Renault Megan Sedan zgomot in habitaclu
![]() ![]() ![]() |
Renault Megan Sedan zgomot in habitaclu
adi_pasa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
alea-s gogosi de vanzator iar sunetul vine de la oglinziile retrovizoare unde se pare ca au cam dat-o in bara; problema asta am observat-o si eu de la prima tura cu masina
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
adi_pasa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 05 ![]() |
Totusi vad ca tu ti-ai cumparat. Nu te deranjeaza zgomotul ?
|
-------------------- |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
imi permit sa raspund si eu: in conditii de vant puternic cam de pe la 150Km/h se aude ceva mai tare in rest pana la acea viteza nu ai nici o problema. Dar te intreb cam de cate ori pe an crezi ca o sa prinzi vant puternic? si daca se aude care-i problema umblii la volum la CD si gata. NU cred ca este o problema de proiectare si zgomotul nu vine de la oglinzi ci de la toata masina, e normal sa ai zgomot mai ales cand bate in rafale. Am atins viteze de 200kM/h cu vant din lateral si crede-ma ca la acea viteza se auzea trenul de rulare cel mai tare si abia dupa aceea aerul si motorul. Si tot ca idee cum iesi din Romania subit trenul de rulare nu o sa se mai auda asa tare.
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 12:09 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci tot drumurile sunt de vina!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 20:55 |