70km/h - viteza in localitatile de pe DN1, Bucuresti - Brasov
![]() ![]() ![]() |
70km/h - viteza in localitatile de pe DN1, Bucuresti - Brasov
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E bine ca eu am plecat la munte pe 5 si dupa ce am murit de pliciseala pe drum acum aflu asta!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adi_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 21 June 05 ![]() |
Am si eu o nelamurire,legata de viteza maxima intre localitati pe DN1,este 90km/h sau 100km/h
|
--------------------
renault
clio
2005 1.4 16v Clio bicorp extreme 1.4 16v 2005
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
100 ca pe orice drum european..
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
hai inca 10 de la mine ca n-o fi foc
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci nu mai e asa negru...
max. 80 in localitate si 110 in afara... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Cand era limita de 50 in localitate nu era bine si ziceati ca mergeti cu 60. Acum s-a marit limita la 70 si tot nu e bine, voi tot vreti sa muscati din cascaval (cu 80). Totdeauna trebuie sa "furati" voi, sa fiti mai "smecheri", nu-i asa? Chiar nu va puteti abtine?
Nici daca ar fi limita de 100 in localitate nu v-ar ajunge si ati merge si acolo cu 110. De aia n-are ursul coada... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
- PH10RXB I love my car!!!
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema cu dn1 in conceptia mea s-a cam rezolvat... adica sa fim seriosi 70km/h in localitati e bine chiar daca sunt 2 benzi, nu stii cum poate sa-ti sara un copil sau caine de pe margine drumului!! In schimb ar putea mari limita de viteza pe portiunea Ploiesti Campina (Branesti) acolo intr-adevar e o portiune pe care se poate merge cu o viteza in conditii de sigurante de 120km/h!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
@Floppy
tu chiar ai mers tot timpul legal ? hai recunoaste ! nu e vorba neaparat de 80 ci putin peste 70. This post has been edited by cmandrei: 16 Mar 2006, 16:35 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e vorba ca a mers tot timpul legal ca iti mai scapa piciorul pe pedala,amortesti.
Dar voi din prima negociati viteza! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
coocky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 August 04 From: Timisoara ![]() |
vorba aia: de partea gresita a liniutei de 70kph
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA |
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
Una e sa mai sari un pic limita, cand depasesti sau nu stiu ce altceva, si alte e sa fii nesimtit si sa mergi tot timpul peste limita, ca esti tu smecher si restul fraieri. Cum am zis, la astia nu le-ar ajunge nici 100 km/h in localitati, tot ar trebui sa "fure" ei putin ca sa arate ca sunt smecheri.
De acord ca si prin alte parti sunt smecheri din astia, dar in procent mic, 10-20%. La noi e exact pe dos, 80-90% se cred smecheri si trebuie sa arate la toata lumea ce masini au ei si cu ce viteze merg ei ca sa fenteze radarul/politia/legea, etc. De aia e tara asta asa cum e... |
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai se mai ciupeste...pe drum european pana in 110 mai ales E85, dar cel mai important, sa dea cu piatra ala care nu sare de 50 in localitate(acolo unde nu e reglementat mai mult).Eu unul nu pot sa o tin la 50 fix
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Mai e si abaterea vitezometrului.....ca doar nimeni din cei care zic ca merg cu 80 in localitate si 110 afara...merg chiar cu atat. (Apropos...si eu fac la fel). De exemplu, eram cu nissanul pe kisselef, unde e "radarul" ala fix. Vitezometrul meu imi arata 82, ala imi arata 76...si tind sa-l cred pe ala...
Pastrand diferenta, pe DN1 am mers pe cruise control cu 78 ceea ce s-ar traduce cu un 72 in realitate....Pai...daca tot am limita de 70...sa merg cu ea si nu cu 6x.....N-am dreptate? |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
Floppy |
![]()
|
Pai, cum spui tu, daca limita e 70, mergi cu 70, nu cu 72, nu cu 78, etc. Abaterea vitezometrului... e a lui si e relativa, neliniara.
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
2005 Extreme
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
70 este viteza maxima, si cu asta basta. Intr-adevar cand trebuie sa depasesti sau faze similare, da, dar cum a zis si floppy 90% sunt smecheri, restul nu conteaza.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Fost in weekend la munte si am constatar ca majoritatea circula regulamentar, mai erau unii care fortau peste 70 km/h dar putini, mai enervante au fost flashurile unor nesimtiti; cand tu mergi cu 70 in localitate in dreapta ta e o Solenta cu radar mobil si in spate unu care n-are rabdare si da flashuri sa te dai la o parte.
Oricum pt cine face drumul atat de des incat sa invete camerele de luat vederi depasirea limitei de viteza nu este o problema. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
div |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 13 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu in locul tau m-as fi dat imediat la o parte, sa-l ia radarul, mama lui de nesimtit...
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008 Dynamique 2.0 dci 150CP
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma incadrez la nesimtiti, dar nu dau flash-uri aiurea
![]() DN1 Comarnic - Bucuresti Baneasa, sambata ora 17-18 fix o ora. 60km/h in dreptul radarelor, 90-100 in localitate, 150 in afara. Trebuia sa ajung la o nunta. Cat despre chestia cu radaru' mobil, mi s-a intamplat fix acum 3 saptamani. Era cat p'aci sa depasesc o Solenza cu radar. Am tras o frana fix in dreptul ei. Dar avea radarul oprit. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Persoanele de fata se exclud
![]() Dar de ce 60 in dreptul camerelor??? eu imi "testez" vitezometrul zilnic pe Kisselef si la aprox. 70km/h in bord "radarul imi ara 60-62. Saptamana trecuta eram si eu in "intarziere" prin Otopeni si dupa o frana de urgenta la cam 80 km/h pe mazga (traiasca Nokian de iarna) ca sa fac loc unor pietoni grabiti lansati muncitoreste pe trecerea de pietoni, deh e dreptul lor si nu-l contest, am zis ca nu se merita pt 2-3 minute care le castig. |
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
Ca sa compensez restu'
![]() Pentru ca m-am obisnuit sa franez la 60 dinainte de noua reglementare. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
@cornel_t:
Am observat si eu o neconcordanta intre viteza din bord si cea afisata pe panoul de pe Kisselef. Banuiesc insa ca iti calculeaza viteza cand esti mai departe de el si de aceea poate cand treci prin dreptul lui el iti arata cat aveai mai inainte. Sa incerci sa faci un test: mergi constant cu 50 km/h sa zicem din momentul trecerii de la trecerea de pietoni si pana in dreptul lui sa vezi. |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Solon |
![]()
|
Oricum vitezometrul are abatere,nu arata real cat ai.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
oricum ati da-o e muuuult mai bine cu 70 limita - si indiferent ce zic unii mai "politically correct" mers cu acul sub 80 in sate si 109 in afara e rezonabil
dar atentie ca in posada si inca un sat (nu imi aduc aminte acum) e tot 50 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
timisul de jos parca (sau de sus?)... acolo si in posada au pus limita la 50 din cauza "geometriei drumului"...
![]() This post has been edited by cmandrei: 22 Feb 2006, 14:24 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
QUOTE(cornel_t @ Feb 21 2006, 08:09 PM) Dar de ce 60 in dreptul camerelor??? eu imi "testez" vitezometrul zilnic pe Kisselef si la aprox. 70km/h in bord "radarul imi ara 60-62. Cornele, vezi ca nu te uiti cand trebuie la vitezometru. Uita-te pe asfalt si vei vedea doua dungi paralele, mai inchise la culoare,cam cu vreo 100m inainte (zic eu). Cand ai trecut de a doua dunga, compara cele doua viteze. Eu am testat si aveam 60 si pe vitezometru si pe monitor, de 2 ori la rand. Important e sa stii exact locatia unde iti determina viteza. |
--------------------
Renault Megane
Sedane
|
cornel_t |
![]()
|
Eu zic ca merg constant pe acea portiune, repet si azi testul cu viteza mai mica sa vedem ce iese, o sa incerc cu un 60 constant, sper sa pot
![]() |
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40166&p=77607
Chiar nu as vrea sa scriu aiurea in acel topic . Insa aici pot sustine ca supreavegherea video este benefica, chiar si daca se intampla sa cotizam la buget pt. 10 Km/h in plus. Am fost de vreo 5-6 ori dupa ce s-au montat camerele si pot sa trag concluzia ca pe dn 1 sunt sanse mici sa se intample un accident ca cel in care si-a pierdut viata Laura Stoica. |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ba eu zic ca sunt mai mari....o limitare de vitzeza si un stres permanent ..aoleu ma ia...te va conduce la somn sigur....nu cred ca aceste camere au si vr-un ecran cu gagici goale sau ceva care sa iti mai atraga atentia din cand in cand!
am citit un articol din anglia, care se ref tot la un drum pe care politia britanica pusese, cu maxima mandrie n camere...si dupa un an doi s-a tras linie....la inceput s-a redus nr de accidente drastic...dar pe termen mediu-lung...au fost mai multe, ba adormea lumea, ba accelerau ca dementzii intre camere |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
rezultatul la noi (asa mi s-a parut in ultimile drunuri) e ca oamenii accelereaza ca dementii intre sate...
|
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:30 |