Cumparare machete Reno in grup, pentru o eventuala reducere
![]() ![]() ![]() |
Cumparare machete Reno in grup, pentru o eventuala reducere
EL_BGD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parca la mine e ceva mai ieftin ca la autoart
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]()
|
|
![]() *** Big Daddy *** Group: Members Posts: 755 Joined: 5 February 05 From: ...pe aici, pe dincolo, pe peste tot... ![]() |
Pai da, dar tu nu ai toate modelele pe care le vor membri forumului.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005-dCi/80cp Clio Bicorp Dynamique 1,5dCi/80CP, Bleu Odissee, Full Options (15.06.05)
VW Polo 1,4 TDI PD/105CP, Attractive, chiptuning by TCM Turbo (24.10.05) |
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
la norev am gasit si ceva nou. Megane 2 HB si sedan:
http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_ar...ramme&ech=1/43e si sedan: http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_ar...beige&ech=1/43e Ar trebui vorbit cu cei de la autoart sa vedem la ce pret le aduc. eu unu vreau un HB si un sedan |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(semit @ Jan 16 2006, 11:41 AM) eu spun sa ii rugam pe domnii de la autoart sa aduca doar reperele cerute de noi de la Norev. Nu spun sa luam din modelele de pe stoc, sau existente pe site de la alti producatori. Desi cred ca am inteles eu ceva gresit ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(EL_BGD @ Jan 16 2006, 11:20 AM) Exista de la modele foarte vechi pana la modele foarte noi si chiar si concepte. (nu am vazut nici un Megane1 si nici un M2 bicorp si estate la o prima privire). Pentru doritori, in loc de M2 bicorp pot comanda Trophy-ul ![]() http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_ar...02004&ech=1/43e Ar mai fi asta: http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_ar...ramme&ech=1/43e Nu au Renault Clio Symbol. ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
EL_BGD |
![]()
|
nu m-am uitat foarte atent, dar cred ca dupa ce vedem cam cine ce vrea putem sa le dam un mail sa ne confirme daca au modelele. Din pacate, e posibil sa nu aibe symbol, totusi, intre timp poate mai apar alte firme, si ii rugam pe cei de la Autoart sa ia legatura, e in interesul lor sa-si diversifice ofertele, nu ?
![]() ![]() ![]() inca o data, subliniez faptul ca Autoart ar actiona ca un curier in cazul de fata, si nici nu vreau sa fac nici o reclama sau sa sustin in vre-un fel firma.....ei se dau rotunzi ca le aduc pe toate. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
renonino |
![]()
|
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
pai atunci cum facem? Vreau si eu bicorpul. Pe cine trebuie sa contactez
|
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|
EL_BGD |
![]()
|
pai vedem aici cine ce vrea si intr-un final, tragem linie si trimitem un mail ........
Ar mai fi Eligor unde exista Megane 2 bicorp in 5 usi si estate, (+ altele) si acestia , nu stiu ce nume are firma, dar se pare ca sunt mai multi fabricanti de machete modele Renault, destul de reusite calitativ. La cei din urma se mai gasesc estate-uri, clio "in 3 usi" , R5, clio v6, safrane, scenic-ul vechi, RX4, etc. |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau un sedan.Pe mine puneti-ma la socoteala.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
@all
Am primit oferta de la autoart pentru Renault Megane 2 Sedan la pretul de 170 RON. Se poate aduce pe comanda de la NOREV. Am facut o intrebare la ei si despre celalalt producator ELIGOR pentru cei interesati de Clio, Megane Estate, Megane HB precum si discountul acordat daca facem comanda consistenta. Astept oferta. Oricum preturile machetelor de la NOREV si ELIGOR variaza intre 27 si 33 Euro fara transport. Daca adaug transport 15-20%, taxe vamale 0%, comision vamal 0,25%, TVA 19% iese un pret de ~ 48 Euro = ~ 174 RON deci iesim la oferta autoart. Attached thumbnail(s) meg2.jpg ( Size: 48.92k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
EL_BGD |
![]()
|
se pare ca in functie de producator, pretul poate fi mai mic; sau chiar m-am inselat in privinta celor ~30 de euro si pot fi 20. Oricum, eu spun sa facem o lista cu cine ce vrea, care sa fie perpetuata cu copy/paste, si sa se specifice firma, modelul/codul.
In alta ordine de idei, dil a inaintat un mail catre AUTOart sa intrebe daca aduc de la Norev machete la scara 1/43 (cum sunt acestea) si a primit un raspuns negativ (nu aduc decat machete 1/18). Eu sunt de parere ca daca tot aduc machete de la Norev, pot aduce si modelele la scara 1/43 in baza unei comenzi ferme si semnificative cantitativ. (alt motiv in afara de rentabilitate nu vad). Eu spun ca cel mai bine, cand se va da un mail, sa fie unul cert. Pana atunci, link-urile sunt urmatoarele: Eligor Armand Modelcars (mai multe firme) Norev cine doreste ceva, se uita si noteaza, dupa exemplul urmator 1. Solon - Renault Megane 4 portes beige, scara 1/43, cod: 517630, Norev adica datele despre modelul precis dorit dupa cum se vad aici Nu vreau sa grabesc pe nimeni, dar vad ca lumea deja ma cauta pe mine si nu doresc sa se inteleaga ca ar fi o actiune proprie sau ceva .... Facem mai intai lista cu doritori si apoi cineva se ocupa. Propun de asemenea si un termen de incheiere al inscrierilor de ..... 27 februarie. Dupa aceasta data se va inainta un mail catre Autoart cu numarul de machete dorit si firmele agreate. Atunci vom sti mai bine ce se poate aduce sau nu. Sunt de parere ca suntem mai bine luati in seama daca avem o comanda mai mare decat sa ceara fiecare cate o macheta. Orice pareri, sugestii si opinii sunt binevenite ![]() EDIT - se pare ca scriam postul concomitent cu Alex04 ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
cum e posibil ca niciunu` sa nu aiba 19?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot nu gasesc Symbol, ati gasit vreun Megane II Bicorp culoarea Vert Citron? ... ca poate ii fac o surpriza prietenei.
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Alex04 |
![]()
|
Vesti proaste : Autoart nu aduce machete de la ELIGOR.
Vesti bune : la cantitati mai mari de 6 buc. ne acorda o reducere de 10%. @octav: clio symbol n-o sa gasesti nicaieri. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
|
vladus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa va dezamagesc, dar am vazut machetele la service la mach1 si erau tare urate si prost finisate
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Dinamique Renault Megane 2 Dinamique, negru, + clima + esp + Philips Blue Vision + in curand bord albastru
|
|
EL_BGD |
![]()
|
pai, alea de la reprezentanta sunt Eligor din cate am inteles, pana la urma, de la Norev se poate. Mie cel putin Clio-ul din link-ul meu mi se pare f f f bine lucrat (ca si multe altele).
Eu oricum nu sunt dispus acum sa dau atatia bani, dar luna viitoare imi comand oricum doo. Daca ar fi in grup, ar fi si mai bine. Poate daca sarim de 6 ne dau 20% ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu un symbol
![]() |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
imsocurious |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 August 05 ![]() |
Hai sa ne contorizam, sa vedem cate bucati strangem... Vreu si eu un MII...
|
--------------------
Renault
Megane II
2k5 CE
|
|
EL_BGD |
![]()
|
iar eu vreau un clio 2 si eventual un 8 gordini (pt. tata
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(Alex04 @ Jan 16 2006, 11:28 PM) clio symbol n-o sa gasesti nicaieri. Aici este un Renault Clio Symbol: http://www.automobilia-haarlem.com/Kits.html Deci sunt sanse sa gasim. Eu vreau Symbol ca al meu, adica sa fie faza 3. Sper ca nu cer prea mult. |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
modelele la scara 1/43 is de cacao.arata bine in poze, da' cand v-oti trezi cu ele, o sa vedeti ce nasoale is.zici ca-s masinute d-alea metalice cum se gaseau pe vremea lu 'Ceahca. daca luati ceva, luati-va la scara 1/18. alea is super finisate. am si eu cateva machete p-acasa luate de la autoart.ro.
cateva Forduri si un AC Cobra. scara 1/18. is super. foarte foarte detaliate. produse de ERTL si Road-Legends-asta asa ptr cunoscatori ![]() http://www.autoart.ro/pd259425853.htm?categoryId=18 - asta e cobra http://www.idcow.com/etl2084.html - un ford http://www.idcow.com/etl2066.html - alt ford http://www.idcow.com/etl2060.html - alt ford http://www.idcow.com/yms2000.html - alt ford si ptr alte modele www.idcow.com (uitati-va la cele scara 1:12 sa vedeti ce detaliate sint) P.S machetele astea is de decor, sper ca nu le luati ca sa va jucati cu ele ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
themadman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ahaa...trebuia sa se gaseasca si symbol.
si eu as vrea symbol faza 3 dar daca nu, e bun si asa.nu gasesc cum sa comand pe siitrul ala in schimb. |
--------------------
Peugeot
407 2.0 HDI
2004 Executive
|
|
dil |
![]()
|
QUOTE(themadman @ Jan 18 2006, 05:55 PM) ... nu gasesc cum sa comand pe situl ala in schimb. Pai nu are comenzi on-line. Si este vechi. Ultima actualizare este pe 4 septembrie 2004. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
Alex04 |
![]()
|
QUOTE(cristib @ Jan 18 2006, 05:43 PM) modelele la scara 1/43 is de cacao.arata bine in poze, da' cand v-oti trezi cu ele, o sa vedeti ce nasoale is.zici ca-s masinute d-alea metalice cum se gaseau pe vremea lu 'Ceahca. daca luati ceva, luati-va la scara 1/18. alea is super finisate. am si eu cateva machete p-acasa luate de la autoart.ro. ai dreptate cristib am vazut si eu cateva modele scare 1/43 si sunt nasoale am acasa un model 1/18 Dodge Viper GT primit de fimiu si nu se compara cu cele 1/43, asta de 1/43 sunt de max 10cm fata de cele de 1/18 care au 24cm si detalii lucrate bine daca la norev nu gasim 1/18 renault atunci aveti alte idei? @dil : ai dreptate, dar eu am cautat numai la producatori din Franta, nu ma asteptam sa gasesc in Olanda machete Renault Clio Symbol |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
|
Alex04 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Ca tot veni vorba de machete, eu am cumparat ieri din XXL o macheta foarte frumusica de Megane II Bicorp. Era singurul model de Renault existent (mai erau si ceva Nissan si VW). E chiar foarte frumos realizata si cutia de prezentare e OK, masinuta e prinsa cu surbuburi de stand, sa nu o ia singura la fuga. Oricum fiul meu s-a bucurat farte tare de ea, ca are si el un "Gan" ca taticul (asta e, la 2 ani nu poate spune inca Megane).
Pret: 9,99 RON Atasez si cateva poze, pentru amatori. img00986mh.th.jpg img00996vb.th.jpg img01008sk.th.jpg img01018ce.th.jpg Iata si link-ul importatorului: http://www.peaktoys.ro/produse2.php?id=12 |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe unde e situat magazinul XXL? E frumusica masinuta, chiar mai tenta si pe mine, mai ales la pretul acesta.
|
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Pe fundeni, aproape de intersectia cu pantelimon.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:17 |