FULL CASCO, Nedumeriri
![]() ![]() ![]() |
FULL CASCO, Nedumeriri
anduwkd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 / Sedan Renault Megane Sedan 1.6 16 V 115 CP 2004
Renault Scenic RX 4 1.9 TDI 2001 Mercedes C 200 KOMPRESSOR 180 CP 2002 Jeep Grand Cherokee Laredo 2.7 V6 CRD 190 CP 2004 |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca stricaciunea este cauzata de accident, nu de uzura normala a masinii, atunci da, CASCO iti acopera reparatia/inlocuirea. trebuie insa sa fie genul de stricaciune care sa fie mentionat de politie pe formularul Anexa2 - adica sa reiasa clar ca din cauza accidentului s-a stricat jucaria.
De ex, eu am dat peste un bolovan si au rezultat mai multe stricaciuni pe la podea, toba, scut, etc, si m-am procopsit si cu un cauciuc taiat (in urma unui impact cu o piatra ascutita, nu mana criminala). Le-am declarat la politie (dupa ce am facut o constatare tehnica la service, politia nu poate ridica masina pe elevator), politia mi-a completat documentele necesare, cu astea am facut dosarul de daune, a facut niste poze inspectorul de daune si asta a fost: ce a fost de inlocuit s-a inlocuit (toba, anvelopa, scut motor), ce a fost de reparat s-a reparat. Sper sa fi fost suficient de clar. Si corect. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut o problema cu o anvelopa taiata si nu mi-au dat nimic la asigurare (Allianz). Din cate imi aduc aminte, in politza e specificat ca nu se despagubesc anvelope lovite, taiate...
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am tot la Allianz. Anvelopa mi-a fost trecuta de politie pe Anexa2, inspectorul a strambat un pic din nas dar i-am aratat anvelopa pusa pe roata de rezerva, cu taieturile de rigoare si nu a mai comentat, i-a facut poza si atat, mi-a dat acceptul de schimbare. Deci nici o problema, as putea spune.
Probabil depinde si de situatie... La mine reparatia a fost mai complexa, vezi ca am deschis un topic la Diverse, uite link-ul http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42363&hl=calaresti . |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam si chiar mi-au zis de la Allianz ca se pot baga pe Casco fazele cu jentile zgariate si cauciucuri taiate.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu fiu total off-topic poate imi explica si mie cineva... de ce am platit o reintregire de 500 mii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
padre |
![]()
|
Este vorba de o clauza contractuala... de multe ori lasata neclara de asiguratori.
Ai un anumit procent sau o anumita suma pe care tu o platesti de fiecare data cand se face o interventie pe polita respectiva (reintregirea politei, fransiza, cam asta inseamna). Uite aici un link foarte folositor de unde aflati o groaza de chestii despre CASCO. Lectura placuta! http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42484 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu si eu de chestia asta. E vorba despre diminuarea valorii politzei atunci cand iti acorda despagubire din ea. Ai o politza de 500euro, ai un accident si o reparatie de... sa zicem 1000euro. Probabil fac un calcul cat reprezinta aceasta reparatie din cei 500euro. Si iti scade valoarea politzei si implicit a unei eventuale ulterioare pagube cu acea suma/procent. Si pentru a beneficia de o despagubire 100% ulterior, trebuie reintregita suma la 500euro... Zic eu.
Care poate pe deoparte pare Ok, dar pe de alta, nu. De exemplu, daca ai intr-un an 4-5 pagube de cate 2k, 3k euro si ei tot iti dau din politza initiala, la un moment dat ai ramane cu masina neasigurata... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da.. ca eu mam uitat pe contract si la Fransize am peste tot 0 % !
si totusi am platit aceasta reintregire ... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning