Idei de cadouri, pentru doamne si domnisoare !
![]() ![]() ![]() |
Idei de cadouri, pentru doamne si domnisoare !
eminescu0 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|||
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Valentine's Day iti recomand sa mergi pe Magheru, anual inainte de 14 februarie este targ de cadouri... pe moment am uitat cum se cheama locul dar iti spun cand imi amintesc. Oricum, gasesti acolo tot ce vrei, de la chestii nebunatice
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
florile = za best
![]() disponibile la orice ora din zi si mai ales din noapte ![]() benzinariile = alt lucru bun (au bomboane si tot felul de alte tampenii, iar la Agip-uri au stand de cosmetice ![]() in afara de un desen cu o casa si un soare nu am ce face/fabrica singur ![]() iti/va urez succes si in acest sezon |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu mai recomand Sala Dalles ca in fiecare an au aceleasi chestii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
... cred ca Sala Dalles este locul de care ti-am spus mai sus. Thanks semit...
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
un tanga ceva, rosu, ca tot e ziua indragostitilor.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
un parfum ...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
saruri&uleiuri de baie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Un plin de benzina la Matiz!
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu parfumul, lenjeria.. da' de animale de plus.. n-a zis nimeni nimic
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
bai, tu te mai intalnesti inca cu minore???? :-D
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
offtopic alexv !
ai warn |
--------------------
a
a
a
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
QUOTE(SorinV @ Feb 1 2006, 07:54 PM) ![]() ![]() hai ma baieti, chiar nu se poate mai mult ![]() ![]() ![]() am incredere ca aveti si idei mai speciale, doar nu sunteti egoisti sa le tineti pentru voi ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
du-o la Burj Al Arab
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
daciaclub-diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 17 Joined: 2 November 05 ![]() |
ce urat cu sala Dalles si mai ales cu Bavaria. bleah
|
--------------------
renault
megane II
2005 1.6 16V Renault Megane IIcc, 1.6 16V
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.906 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Da' ce e Bavaria? In afara de land-ul german, of course...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
daciaclub-diana |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane II
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.906 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ah, de aia nu auzisem de el...si de ce e asa urat? Ce se gaseste pe acolo?
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
daciaclub-diana |
![]()
|
QUOTE(b06fcn @ Feb 2 2006, 01:42 AM) foarte mult fum, lume de foarte proasta calitate etc. am fost decat de 2x la ziua unor colegi (care nu stiu cum au gasit de cuviinta sa-si serbeze ziua intr-un asemenea loc) si nu am rezistat mai mult de juma de ora. INFECT This post has been edited by Diana: 2 Feb 2006, 01:46 |
--------------------
renault
megane II
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
beeey.. alex.. pe langa un parfum interesant.. merge si o dihanie de plus..
si chiar nu stiu sa conteze varsta asa mult pt un cadou.. nu k n-ai sti ca nu ies cu minore.. ![]() a, si de acord cu diana.. bavaria ![]() This post has been edited by claus: 2 Feb 2006, 02:24 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Incercati Automobile Bavaria
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
daca merge parfumul,uitati-va pe bursa ca am eu ceva acolo
![]() As mai zice ca de Sf Valentin ar merge o excursie la Poiana Brasov.Faceti nebunii pe partie si apoi seara in pat ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai incredere ca nu incepe sa caute alti asemanatori, poti sa-i faci cadou un bilet sau doua (ca sa mearga insotita de prietena ei cea mai buna) la un spectacol de streaptease masculin. Sa-si mai bucure si ea ochii cu ceva strain! Putine femei cred ca ar refuza deorece e ceva exotic pt. ele si acasa nu prea au parte de demonstratii de acest gen. Tu nu cred ca ai sanse sa intri cu ea pt. ca majoritatea cluburilor permit accesul doar damelor pt. astfel de show-uri.
This post has been edited by siporazvan: 2 Feb 2006, 10:51 |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(siporazvan @ Feb 2 2006, 10:49 AM) Daca ai incredere ca nu incepe sa caute alti asemanatori, poti sa-i faci cadou un bilet sau doua (ca sa mearga insotita de prietena ei cea mai buna) la un spectacol de streaptease masculin. Sa-si mai bucure si ea ochii cu ceva strain! Putine femei cred ca ar refuza deorece e ceva exotic pt. ele si acasa nu prea au parte de demonstratii de acest gen. Tu nu cred ca ai sanse sa intri cu ea pt. ca majoritatea cluburilor permit accesul doar damelor pt. astfel de show-uri. cea mai buna idee din tot topicul! Problema e ca sunt 3 zile diferite (sf valentin, 1 martie, 8 martie) si sa nu mai zic ca prietena mea e nascuta pe 2 martie! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
buna indeea cu poiana brasov
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
semit |
![]()
|
cel mai bun cadou esti tu daca , chiar tine la tine, daca e "atarnatoare" merita sa stea in casa
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Traditionala frezie, ca garoafa e prea ieftina si nu da bine. Pentru obligatii recomand cu caldura jerbera caci are putere de acoperire mare cu 3 flori si 2 frunze de feriga iese ditamai buchetul.
Pentru 8 martie cumpar o cutie mare de bomboane de ciocolata, si merg din birou in birou si te scoti relativ ieftin. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
eu propun sa ne zica fetele dupa forum ce-si doresc!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
Floppy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 28 September 05 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 dCi
- PH10RXB
2005 Extreme I love my car!!!
|
|
daciaclub-diana |
![]()
|
QUOTE(st0rm3ru @ Feb 2 2006, 01:04 PM) un buchet de flori si o sincera declaratie de dragoste, DAR SINCERA. incercati macar sa va uitati in ochii ei, stiu ca e greu dar nu imposibil. daca aveti posibilitati materiale: un parfum, un set de lenjerie, o pereche de pantofi (neaparat scumpi), o geanta din piele de crocodil, un costum de baie, o bluza decoltata. ceva care sa ii puna in valoare calitatiile, pantofii daca are picioare frumoase, bluza pt cele cu sani frumosi, costumul de baie pt cele cu corp marfa. am uitat de bijuterii!!! This post has been edited by Diana: 2 Feb 2006, 13:26 |
--------------------
renault
megane II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:52 |