoo-coreeni hyunda-coreeni.Puteau sa faca o intelegere!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hebron |
![]()
|
Renault a dat spaga mai mare ca sa nu vina altii mai buni si mai corecti(poate). Asta e...in loc de Hyundai sau Skoda sau Seat sau ...., ne-am ales cu Logan
![]() Mana de lucru ieftina...ce mai ....paradis |
--------------------
clio
symbol
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
sa zicem ca ai dreptate... dar cu fabrica de la Craiova??? De ce nu a cumparat-o nimeni?? (cu spaga sau fara)
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am in fata revista "Autoturism" numarul din decembrie 1997: pe coperta 2 hyundai-uri accent si un mare titlu "Hyundai si Dacia merg impreuna"
...asta e! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
hebron |
![]()
|
Sunt curios ce modele o sa faca in Cehia...si apropos, sper sa nu fiu off-topic, am citit tot azi ca Logan Hatchback nu se va fabrica in Romania-"tara berlinelor"(ziceau ei)...
Fabrica de la Craiova am inteles ca se lasa scump si toti potentialii investitori au .... plecat. |
--------------------
clio
symbol
|
Solon |
![]()
|
Intrebare:daca se fabrica hyundai acolo si nu o sa mai aiba taxe,dar daca se fabrica Getz sa zic,taxele pentru Tucson raman la fel de mari sau se scot taxele pentru toate modelele?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MeganeCC |
![]()
|
Taxele se scot doar pt modelul fabricat in UE!!!
Adica, Tucson cum zici tu o sa aibe taxe vamale! Si Mercedesul de ex, daca face vreo masina in State, si o comercializeaza in Europa o sa platesti taxe vamale! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Solon |
![]()
|
Deci m-am bucurat degeaba!
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ar fi super , cit despre fabrica de la Craiova zilele acestea am citit in Jurnalul ca ministrul ec. si comertului pleaca in Coreea sa negocieze preluarea actiunilor de 51% pe care le detine Daewoo si daca reuseste rascumpararea uzina va fii privatizata.Si eu sper sa nu o ia tot Renault,nu ar fi bine sa aiba monopol.A fost tare aia cu "spaga".
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
hebron |
![]()
|
http://www.masini.ro/stiri-detalii,2262,1,...-la-Craiova.htm
Am zis asta cu "spaga" inainte sa citesc asta. Asa ca se pare ca Reno se infige bine la noi...Ar fi fost bine sa vina si altii sa fie concurenta. |
--------------------
clio
symbol
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:52 |