Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Furtun AC fisurat ...

Gilbert
post 31 Jan 2006, 14:38
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Profit de primul meu post aici pentru a saluta toti membrii Reno.ro si a le dori multi kilometri fara "bucurii".

Am un Clio bicorp 2002, 1.4 / 98 CP cu probleme: din cauza desprinderii partiale, deflectorul de aer pe dreapta fata (jos, intre proiectorul dreapta si radiator) apasa, la viteze mai mari, pe un furtun de AC care la randul lui s-a atins de dulii/curea pana s-a fisurat. Problema e ca schimbarea acestui furtun la service costa mai mult decat zic eu ca merita; in consecinta, caut sa cumpar respectivul furtun fie de la dezmembrari, fie unul nou care sa nu fie original dar sa se potriveasca.

In alta dezordine de idei, am un far dreapta de la acelasi Clio disponibil fie la vanzare fie pentru schimb cu furtunul respectiv plus diferenta - chestii total negociabile.

Cum as putea rezolva problema? Gasesc un asemenea furtun prin Bucuresti si unde anume?

MULTUMESC!

--------------------
R Clio bicorp 2002 1.4 98CP
Clio bicorp 1.4 / 98CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 31 Jan 2006, 14:47
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Salutare Gilbert si bine ai venit ...

Anunturile de Cumparare/Vanzare se fac la Bursa dupa niste reguli

Topic cu si despre piese auto pentru Clio poti gasi foarte multe daca utilizezi functia search
Acest topic -> http://www.reno.ro/index.php?showtopic=43441 <- este doar unul dintre exemple ...

Acestea fiind scrise iti urez bafta la reparatii "cat mai putine" ...

P.S. ti-am modificat putin titlul postului

P.S. sa iti completezi si tu semnatura rogu-te si daca poti face si niste poze tubului fisurat cred ca pe multi i-ar interesa ... oare nu se poate "suda"/"carpi" cumva ? nu ma pricep prea bine dar intreb si eu

P.S. sa nu consideri acest post ca rautacios sau dur la adresa ta ... doar ca no' e bine sa citesti putin inainte una alta ... regulament

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Gilbert
post 31 Jan 2006, 19:23
Post #3

Membru incepator

Group: Members

Andrei,

Nu-i nici o problema, postul tau nu e rautacios, nici dur, ba chiar esti un moderator amabil. Multumesc pentru indicarea topicului referitor la importatori/distribuitori alternativi.
In ceea ce priveste bursa, ai dreptate, n-o vazusem. Insa referitor la "search", stiu indemnul de a cauta inainte de a posta, dar am tot cautat dupa cuvinte ca: "furtun", "ac", "dezmembrari", "sertizat" si mi-a returnat enspe mii de rezultate fara relevanta pentru mine. Abia dupa un timp de citit alte "balarii" m-am apucat de postat.
In fine, inversand putin rolurile (sorry, no offence smile.gif ) as putea spune ca forumul ar putea sa fie (mult) mai organizat. Adica in nici un caz nu poti pune toate topicurile referitoare la o gama intreaga de modele - topicuri despre impresii, preturi, sfaturi, performante, consumuri, probleme, comparatii, piese, service etc. etc. - in aceeasi oala, la "Generalitati".

Si ca sa tinem isonul numelui sugubat al domeniului, revenon a no muton: am pus aici doua pozne cu furtunul buclucas, poate il recunoaste cineva si ma poate ajuta. Oricum, aveti grija cu bara fata si deflectoarele respective, ca se poate intampla si o boacana ca asta.
Inca o data, multumesc!

modDSC00152.JPG ( Size: 233.75k ) Number of downloads: 111
modDSC00153.JPG ( Size: 327.92k ) Number of downloads: 127

--------------------
R Clio bicorp 2002 1.4 98CP
Clio bicorp 1.4 / 98CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 01:21
Dacia