Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

amortizoare megane1

tipi
post 4 Jan 2006, 21:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut si la multi ani.Am o intrebare pt. un megane1 sedan ce amortizoare imi recomandati.Mentionez ca masina are 80000km,amortizoarele pe spate sunt Sacks si au fost schimbate la 50000km.Spre marea mea surprindere s-au rupt pe rand amandoua,de fapt a cedat sudura de la bucsa de sus a amortizorului.

--------------------
renault megane1 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vlad_dragos
post 5 Jan 2006, 00:53
Post #2

Membru

cum ti-ai dat seama ??? care au fost simptomele ?

--------------------
renault megane - TL-02-swi coupe 1996
+
tipi
post 5 Jan 2006, 12:56
Post #3

Membru incepator

in primul rand iti dai seama ca nu mai ai stabilitate si ca incepe masina sa-ti joace ori la denivelari,ori in curbe,se comporta ca o barca;iar in al doilea rand odata ce amortizorul s-a desprins din bucsa superioara de sustinere,el cade in jos si se sprijina pe bascula(cred ca pe aia sta nu sunt sigur ca asa ii spune),si la orice denivelare o sa frece de contraaripa asa ca sigur iti dai seama ca ala nu mai e la locul lui.M-am dus odata cu cel care mi-a cazut primul si i-am dat un punct de sudura dar nu a mai rezistat mult asa ca a trebuit sa vumpar unul nou.Mentionez ca asta mi-i s-a intamplat cu amortizoare SACKS,ale ale masinii din fabrica au tinut destul de bine dar dupa 50000km au curs.

--------------------
renault megane1 2002
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 19:11
Dacia