iluminare bord r5
![]() ![]() ![]() |
iluminare bord r5
bumbus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Super5
- B 09 LYK
1985 c2j 1400 cmc, 71 hp
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
pozitii mai ai ?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
Nu cred sa fie de la intrerupatorul pozitiilor(dar nici posibilitatea asta nu se poate exclude). Pur si simplu s-a ars becul. E o treaba de 10 minute la electrician, dar nu recomand pe vreme rece pentru ca se rup clemele de plastic care tin panoul "parasolar" de deasupra bordului. (au fost mai multe modele de bord la R5, la mine dai jos cu grija "parasolara" din care face patre si cadrul plansei de bord, iar la cele doua margini (la stanga de kilometraj si la dreapta de martori) sunt doua dispozitive de fixare din metal, pe care le poti "dezactiva" cu o surubelnita plata si multa rabdare. Bafta
P.S. cred ca R5 Campus-ul are bord de R5 Five, intalnit si la Reno Express, nu stiu la celelalte cum e. This post has been edited by tomi87: 18 Feb 2006, 17:37 |
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
yknot |
![]()
|
![]() just turbo Group: Members Posts: 226 Joined: 29 September 04 From: Braila ![]() |
la modelele cu turometru sunt cam 5 becuri pt iluminare
|
--------------------
volvo
480 turbo
1990 ex. owner r5 GTT
|
|
tomi87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 25 October 05 From: Tg Mures ![]() |
In cazul asta e mai putin probabil sa fie becul (cu exceptia cazului in care acum s-a ars ultimul bec care mai functiona). E alta treaba cum sunt conectate becurile, eu la asta nu ma pricep; teoretic ar trebui sa fie legate paralel (asa se zice?) ca daca unul se arde, restul sa poata functiona.
Trebuie facuta o investigatie in bord, alta idee nu am.. This post has been edited by tomi87: 20 Feb 2006, 17:42 |
--------------------
Nissan
Micra K13
2011, 1.2 Acenta ex Renault 5 Campus, 1108 cmc (C1E), 33kW, 1988;
|
|
bumbus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pozitiile pe dreapta spate fata merg, cele de pe stanga nu
toti martorii se aprind in bord, semnalul merge, frana merge |
--------------------
Renault
Super5
- B 09 LYK
1985 c2j 1400 cmc, 71 hp
|
|
bumbus |
![]()
|
sigurantele le-am schimbat pe toate....... recomandati-mi un electrician bun.... thx
|
--------------------
Renault
Super5
- B 09 LYK
1985 c2j 1400 cmc, 71 hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 01:11 |