ce alt forum mai stiti
![]() ![]() ![]() |
ce alt forum mai stiti
nashu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|||
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
forumuri sunt zeci de mii ! Depinde ce fel de forumuri vrei - cu referire la jocuri,hardware,software,masini..etc.
Intrebarea ta mi se pare a fi una generala. |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
sunt fost posesor de Dacia Slz si acum am un Nissan Almera. Voiam ca sa va intreb daca exista vre-un forum nissan, sau poate facem aici o sectiune, fiind vorba de marci apartinand aceluiasi grup. Merci
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
- B-43-ZGO, SV-02-SST
2005 Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Costexus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 4 November 05 ![]() |
vwforum.ro
pejo.ro daciaclub.ro bmwclub.ro daewooclub.ro |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa nu uitam de http://forum.subaru.ro/
![]() De pe daewooclub.ro am venit si eu, unde am aproape 2500 de postari. |
--------------------
.
.
.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ Jan 8 2006, 11:06 PM) Sa nu uitam de http://forum.subaru.ro/ ![]() De pe daewooclub.ro am venit si eu, unde am aproape 2500 de postari. adevarul e ca sunt mai multi indivizi care au daewoo si timp de postat decat cu reno... ![]() acolo sunt si mai multi useri!... eu intru pe www.horsepower.ro este un forum general de masini&tuning care nu face diferentierea pe masini... ps: sper sa nu se supere moderatorii din cauza thread`ului asta! si sper sa nu ne sanctioneze pe toti! |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai daca nu o sa mai faci afirmatii in necunostinta de cauza eu zic ca n-o sa se supere nimeni.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am trecut pe la Daewooclub. Daciaclub care orice pb(nu neaparat din domeniu auto) gasesti un raspuns la obiect
forum.price.ro pentru componente pc sau forum.softpedia.com sunt si ele foarte utile |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
nashu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
da un forum mazda?
![]() |
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:13 |